Partnerji

A1

Vstop otrok v digitalni svet je neizbežna izkušnja za vsakega starša. O tem, kakšna bo ta izkušnja, pa odloča informiranost staršev o priložnostih in pasteh, ki jih ponuja splet.  A1 Slovenija del svojih družbeno odgovornih aktivnosti namenja ozaveščanju otrok in staršev o varni rabi interneta in odgovorni uporabi telefonov. V ta namen ponuja tudi storitve, namenjene zaščiti otrok in varnemu spletnemu raziskovanju. Internet in telefon bosta sčasoma del vsakdana vašega otroka, zato se opremite z uporabnimi znanji, s katerimi bo ta izkušnja pozitivna tako za vas kot za otroka.

Več informacij

Abena Helpi d.o.o.

Nosečnost in nenazdorovano uhajanje urina sta pogosteje povezana, kot bi si nosečnice in mamice želele. Zaradi pritiska in teže v maternici ter hormonskih sprememb pride do slabitve mišic medeničnega dna. Z vajami za trening mišic medeničnega dna (Keglove vaje) lahko neprijetnosti uhajanja urina omilimo ali celo preprečimo. Ščitniki in predloge danskega proizvajalca Abena pa so odlična izbira v primeru, ko pride do nenadzorovanega uhajanja urine in potrebujete visoko vpojno in zanesljivo zaščito, ki vam omogoča uživanje v brezskrbni nosečnosti.

Adria lab/SYNLAB

Smo prvi in največji zasebni diagnostični laboratorij v Sloveniji z več kot 25 letno tradicijo. V letu 2007 smo se priključili svetovni mreži laboratorijev pod skupnim imenom SYNLAB. Sedež imamo v Ljubljani, poslovno enoto v Celju, odvzemna mesta pa tudi v Mariboru, Kopru in Celju v dvorcu Lanovž.

Izvajamo biokemijske, hematološke in imunokemijske preiskave krvi, preiskave urina in blata ter osnovne teste hemostaze. Poleg tega vzorce za določene preiskave, ki jih ne izvajamo v našem laboratoriju, pošiljamo v druge ustrezne laboratorije v Sloveniji in tujini.

Poskrbeli bomo, da boste v našem laboratoriju prejeli zanesljiv laboratorijski izvid še isti dan. Naša ključna naloga je odličnost na vseh področjih delovanja, kar omogočamo z rednim strokovnim usposabljanjem našega osebja, opremljenostjo laboratorija z vrhunskimi laboratorijskimi analizatorji in sodobnim laboratorijskim informacijskim sistemom. Več o nas na www.synlab.si.  

Kot član skupine SYNLAB imamo tudi mi dostop do nekaterih inovativnih genetskih preiskav, med katere spada tudi neinvazivni predrojstveni test za nosečnice neoBona. Več o njem boste našli na https://synlab.si/predrojstveno-testiranje-neobona.html.

Ker vemo, da je zdravje dragoceno!

Bambo Nature

Pri Bambo Nature si želimo čim več pristnih trenutkov, ki jih lahko ustvarimo z vami in vašimi malčki. Z Bambo Nature otroškimi pleničkami, ki so proizvedene na Danskem, se začne nega občutljivih malih ritk že takoj po samem rojstvu. Prva izbira je zagotovo najpomembnejša, saj se le tako izognemo morebitni rdečini oz. iritaciji kože, mokrim in neprespanim nočem, iztekanju, nemirnosti, slabemu počutju ter celo odporu do nošenja pleničke. Ker vam želimo olajšati skrb za nego kože, smo letos predstavili novo linijo Bambo Nature negovalne kozmetike. Z naravnimi sestavinami, ki jim lahko zaupate, in kjer je edini uporabljeni dodatek ljubezen!

Več informacij

Bayer

Da bi nosečnica in njen otrok dobila potrebna hranila, je Bayer razvil linijo prehranskih dopolnil, posebej prilagojenih posameznim obdobjem nosečnosti. Elenatal® je posebej prilagojen obdobju prvih dvanajstih tednov nosečnosti in času načrtovanja nosečnosti. Elebaby® je celovito prehransko dopolnilo za nosečnice v drugem in tretjem trimesečju z omega-3 maščobnimi. Za premagovanje izčrpanosti novopečenih mamic in zdrav razvoj dojenega otroka pa je prehransko dopolnilo Elemama®.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Izvedite več >>>

BenQuick® 

SELECTION BELA KAVA S CIKORIJO

VIR PREHRANSKE VLAKNINE, BREZ KOFEINA,  BREZ GLUTENA

Družino BenQuick smo obogatili z novim izdelkom BenQuick Bela kava s cikorijo, ki sledi novim prehranskim trendom in željam potrošnikov.

BenQuick Bela kava je suha mešanica za pripravo okusnega napitka na osnovi cikorije, ki je odličen kavni nadomestek. Od tod tudi ime Bela kava, saj po barvi in okusu posnema nekatere senzorične lastnosti kave, vendar za razliko od le-te, naravno ne vsebuje kofeina in je tako primerna tudi za ljudi občutljive na kofein, za otroke, doječe matere in nosečnice.

Izvedite več >>>

Biobanka 

Popkovnica povezuje plod s posteljico, tvorita pa jo krvne žile, in sicer ena debela vena, po kateri dobiva kri, dobro oskrbljeno s kisikom in hrano, in dve tanki arteriji, polni deoksigenirane krvi z odpadnimi snovmi. Tako je otroček, ki se razvija in raste v maternici, povezan z mamo. Ob rojstvu se popkovnica prereže in stisne s posebno sponko, ostane pa popkovni krn, za katerega morate posebej nežno skrbeti. Veliko staršev se odloči za odvzem popkovnične krvi in popkovnice, ki je bogat vir matičnih celic, le-to izvedejo še v porodni sobi. Shranijo jih v BIOBANKI, saj matične celice omogočajo zdravljenje že skoraj 100 različnih bolezni v kasnejšem obdobju odraščanja.

Več informacij

Curaprox

Nosečnost je za ženske posebno obdobje in čas velikih telesnih sprememb. Mednje uvrščamo tudi spremenjena stanja v ustni votlini. Zato je toliko bolj pomembno, da bodoče mamice svoji ustni higieni posvetijo večjo pozornost. Le z vestno skrbjo za svoje ustno zdravje lahko dobre navade prenesejo na otroke. Njihove zobe moramo še posebno dobro negovati, saj so zaradi tanjše sklenine dovzetnejši za napad kariesa. Ko se pojavi prvi zobek, je čas za prvo zobno ščetko. Pri izbiri je treba posebno pozornost posvetiti ščetinam zobne ščetke, ki morajo biti mehke. Če so pretrde, je ščetkanje za otroka lahko boleče, zato se ga brani. Pozitiven odnos do čiščenja zob je lahko tudi dobra popotnica za preventivne obiske pri zobozdravniku – brez strahu.

Več informacij

HIPP

Prehrana ima od zunanjih dejavnikov daleč največji vpliv na zdravje nosečnice in otroka. Hkrati je prehrana tudi tista, na katero same najlažje vplivamo oziroma imamo največjo moč, da jo spreminjamo! Že dolgo je mimo prepričanje, da mora nosečnica jesti za dva, saj količina v tem obdobju ni najpomembnejša. Ta se v drugem trimesečju poveča približno za skledico kosmičev. Veliko bolj kot količina je pomembna kakovost hrane, ki jo vnašamo v svoje telo in nabor hranil, ki ga s tem ponudimo svojemu še nerojenemu dojenčku. Me skupaj z našim partnerjem smo tiste, ki lahko izbiramo in s tem »programiramo« zdravje našega otroka, ki raste v nas. Za ključne spremembe imamo na voljo okrog 1000 dni. To obdobje vključuje 270 dni nosečnosti, prvo otrokovo leto in drugo otrokovo leto. Bodimo v tem obdobju pametni prehranski programerji zdravja našega otroka. Prvi ključen prehranski moment se dogaja, ko je otrok še v maternici. Naslednji prehranski moment in velika priložnost je čas dojenja in še naslednji je uvajanje goste hrane. Izkoristite prehranske priložnosti v času nosečnosti in porodniške in tako podarite najbolj bistveno doto svojemu otroku – to je trdno zdravje!

Več informacij

Favn

Skrb za otroka se začne s skrbjo za mamo – to velja že v času nosečnosti. Nosečnost zaznamujejo velike fiziološke spremembe – poleg vseh drugih telesnih sistemov se mora prilagajati tudi koža. Da bi se nosečke dobro počutile v svoji koži in da jim ta ne bi bila prav nič pretesna, smo razvili bogato mazilo Natali, ki bo koži vedno bolj okroglega trebuščka pomagalo, da se lažje prilagodi. Mazilo je povsem naravno, sestavine so izbrane tako, da kožo nahranijo, ji povrnejo prožnost in čvrstost.

Izvedite več >>>

La Popsi

La Popsi sadni deserti so narejeni iz skrbo izbranega sadja. Izdelani so s postopki, pri katerih se ohranijo vsi vitamini in minerali sadja. Ne vsebujejo konzervansov, so brez umetnih barvil in brez ojačevalcev okusov ter nimajo dodanega sladkorja.
Za blagovno znamko La Popsi stojita prijateljici, Neža in Karmen. Dekleti sta s kakovostjo svojih izdelkov prepričali že mnoge, blagovna znamka La Popsi pa danes velja za eno bolj prepoznavnih in zaupanje vrednih znamk v Sloveniji. Prav z zamrznjenimi sadnimi palčkami, sta Neža in Karmen v oddaji Štartaj, Slovenija!, prepričale kupce in pridobile naziv Hit produkt leta 2018. Naziv pa ju ni ustavil, temveč jima je dal zagon za nove poslovne korake. La Popsi izdelki so tako svoj prostor dobili izven slovenskih meja, zamrznjenim sadnim palčkam, pa sta se pridružila tudi La Popsi BonBon in La Popsi Sorbet.

Več informacij

Malinca

Nastja Kramer Pesek je ustanoviteljica in solastnica podjetja Malinca. Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, ki ji zaupa že več kot 200.000 strank. Hkrati pa je Malinca tudi portal z nasveti za zdravo življenje.

Nastja je navdušenka nad marketingom in zdravim načinom življenja. Njena strast je redna telovadba, ki ji pomeni način sproščanja in premagovanja stresa. Svoje baterije polni na potovanjih. Osrečujejo jo mož Filip ter kužika Zara, kmalu pa se jima pridruži nov družinski član. Njen moto je work smart – have fun – make a difference.

Več informacij

MCCZ

Medicinski center celostnega zdravljenja je sodobno opremljena zasebna samoplačniška zdravstvena ustanova..Vrhunska strokovna ekipa, ki je srce medicinskega centra, skrbi, da so naše stranke v najboljših rokah. Posebno pozornost posvečamo sproščenemu ambientu, holistični obravnavi in odprti komunikaciji.

Več informacij

Medisanus d.o.o.

Medisanus že 18 let skrbi za vaše dobro počutje. Poseben poudarek pa daje tudi počutju nosečnic in doječih mater. V času nosečnosti in dojenja so mamice še bolj pozorne na izbor hrane, ki jo zaužijejo. Poskrbeti morajo namreč za svoje dobro počutje ter za zdravje razvijajočega se malčka. V podjetju Medisanus poskrbijo, da so (bodočim) mamicam na voljo potrebna prehranska dopolnila v primeru, da jim primanjkuje železa in drugih vitaminov, potrebnih med nosečnostjo in ob dojenju. S specializirano linijo izdelkov za (bodoče) mame in dojenčke pa posebno skrb namenjajo tudi njihovi negi. V Medisanusu vedno skrbijo, da so vsi njihovi izdelki najvišje kakovosti, priznanih proizvajalcev, učinkoviti ter kar se da naravni. Pestro ponudbo naravnih, telesu prijaznih in učinkovitih izdelkov za vas in vaše malčke lahko preverite na www.trgovina-medisanus.si.

Več informacij

Mixa

Mixa je bila predstavljena kot farmacevtski proizvod na francoskem tržišču že davnega leta 1924. Prvi izdelki so bili zasnovani posebej za občutljivo, otroško kožo. Linija je izjemno hitro postala prepoznavna kot profesionalna nega za občutljivo kožo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj so kasneje nastali izdelki za ženske, namenjeni negi obraza in telesa. Mixa je zmeraj z vami za občutljive potrebe vaše kože.

Tisto, kar že skoraj celo stoletje kozmetiko Mixa postavlja v ospredje in njeni potrošniki opisujejo kot njeno glavno prednost, je izdelava vsakega izdelka. Od izdelkov za obraz, ustnice, telo, rok ali nego občutljive otroške kože. Vsi izdelki so zasnovani tako, da zmanjšujejo možnost pojava neprijetnih reakcij, ki so specifične za občutljivo kožo, ne glede na to ali je vaša koža suha, normalna ali mastna. 

Več informacij

NLB

Otroška posteljica, voziček, plenice, … nato vrtec, šola, … vse to so stroški, ki še včeraj niso bili vključeni v vaš proračun. Ne gre za enkraten znesek, temveč za stroške, ki po mnenju mnogih staršev rastejo skupaj z otrokom in do njegove polnoletnosti kar dobro izpraznijo denarnico staršev. Zato je prav, da svoje finance še pred rojstvom pripravite na prihod novega člana. Pri tem vam bo na dogodku Okrogli trebuščki s praktičnimi nasveti in napotki pomagala Tanja Vidmar, finančna svetovalka iz NLB. Pomagala vam bo tudi z nasveti, kdaj in kako otroka učiti varčevati in ga vpeljati v svet denarja, ter zakaj je dobro, da otrok dobiva žepnino.

Izvedite več >>>

Peg Perego

Že poznate najbolj dovršeno italijansko znamko za otroke Peg Perego? Najbolj kakovostni in vzdržljivi otroški vozički, kultni stolček za hranjenje Prima Pappa, avtosedež Primo Viaggio z nastavljivim naklonom … vse to je Peg Perego. Sinonim za kakovost, udobje in varnost otroške opreme že več kot 70 let.
V specializirani trgovini otroške opreme in igrač Mami v Trzinu spoznajte vse nagrajene vozičke, stolčke, avtosedeže in igrače Peg Perego. Poleg široke izbire izdelkov omogočajo tudi osebno svetovanje.

Osebno svetovanje in podroben premislek je pri tako pomembni odločitvi, kot je nakup otroške opreme za prihajajočega dojenčka, izjemnega pomena. Svetovalci iz trgovine Mami, ki so v prvi vrsti starši več otrok, vam bodo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem z veseljem priskočili na pomoč in odgovorili na vse dileme. Obiščite jih v specializirani trgovini otroške opreme in igrač – v trgovini Mami v Trzinu.

Izvedite več >>>

Philips

Ali veste, da je lahko zrak v vašem domu do 5-krat bolj onesnažen kot zunaj? Med pogoste onesnaževalce spadajo alergeni, ki jih sproščajo rastline in prah v notranjih prostorih, škodljivi delci pa nastajajo tudi med kuhanjem in čiščenjem. Tudi prenovljeni prostori in novo pohištvo lahko oddajajo pline in strupene organske snovi.

Čistilnik zraka Philips serije 4000i odstrani nevidne onesnaževalce zraka in alergene v vašem domu. V svojih notranjih prostorih si z enim samim dotikm zagotovite vedno čist zrak, kar vam omogoča napredna Philipsova tehnologija VitaShield, ki odstrani do 99,97 % onesnaževalec, kot so cvetni prah, prhljaj, bakterije in ostali drobni delci.

Več informacij 

Porodnišnica Postojna

V bolnišnici Postojna je porodni blok srce, kjer se rodijo najlepši trenutki, trenutki sreče. V eni izmed štirih porodnih sob omogočajo tudi porod v vodi. Sobe so dodobra opremljene z aparaturami, imajo pa tudi operacijsko dvorano in enota za intenzivno pooperativno nego. Porodnice so vabljene, da že ob prihodu zaupajo svoje želje (ki se nanašajo na lajšanje porodnih bolečin način poroda - v vodi ali naravni porod), zaželeno pa je tudi, da imajo s seboj porodni načrt. Prijazno osebje se zmeraj trudi uresničiti želje vsake porodnice. 

Več informacij

Volkswagen

Življenje nas vsak dan preseneča z novimi izzivi.  Pri soočanju z njimi vam lahko pomaga popolnoma novi Volkswagen Caddy, ki navdušuje z glasovnim upravljanjem, najsodobnejšim digitalnim okoljem (Innovision Cockpit) in naprednimi asistenčnimi sistemi. Nudi vam prostor za vse, kar potrebujete za družino, športne aktivnosti in celo oboje hkrati. Kljub koreniti prenovi, Volkswagen Caddy še naprej ostaja zanesljiv, prilagodljiv in funkcionalen in je tako idealen partner v vsakdanjem življenju in je pripravljen na vse.

Izvedite več >>>

Pridruženi podporniki

Atlantis

Atlantis je res pravo vodno mesto. Svet nepozabnih doživetij ponuja kopico možnosti za preživljanje prostega časa za vso družino. Atlantis ponuja različne storitve za otroke in odrasle, na voljo je kar 17 bazenov, 14 savn, štirje tobogani, spray park in podzemna železnica, bazen z valovi in še marsikaj. ponuja pa tudi mnogo tečajev in različnih vadb za otroke, bodoče mamice in malčke. 

Porodbnosti si oglejte na njihovi spletni strani

BellyBee

Kot mama treh otrok, ki so stari od 5 – 12 let, sem hitro spoznala, da imajo naše mame in babice prav, ko rečejo, kako hitro otroci zrastejo. Ti drobni prstki, ki se jim kar ne moremo načuditi kako nežni in majhni so, že v nekaj mesecih zrastejo. Kasneje si vedno težje predstavljamo kako zares majhni so bili. Pri prvem in drugem otroku sem si v dojenčkov album beležila opise, shranjevala slike in si tako ustvarila spomin na obdobje, ko sta bila dojenčka. Ob rojstvu tretje hčerke pa sem si zaželela ohraniti še spomin na male nogice in rokice v realni 3D obliki. Od vseh shranjenih spominov nam odlitka rokice in nogice naše male Eve pričarata največ razneženih občutkov. Gre za realno obliko, odlitek, kopijo v dejanski obliki stopala in dlani, ki navduši tako starše, kot otroke.

Več informacij

dm - Več kot 500 ugodnosti za nosečnice in starše!

dm vam želi v razburljivih obdobjih nosečnosti in starševstva stati ob strani s številnimi nasveti in ugodnostmi. Od 1. marca vas v dm prodajalnah čakata nova knjižica Ugodnosti za nosečnice in nova knjižica Ugodnosti za starše.

Knjižici skupaj vsebujeta več kot 500 kuponov z ugodnostmi:

  • kupone z večkratnimi točkami, ki jih boste prejeli na dm active beauty kartico in z njimi dodatno prihranili;
  • posebne kupone 1 + 1 gratis in 2 + 1 gratis;
  • kupone s popusti ob nakupu drugih izdelkov, ki jih potrebujete za novega družinskega člana.

Kako si zagotovite svojo knjižico z ugodnostmi, preberite na www.dm.si/otrok.

Več informacij

Fek's Bedding

Dejstvo je, da večina novorojenčkov spi med 15-17 ur na dan. Takrat so njihovi možgani v fazi intenzivnega razvoja. Med spanjem dojenček tako pospešeno vdihava zrak okoli sebe, je v stiku s postleljnino, dekico, “cunco”. Velikokrat izbiramo blaga pralna sredstva, da ne bi otroček vdihaval agresivnih kemikalij, vonjav, premalokrat pa pomislimo na kakšni tkanini počiva. Na podlagi najnovejših študij, je LAN okolju najprijaznejša tkanina. Najpomembnejši dejavnik pri podelitvi tega naziva je dejstvo, da je pri pridelavi lanu skoraj popolna odsotnost namakalnih in onesnaževalnih kemikalij - le-te so ključni dejavnik pri ocenjevanju vpliva tekstilnih vlaken na okolje (vir: https://www.lifegate.com/linen-fibre-ancient-sustainable). Celice LANU imajo podobno zgradbo kot človeške celice, zato LAN omogoča hitrejše celjenje morebitnih ranic, obnovo kože. Zaradi svoje zgradbe ima LAN antibakterijski učinek in bakterijo in viruse ob stiku s parvo LANENO tkanino kar odmrejo. Ja, LAN je tkanina, katera je zaradi hitrega načina življenja počasi odšla v pozabo. Vendar LAN čaka na vas, njegove pozitivne lastnosti so prepričale mnoge zgolj zato, ker delujejo. Ponudite vašemu otroku in sebi košček eko lanenega razkošja in naj narava dela za vas, ko spite.

Flora d.o.o.

V času nosečnosti in tudi po rojstvu (še posebej tekom dojenja) je izredno pomembno, da mamica zaužije dovolj tekočine. V zadnjim tednih pred porodom se priporoča pitje Čaja malinovih listov, ki naj bi sproščal mišice maternice in telo pripravil na porod. Po porodu pa je vsekakor dobrodošlo pitje čaja za dojenje, ki pripomore k večji proizvodnji mleka in mamici pomaga, da lažje splete najlepšo vez s svojim malčkom. Čaji Flora zelišča in Dr. Kottas so vsekakor odlična izbira, saj gre za ene najbolj kakovostnih čajev na našem trgu. Vsi čaji so farmakopejske kvalitete, kar pomeni, da je vsaka serija zelišč skrbno narezana, razkužena, laboratorijsko pregledana ter da čaji vsebujejo le najboljše dele rastlin, brez pesticidov, težkih kovin ali umetnih arom, katerih je v večini nizkocenovnih čajev žal precej. Pri nakupu čaja farmakopejske kvalitete tako dejansko dobite najvišjo možno kvaliteto. Malčki in mamice si prav gotovo zaslužijo le najbolje – in to čaji Dr. Kottas  ter Flora zelišča definitivno so!

Proizvodnja zeliščnih čajev, katere predstavljamo pod blagovno znamko Flora – Zelišča, je že več kot 20 let naša osnovna dejavnost in strast, kateri smo popolnoma predani. Trgu smo doslej ponudili že več kot 130 različnih zeliščnih čajev in čajnih mešanic, poleg tega pa ponosno zastopamo ene najbolj kvalitetnih filter čajev v Evropi – čaje Dr. Kottas za mamice in malčke


Več informacij

Kotanyi

Ste vedeli, da je podjetje Kotány zraslo iz sanj mladega Janosa Kotányija? Sanjaril je, da bo potoval po svetu in odkrival različna eksotična zelišča ter začimbe. In prav to je botrovalo temu, da je eksotične začimbe začel uporabljati v tradicionalni madžarski kuhinji. A to mu ni bilo dovolj, naredil je še večji korak in leta 1881 v Szegedu ustanovil podjetje. Zanj je izbral izvirno ime – svoj priimek.  Zagnal je svoj prvi mlin za papriko in začel proizvajati madžarsko papriko po svojem receptu. Ljudje so se preprosto zaljubili v mešanico s papriko, postala je priljubljena pri visoki dunajski družbi, zato se je odločil za širitev še v avstrijsko prestolnico. Osvojil je srca cesarskih in kraljevih kuharjev in dosegel vrtoglavi mednarodni uspeh. Začimbe, pa so izjemna izbira tudi pri nosečniškem jedilniku. Katere je najbolje uporabiti?

Več informacij

Kvako

Kar zraste iz srca, raste s srcem. 61-letna Lidija Čepe je po poklicu učiteljica razrednega pouka. Svoje delo opravlja z velikim veseljem. Dobro se počuti v družbi z veselimi ljudmi, ki so polni optimizma in pozitivne energije. Pri delu je vztrajna in natančna. Kar ustvari, ji mora biti všeč. Pohvali se lahko z vrednotami, kot so topla širokosrčnost, skrb za druge in pripravljenost pomagati drugim. Kot mamica nedonošenčka je mnogo let izdelovala copatke za nedonošenčke in jih darovala Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom. Njena ljubezen do kvačkanja je prerasla hobi ... Zdaj bo pogumno stopila tudi na podjetniško pot. Njene izdelke boste kmalu lahko kupili tudi v Minicityju.

Več informacij >>>

KiSS pralne plenice

KiSS pralne plenice so nastale kot odgovor na nespoštljiv odnos potrošniške družbe do dojenčka in narave z uporabo plenic za enkratno uporabo. Posnemajo zaprt naravni cikel, kjer ne nastajajo odpadki. Izdelane so v Sloveniji iz naravnih materialov, bambusa in bombaža, brez kemičnih vpojnih snovi. So prilagojene sodobnim staršem z večnim pomanjkanjem časa. Uporaba je enostavna, velikost je enaka od rojstva do kahlice, likanje ni potrebno. Testirane so na vpojnost, mehkobo in vzdržnost. Poleg tega prispevajo k hitrejšemu zaznavanju fizioloških funkcij pri dojenčku. 25 KiSS pralnih plenic zamenja 6.000 plenic za enkratno uporabo, kar pomeni, da so prijazne do zdravja, okolja in denarnice.

Več informacij 

Lekobeba

Družina izdelkov Lekobeba je v prvi vrsti namenjena negi dojenčkov in otrok, po določenih izdelkih pa bodo z zadovoljstvom segali tudi odrasli in starostniki. Tu je še linija Lekovita s kozmetičnimi izdelki ter zeliščnimi čaji in sirupi. Gre za izdelke, ki smo jih z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in posluhom za želje uporabnika v podjetju Lekos ves čas razvijali in dopolnjevali. Temeljijo na enostavni sestavi, z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora. Pri kozmetičnih izdelkih so to predvsem rastlinski izvlečki, olja in maščobe ter voski. S kombinacijo različnih naravnih olj, zeliščnih izvlečkov, vitaminov in vode so izdelki prilagojeni različnim tipom kože. Osnovani so na načelu spodbujanja kože k proizvajanju in krepitvi lastnih strukturnih enot, kot so kolagenska in elastinska vlakna, vlažilci in lipidi. Naravne sestavine krepijo odpornost kože na zunanje dejavnike in ohranjajo njeno vitalnost, čvrstost in sijaj. Blagodejna skodelica zeliščnega čaja v užitek in podporo zdravju, merica zeliščnega sirupa z lokalnim delovanjem v žrelu pa nežno prekrije razdraženo sluznico. Slovenska modrost narave za vse generacije, primerna tudi za nosečnice in doječe mamice.

Lušne stvari

Spletna trgovina z lušnimi izdelki za vašega malčka.

Smo prva trgovinica v Sloveniji, ki vam nudi personalizacijo na igrače in druge izdelke. Iščete posebno darilo ob rojstvu otroka, krstu ali pa za rojstni dan? Potem obiščite naše spletne police in izberite prav posebno darilo. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu.

Magnesium-Diasporal®

Vsi izdelki Magnesium-Diasporal® vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva. Linija vključuje 10 izdelkov v različnih oblikah: šumeče tablete, vrečice za uživanje z vodo, granule za direktno uživanje brez vode, ki so zelo primerne tudi za na pot, in najnovejši, patentirani izdelek Magnesium-Diasporal® DEPOT, 2-fazni magnezij z vitamini B-kompleksa.

Vsi izdelki Magnesium-Diasporal® so brez laktoze, glutena, konzervansov in umetnih barvil. Več na www.magnezij.si.

Makra kozmetika

Hladilno mazilo, ki ga že od leta 1993 izdeluje slovensko, družinsko podjetja Makra kozmetika je namenjeno vsakodnevni negi nežne in občutljive otroške kože pleničnega področja. Izdelano je po tradicionalni lekarniški recepturi in obogateno z vitamini ter naravnimi olji, ki nežni otroški koži nudijo dodatno ugodje in jo ščitijo ter negujejo. 

MEDIS

Že tri desetletja na police lekarn, bolnišnic in vaših domov prinašajo skrbno izbrana in preverjena zdravila, prehranska dopolnila in medicinsko opremo.

Gengigel Prvi zobki vsebuje hialuronsko kislino (naravno sestavino dlesni), ki ublaži bolečino pri izraščanju zobkov, izboljša prožnost dlesni in pospešuje obnavljanje obzobnega tkiva. Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

WAYA® D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke poskrbijo za zadostni vnos vitamina D3, ki je potreben za rast in razvoj kosti ter normalno delovanje imunskega sistema, in za vnos koristne mlečnokislinske bakterije za uravnoteženo črevesno mikrofloro.

Imunoglukan P4H® izdelki so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo naravni Imunoglukan®, vitamin C ter cink in se uporabljajo za krepitev imunskega sistema otrok in odraslih. Za več informacij o izdelkih si preberite tukaj.

Več Medisovih izdelkov tukaj: https://www.medisplus.si/

Mela

Kvalitetni in estetski izdelki namenjeni hrambi spominov, ki pripovedujejo vašo zgodbo, popolno darilo vam in vašim najbližjim. Za blagovno znamko Mela stoji družinska fotografinja Nataša Medvešek. Najbolj prepoznaven produkt je dojenčkov album Zate. Moderna, obsežnejša alternativa dojenčkovim knjigam, kombinacija dnevnika in klasičnega albuma za shranjevanje več kot 100 fotografij s premišljenimi iztočnicami,  za dokumentiranje dojenčkovega 1. leta, z možnostjo vstavitve dodatnih poglavij "Otroštvo" do 6. leta starosti. Album dopušča kreativnost posameznega starša, da prilagodi vsebino svojim željam s prestavljanjem in dodajanjem posameznih listov oz. poglavij. Izdelano v Sloveniji.

Več informacij

Milki mami

Že poznate domače laktacijske piškote za bodoče in doječe mamice? Ali pa samo za vse tiste, ki si želijo zdrav prigrizek? Spoznajte milki mami

Minimellows

Prestižna slovenska otroška znamka Minimellows se lahko pohvali z najbolj priljubljenimi ninicami ter copatki za dojenčke in večje otroke. Luč sveta je ugledala leta 2015, ko je njena ustanoviteljica zanosila in kljub vsem prebrskanim butikom ni našla ninice, ki bi ji vzela dih; ki bi bila narejena v EU, iz najboljših materialov in bi malčkom ponujala nekaj več. 

Poiskala je najboljše materiale, naredila en kup raziskav, kaj pomaga dojenčkom pri razvoju in lažjem spanju in tako je nastala prva kravica Paulina.

Minimellows ninice in copatki so od takrat prepotovali že lep del sveta, med drugim jih najdete v priznanem dunajskem otroškem muzeju ZOOM Kindermuseum.

Dojenčkov dnevnik Mimi

Mamica moja, se še spomniš prvega poljubčka in objema? Očka, kaj pa prvih solz in nasmeha? Le komu otroci ne odraščajo prehitro in kdo ne obuja rad spominov?  Mamice so izbrale dnevnik MIMI SPOMINI! Interaktiven dojenčkov dnevnik Mimi je novost na slovenskem tržišču. Je najobsežnejša in inovativna različica klasičnih dnevnikov ter je na voljo za udeležence dogodka Okrogli trebuščki po promocijski ceni z 10% popustom – koda: TREBUSCKI10. Ob naročilu dnevnika z vpenjalno vezavo pa prejmete še darilo – ovitek za materinsko knjižico, ki ga lahko vpnete v dnevnik! Personaliziran dnevnik Mimi z vpenjalno vezavo, omogoča prilagajanje vsebine, vstavljanje in dodajanje listov ter ostalih dodatkov.

Več informacij

Planer življenja

Nosečke in mamice ne potrebujejo drugega kot Planer življenja (planerzivljenja.si), saj so v njem, poleg tedenskih koledarjev na dveh straneh, tudi mnogi namigi in kontakti. Simboli v vsakem dnevu sporočajo, kdaj je pravi čas za ljubezen, zabavo, striženje, nakupe, hujšanje, pošiljanje prošenj, poslovno srečanje, podpis pogodbe in začetek poslovnega sodelovanja. Planer ima tudi setveni koledar in …. še marsikaj zanimivega.

Izvedite več >>>

Rolly copati

Starši skrbno izbiramo čevlje in pazimo da so primerni, udobni in mehki, morda pa se ne zavedamo, da so naši otroci večino dneva v vrtcu ali doma obuti v copatke. Zato je še toliko bolj pomembno, da so copati izdelani iz naravnih materialov. Blagovna znamka Rolly, del družinskega podjetja Ibba Plus, je na slovenskem tržišču prisotna že več kot 20 let. Iz materialov evropskega porekla oblikujemo in izdelujemo usnjene copate z nedrsečimi podplati in mehko usnjeno notranjostjo. Otroški copati so narejeni po priporočilih pediatrov in fizioterapevtov. Prožen podplat omogoča občutek bosonogega koraka, udobna notranjka pa blaži stike noge s površino. Naši otroški copati so primerni za kobacanje, prve korake, varno igranje in tekanje. Nogi se dobro prilegajo, ne ovirajo gibanja in omogočajo naravno hojo.

Več informacij

ZolliPops

Spoznajte zdrave skladkarije Zolipops. Izdelki Zolipops so brez glutena, kar pomeni, da so varni tudi za osebe s celiakijo, brez sladkorja in se lahko ponašajo s certifikatom Sugarwise, prav tako ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov in laktoze ter so varno za osebe, ki so alergične na oreščke. V bogati paleti izdelkov boste našli tako lizike, kakor tudi bonbone. 

Več informacij

Plastična kirurgija Zorman

Estetska kirurgija v več pogledih popolnoma odstopa od ostalih vej medicine. Zelo pomembna razlika je v tem, da ne obravnava pacientov, ki jih je treba ozdraviti, ampak zdrave ljudi, ki si želijo izboljšav. Ta razlika nam nalaga dodatno težo, da ravnamo varno, odgovorno in zmerno, saj je glavni cilj pacienta in kirurga v vlogi zdravnika, izboljšati kakovost življenja. To načelo dr. Zormana vodi pri njegovem delu od pregledov, izbiri kirurških tehnik in materialov, kakor tudi skrbi za paciente po posegih.

Dr. Zorman je medicino doštudiral leta 2002 v Ljubljani. Specializacijo iz plastične rekonstruktivne in estetske kirurgije je zaključil s pohvalo leta 2009. Izobraževal in izpopolnjeval se je je v Združenih državah Amerike in največji evropski kliniki za estetsko kirurgijo Akademikiniken v Stockholmu. Leta 2012 sta s partnerjem ustanovila kliniko za estetsko kirurgijo v Ljubljani. Po štirih letih sodelovanja sta se odločila za samostojni poti in tako je bila leta 2016 ustanovljena Plastična kirurgija Zorman.

Izvedite več >>>

woodBROO

Vedno je težava najti DARILO, ki je nekaj POSEBNEGA ter UNIKATNEGA. Lesene table WOODBROO so pravo darilo ob ROJSTVU, ROJSTNEM DNEVU, POROKI in vsemi DOGODKI, ki delajo naše življenje VESELO in SREČNO.
woodBROO predstavljava dva brata Novak. Nejc in Leon sva najino bratsko povezanost nadgradila s skupnim ustvarjanjem LESENIH IZDELKOV. V najini majhni delavnici se trudiva povezovati ustvarjalnost, uporabnost in trajno vrednost OBDAROVANJA.Vsem, ki ste in ki boste v najinem delu prepoznali tisto NEKAJ VEČ sva iz srca HVALEŽNA.

Več informacij

Medijski pokrovitelji dogodka

Medijska pokrovitelja dogodka sta Hitradio Center in Ringaraja.net

Ringaraja.net

Spletni portal Ringaraja.net bodočim staršem, nosečnicam ter staršem dojenčkov in otrok vsak dan prinaša aktualne in praktične vsebine s področja zanositve, nosečnosti ter nege in skrbi za dojenčka in otroka. Tu boste našli odgovore na vse izzive, povezane z družinskim življenjem - od družinske zakonodaje, financ in prehrane, do tega, kako poskrbeti za partnerski odnos ob otroku. S starši si lahko anonimno izmenjujete izkušnje, za strokovne nasvete pa so vam na voljo naši strokovnjaki. Portal Ringaraja.net je velika spletna družina, v kateri se zavedamo, da je starševski poklic najtežji in hkrati najlepši poklic na svetu.

Hitradio Center

Hitradio Center je sodoben urbani radio, ki s sloganom »Prvi v Sloveniji za nove hite« predvaja najnovejše tuje in slovenske hite. Gre za eno prvih slovenskih radijskih postaj, ki se je razvijala s pomočjo tujih strokovnjakov, radio pa še naprej deluje v skladu z najnovejšimi smernicami, ki jih narekujejo razvita radijska tržišča. Z dinamično glasbo, energičnimi in zabavnimi radijskimi facami, kratkimi novicami in govornimi intervencijami je Hitradio Center pravi spremljevalec v času hitrega tempa življenja. Hitradio Center pa še zdaleč ni samo radio. Za svoje poslušalce (radio), sledilce (Instagram), naročnike (You tube) in oboževalce (Facebook) ustvarjalci redno pripravljajo tudi zabavne in odštekane digitalne vsebine z izjemnimi dosegi.