Okrogli trebuščki online

Okrogli trebuščki, 28. maj 2019

Draga bodoča mamica!

V tebi raste majhno bitje. Pripravljaš se na novo obdobje v svojem življenju, najlepše obdobje - postala boš mamica. Se kdaj vprašaš, če boš zmogla? Se ti zdi, da si si postavila neskončno število vprašanj, na katera sama morda ne najdeš odgovora ali pa te z odgovori "bombandirajo" z vseh strani, pa enostavno ne najdeš pravega? Si želiš spoznati srečke nosečke iz svojega okoliša, s katerimi se boš po porodu odpravila na sprehod in bosta izmenjevali izkušnje?

Potem si pristala na pravi strani! Zate smo pripravili odličen dogodek, ki bo potekal v torek, 28. maja, med 16. in 20. uro v prostorih Minicity Ljubljana, na katerem se boš praktično opolnomočila glede vsega kar potrebuješ za uspešen začetek materinske poti. Na dogodku boš spletla nove prijateljske vezi, s katerimi boš lahko tudi v prihodnje delila najlepše trenutke materinstva in v težjih trenutkih našla oporo. Poskrbeli smo za odlične strokovnjake na enem mestu, dinamičen dogodek s praktičnimi delavnicami, zraven pa bomo tudi dobrodelni - z zbrano kotizacijo bomo pomagali Porodnišnici Postojna ob nakupu novega ultrazvoka. Pripravljamo pa tudi najbolj »šik« pogostitev! Ne pozabi - na dogodku bo potekala tudi izmenjevalnica oblačil - prineseš en kos, vzameš en kos. Preprosto, kajne? Vsa oblačila, ki jih na dogodku ne boste izbrale, bomo podarili mamicam, ki si nakupa ne morejo privoščiti, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje. 

Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! Pošlji nam elektronsko sporočilo na okroglitrebuscki@minicity.si!

PRIJAVIŠ SE LAHKO TUDI TUKAJ >>>

Te zanima kaj vse boš izvedela? Naj ti izdamo nekaj skrivnosti. Če ste mamice prvič, verjetno še niste negovale majhnega čarobnega popka, kajne? Pripravili smo delavnico, kjer se boste preizkusile v nameščanju lupinice, izvedele zakaj včasih pleničke prepustijo, kako poskrbeti za brezskrbno dojenje in kako rokovati v primeru, da le-to ne steče gladko, kako poskrbeti za finančno varnost družine ter izvedeli vse o skrbi za zobe. Ob prihodu "majhne štručke" pa ne smete pozabiti nase, zato vas bomo razvajali s super kozmetiko in vas na koncu pobožali s praktičnimi darilci za vas in vaše malčke.

Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! Pošlji nam elektronsko sporočilo na okroglitrebuscki@minicity.si!

PRIJAVIŠ SE LAHKO TUDI TUKAJ >>>

Foto: Tadan.si