Dogodki

Prijava na dogodek

Nam zaupate datum rojstva svojih otrok (v kolikor to ni vaš prvi okrogli trebušček:))?
Kje ste izvedeli za Okrogle trebuščke?

Z vnosom svojih podatkov soglašam, da Minicity zbira in obdeluje moje osebne podatke ter jih za obdobje 5 let hrani, v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Seznanjen sem s svojo pravico, da lahko svoje soglasje kadarkoli brez obrazložitve in stroškov prekličem. S preklicem soglasja bo Minicity prenehal obdelovati osebne podatke posameznika in jih bo izbrisal (pravica do pozabe). Seznanjen sem tudi s preostalimi pravicami posameznika glede obdelave osebnih podatkov: vpogled v svoje podatke, popravek, prenos, omejitev ali ugovor.

Kotizacij za dogodek ne vračamo, saj bodo dogodki izvedeni z vsemi priporočili s strani NIJZ. V primeru zaostritve ukrepov, se bodo dogodki izvajali v manjših skupinah (trije dogodki ob različnih urah v enem dnevu), možnost pa bo tudi prisotnosti na dogodku prek spleta.

Minicity izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev ustrezne ravni varnosti osebnih podatkov.

Za vsa vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se lahko posameznik obrne na Malo mesto d.o.o., So.p. Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, e- naslov: okroglitrebuscki@minicity.si

Več informacij o varovanju zasebnosti: https://www.okroglitrebuscki.si/data/files/pogoji-poslovanja.pdf