Dogodki

Prijava na dogodek

Nam zaupate datum rojstva svojih otrok (v kolikor to ni vaš prvi okrogli trebušček:))?
Kje ste izvedeli za Okrogle trebuščke?

Z vnosom svojih podatkov soglašam, da MINICITY d.o.o. zbira in obdeluje moje osebne podatke ter jih za obdobje 5 let hrani, v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Seznanjen sem s svojo pravico, da lahko svoje soglasje kadarkoli brez obrazložitve in stroškov prekličem. S preklicem soglasja bo MINICITY d.o.o. prenehal obdelovati osebne podatke posameznika in jih bo izbrisal (pravica do pozabe). Seznanjen sem tudi s preostalimi pravicami posameznika glede obdelave osebnih podatkov: vpogled v svoje podatke, popravek, prenos, omejitev ali ugovor.

Kotizacij za dogodek ne vračamo, saj bodo dogodki izvedeni z vsemi priporočili s strani NIJZ. V primeru zaostritve ukrepov, se bodo dogodki izvajali v manjših skupinah (trije dogodki ob različnih urah v enem dnevu), možnost pa bo tudi prisotnosti na dogodku prek spleta. V primeru zaostritve ukrepov s strani NIZJ si pridržujemo pravico do izvedbe spletnega dogodka, ki bo ekvivalent fizičnemu mreženju.

MINICITY d.o.o. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev ustrezne ravni varnosti osebnih podatkov.

Za vsa vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se lahko posameznik obrne na OT 01, d.o.o., Cesta 24. junija 23, SI-1231 Ljubljana - Črnuče, e- naslov: okroglitrebuscki@minicity.si

Več informacij o varovanju zasebnosti: https://www.okroglitrebuscki.si/data/files/pogoji-poslovanja.pdf