BENQUICKOV KOTIČEK

Dobrodošli v BenQuickovem kotičku

Blagovna znamka BenQuick združuje raznovrstne kakavove instant izdelke, vroče čokolade in žitno kavo, ki se ponašajo z visoko kakovostjo, pridobljeno skozi dolga leta izkušenj. Njihova edinstvena tehnologija aglomeriranja ustvarja posebno strukturo granul, ki omogočajo takojšnjo topnost v toplem in hladnem mleku, kar zagotavlja hitro pripravo okusnega kakavovega napitka.

Kakovostni kakavovi izdelki za male in velike sladokusce

BenQuick kakavove izdelke odlikujejo hitra in enostavna priprava, saj posebna struktura granul omogoča takojšnjo topnost in hitro pripravo. Visoka vsebnost kakava, ki zadovolji še tako zahtevne okuse in strokoven kader, ki z dolgoletnimi izkušnjami in nenehnimi izobraževanji ter usposabljanji skrbi za kakovostne izdelke na vseh ravneh. Z izbiro kakava BenQuick s 30 odstotkov manj sladkorja, boste v slastnih okusih kakava lahko uživali brez slabe vesti. Običajni izdelki za pripravo instant kakavovih napitkov namreč vsebujejo kaR 30 odstotkov več sladkorja kot manj masten BenQuick kakavov prah. Izbran produkt leta 2020 lahko prepoznate po belem pokrovčku na prepoznavni BenQuick embalaži. 

Vroča čokolada, ki si jo privoščiš brez slabe vesti

Privoščite si okusno sladico brez slabe vesti z novo ekstra temno vročo čokolado, ki vsebuje 30 % manj sladkorja. BenQuick vroča čokolada, na voljo v temni ali beli različici, je idealna za mrzle zimske dni. Je hitro pripravljen posladek, odlična osnova za fondue ali okusen odmor na delovnem mestu. Enostavno jo pripravimo tako, da zmešamo instant prašek z vodo.

Žitna kava za zajtrk ali kar tako

Ta izdelek je nepogrešljiv pri tradicionalnem zajtrku. Ker ne vsebuje kofeina in je narejen iz ekstraktov žit, ga lahko brezskrbno kadarkoli pijete vi in vaši otroci. Se še spomnite okusa dooobre žitne kave, ki smo jo ob zajtrku dobili v vrtcu ali šoli? prikličite si spomin na tiste dni s čudovitim okusom žitne kave BenQuick. Pol urno kuhanje? Preteklost, saj instant izdelek enostavno zmešate in že je pripravljen!

BenQuick Selection

Spoznajte izdelke BenQuick Selection v katere se boste zaljubili na prvi pogled. BenQuick Bela kava ima rahlo sladek in nežen okus po praženem. V primerjavi z BenQuick žitno kavo vsebuje bistveno manj sladkorja, kar je skladno s svetovnimi prehranskimi smernicami za zniževanje vsebnosti sladkorja v prehranskih izdelkih. Če si želite kave z mlekom, a hrepenite po nečem še bolj kremnem, je BenQuick Mochaccino prava izbira. Kavi sta dodana visoko kakovostni kakav in slastna čokolada, kar ji daje posebno bogat okus. BenQuick Selection je instant napitek iz kakava, obogaten z dodatkom čokolade, za posebne trenutke. Namenjen je vsem ljubiteljem klasičnega okusa kakava. Narejen je iz trajnostno certificiranega kakava RA.