Partnerji

Nelipot

Nelipot naravna kozmetika je nastala iz lastne potrebe, ko je življenjska okoliščina pripeljala do tega, da se je bilo potrebno vprašati o kozmetiki, ki jo uporabljamo in sestavinah v njej. Med našimi produkti boste tako našle izdelke, ki so popolnoma naravni, ekološko certificirani, narejeni iz skrbno izbranih sestavin ter ročno zamešani, v želji, da vam zagotovimo izdelke, ki so vašemu zdravju najprijaznejši, hkrati pa izredno učinkoviti. Brez zdravju škodljivih sestavin, v obliki parabenov, sulfatov, mikroplastike in umetnih dišav. Verjamemo, da nam narava ponuja vse, kar potrebujemo za osnovno dnevno nego.

Najbolj poznani smo po dezodorantnih kremah, ki so leta 2016 v okviru projekta Štartaj, Slovenija! osvojile naziv Hit produkt leta.

Nadvse smo veseli, da se vam bomo lahko kmalu predstavili tudi v živo!

Izvedite več >>>

Okay.si

Okay.si obstaja že skoraj štiri leta in je prva spletna trgovina pri nas s trajnostnimi izdelki za dom in družino. Naša spletna trgovina je na trgu že precej poznana, še posebej pri uporabnikih naravnih čistil. Imamo namreč največjo izbiro priznanih znamk naravnih čistil na trgu. Poleg naravnih čistil imamo na voljo tudi ekološko kozmetiko in dodatke za dom. Pri nas najdeš tudi slovenske znamke ekoloških izdelkov. Vsem artiklom v naši ponudbi je skupno to, da so proizvedeni s čim manjšim negativnim vplivom na okolje in niso testirani na živalih. S februarjem smo izpolnili nov cilj, ki smo se ga veselili že nekaj mesecev. Okay trgovina je končno odprla svoja vrata v BTC-ju!

Izvedite več >>>

Medisanus d.o.o.

Delavnica za vse nosečke, ki si želijo vedeti več. Na delavnici bomo razbijali mite in tabuje ter ugotovile kako si lahko pomagate pri težavah z dojenjem. Izvedele boste tudi več o pozitivnih učinkih magnezija, kako se boriti proti krčem v nogah in otrdevanju trebuha. Prav med delavnicami, pa boste lahko tudi same preizkusile novost: magnezijevo maslo ZA KOŽO - magnezij ki ga ni potrebno piti in nima stranskih učinkov, ima pa veliko večjo učinkovitost!

Izvedite več >>>

Afrodita 

Kozmetika Afrodita, vodilna slovenska kozmetična hiša, je zaupanja vredna tudi med mladimi mamicami, dermatologi in pediatri. Že več kot 49 let skrbi za najboljšo in naravno nego kože tako nosečnic in dojenčkov kot vseh ostalih. Linijo BABY & MOM NATURAL so v lastnih laboratoroij razvijali v sodelovanju z mladimi mamicami, ki so z veliko mero zaupanja preizkusile izdelke na lastni koži in koži svojih otrok ter jih z zadovoljstvom uporabljajo pri vsakodnevni negi. Naj tudi vas izdelki BABY & MOM NATURAL spremljajo na vsakem koraku − od veselega pričakovanja do nepozabnih otroških doživetij!

Izvedite več >>>

Bambo Nature

Pri Bambo Nature si želimo čim več naravnih trenutkov, ki jih z uporabo naših izdelkov ustvarimo v povezavi z nego vaših najmlajših. Predvsem bi želeli izpostaviti Bambo Nature otroške pleničke proizvedene na Danskem, s katerimi se začne nega občutljivih malih ritk že takoj po samem rojstvu. Prva izbira je zagotovo najpomembnejša, saj se le tako izognemo morebitni rdečini oz. iritaciji občutljive in nežne kože, mokrim in neprespanim nočem, iztekanju, nemirnosti, slabemu počutju in celo odporu do nošenja pleničke naših najmlajših.

Izvedite več >>>

Bayer

Da bi nosečnica in njen otrok dobila potrebna hranila, je Bayer razvil linijo prehranskih dopolnil, posebej prilagojenih posameznim obdobjem nosečnosti.
Elenatal® je posebej prilagojen obdobju prvih dvanajstih tednov nosečnosti in času načrtovanja nosečnosti. Elebaby® je celovito prehransko dopolnilo za nosečnice v drugem in tretjem trimesečju z omega-3 maščobnimi. Za premagovanje izčrpanosti novopečenih mamic in zdrav razvoj dojenega otroka pa je prehransko dopolnilo Elemama®.

Izvedite več >>>

Biobanka 

Zakaj shraniti matične celice ob rojstvu? – Ker so lahko najbolj naravno zdravilo in ker z matičnimi celicami zdravimo že danes. Ker so ob rojstvu stare le 9 mesecev in najboljše kvalitete. V Biobanki stremimo k temu, da bi vsak otrok imel možnost shranjevanja lastnih matičnih celic, saj so njemu lastne in se popolnoma skladajo z njegovim telesom. Več lahko izveste na povezavi

Izvedite več >>>

Brainobrain 

Metoda BRAINOBRAIN je enostavna, zabavna in otrokom zelo privlačna. Z računanjem na abakus otroci ne le razvijajo izvrstne računske sposobnosti, temveč tudi izkoriščajo svoje potenciale do maksimuma in osvajajo pomembne življenjske veščine. Fokus, koncentracija, vizualizacija, samozavest, kreativnost so le nekatere izmed veščin, ki jih pridobijo.

Izvedite več >>>

Čist kjut

Smo otroški spletni butični kotiček, v katerem zadovoljimo še tako prefinjen okus mamic in očkov. V našem kotičku se osredotočamo predvsem na visoko kakovost naših izbranih artiklov, njihovo etično izdelavo in seveda na prefinjeno zunanjost. Na slovenski trg smo pripeljali še neznane znamke, vendar izrednih kakovosti, osredotočeni predvsem na 100% organski bombaž in izredno prijazne materiale za naše najmlajše.
Čist kjut.si - vse za vaše prince in princeske.

Izvedite več >>>

Cukrbiro 

Če se sprašujete kaj imava skupnega fizioterapevtka in notranja oblikovalka, je odgovor na dlani. Cuker biro. Dolgoletno prijateljstvo, strast in ljubezen do estetike, oblikovanja ter kulinarike sva združili v idejo o personalizaciji sladic in individulnem pristopu do vsake stranke. Pri svojem delu skrbno načrtujeva dizajn ter sestavine, ustvarjava rojstnodnevne ter poročne sladke mize, opremljava »baby shower« dogodke in puščava odprta vrata vsem kreativnim umom, ki imajo odlične ideje in poskrbijo, da rasteva in se razvijava tudi midve.

Izvedite več >>>

Dentoteka 

V Dentoteki verjamemo, da tako kot zdravila kupujemo v lekarni, je pomembno, da tudi pripomočke za ustno higieno kupujemo v specializiranih prodajalnah, saj nam te nudijo najboljše kar obstaja na tržišču. Dentoteka je edina dentalna lekarna v Sloveniji, ki z visoko kakovostnimi izdelki pomaga izboljšati zdravje vaše ustne votline in posledično zdravje celega telesa.  V naših prodajalnah v Ljubljani na Nazorjevi 3 in v Novem Mestu, nudimo širok izbor kakovostnih izdelkov za zdravje vaših dlesni in zob. Za nego mlečnih zobkov, pa ponujamo širok izbor naravnih zobnih past Splat, ki varujejo pred nastankom kariesa, poskrbijo za močne zobe in zdrave dlesni, primerne pa so tudi za zaužitje. Da pa ne zapravljate dragocenega časa, se lahko v spletni trgovini www.dentoteka.com naročite tudi na DENTOPAKET in vsake dva meseca, brez stroškov poštnine, dobite na dom izbor najkvalitetnejših izdelkov za ustno nego vaše družine.

Izvedite več >>>

Epson 


Prizadevamo si biti nepogrešljivo podjetje, v katero zaupajo po celem svetu zaradi naše predanosti odprtosti, zadovoljstvu strank in trajnosti. Spoštujemo individualnost, hkrati pa spodbujamo timsko delo in smo predani zagotavljanju edinstvene vrednosti z inovativnimi ter ustvarjalnimi rešitvami. Ko pride do izbire tehnologije, Epson razume, da podjetja postavljajo zanesljivost in vpliv na okolje na vrh svojih zahtev. To nas žene k izdelovanju inovativnih izdelkov, ki so zanesljivi, jih je mogoče reciklirati in so energetsko učinkoviti. Ta zavezanost k zmanjševanju vpliva naših izdelkov na okolje se razteza skozi vsa obdobja njihovega življenjskega cikla.

Izvedite več >>>

Farmedica 

Podjetje Farmedica je osnovano na modrosti ljudskega zdravnika Alfreda Vogla. Človek lahko zdravi, a ozdravi le narava. Najboljša zdravila in rešitve za zdravo nosečnost, materinstvo in tudi otroštvo prihajajo od matere narave. V obliki registriranih zdravil rastlinskega izvora in preparatov brez recepta so vam na voljo v lekarnah ter specializiranih prodajalnah.

Izvedite več >>>

GENERALI zavarovalnica

Tisoč in eno vprašanje. Tisoč in ena skrb. A hkrati tudi tisoč in ena radost, veselje in ljubezen. Vse to v obdobju starševstva. Za čim manj stresen vstop v leta, polna izzivov, izkušenj in spominov, je pomembno, da poskrbite za vašo varnost in za varno prihodnost novih družinskih članov.

Generali kot vseživljenjski partner svetuje, da mladi najprej poskrbite za osnovno zaščito družine. To lahko storite s klasičnim življenjskim zavarovanjem. Kakšen paket je najboljši za vas, je odvisno od življenjskega stila, finančnih zmožnosti in potreb celotne družine.

Izvedite več >>>

HIPP Slovenija

Poslanstvo HiPP-a je delati za najpomembnejše v življenju – to je za naše otroke. Temu poslanstvu smo predani že več kot 120 let, odkar je bil narejen prvi HiPP izdelek otroške hrane. Smo strokovnjaki za otroško hrano, saj je HiPP znamka številka 1. v pridelavi ekološke otroške hrane na svetu. Otrok je majhen čudež in kot proizvajalec otroške hrane imamo do otroka in do narave posebno veliko odgovornost. V paleti izdelkov HIPP najdete raznovrstne izdelke, s katerimi lahko ponudite otroku prvovrstne sestavine iz ekološke pridelave, ki so pripravljene po meri vašega otroka, da zadostijo vsem njegovim potrebam v določenem obdobju. Čeprav proizvajamo tudi mlečne formule, smo veliki zagovorniki dojenja, saj je mleko zlati standard, po katerem se lahko le zgledujemo. Na dogodku okrogli trebuščki bi vam radi predstavili prednosti materinega mleka in dojenja. 

Izvedite več >>>

Mlekarna Krepko

Poslanstvo Mlekarne Krepko je predelati slovensko ekološko mleko in kupcem zagotoviti naravne in zdrave ekološke / BIO izdelke, ki vsebujejo tradicionalni kefir iz kefirjevih zrn. V prihodnjih 5-ih letih želimo predelati večino slovenskega BIO / ekološkega mleka v BIO/ekološke mlečne izdelke, s poudarkom na razvoju in trženju izdelkov, ki vsebujejo tradicionalni kefir. Zdravje za gurmane.

Izvedite več >>>

NLB

Otroška posteljica, voziček, plenice, … nato vrtec, šola, … vse to so stroški, ki še včeraj niso bili vključeni v vaš proračun. Ne gre za enkraten znesek, temveč za stroške, ki po mnenju mnogih staršev rastejo skupaj z otrokom. Po raziskavi sodeč namreč starši otrokom namenimo od 20 do 30 odstotkov družinskega proračuna, zato je prav, da svoje finance še pred rojstvom pripravite na prihod novega člana. Pri tem vam bo na dogodku Okrogli trebuščki s praktičnimi nasveti in napotki pomagala Tanja Vidmar, finančna svetovalka iz NLB.

Izvedite več >>>

Party Shop Kolosej

Party shop se nahaja v spodnji etaži Koloseja in nudi dekoracije za vse priložnosti kot tudi baby shower, rojstvu in rojstnih dnevih. Naši prodajalci vam lahko tudi svetujejo z idejami in pripravijo različne balonske aranžmaje. Vstopite v naš svet zabave in ga odnesite v vašega!

RECARO Slovenija

RECARO Slovenija je zastopnik nemške znamke avtosedežev najvišje kakovosti in varnosti, ki si je prestižno ime zagotovil v več kot 110 letih svojega delovanja. Še posebej velik sloves žanje med ljubitelji hitrosti in športnih avtomobilov, saj je z njihovimi sedeži opremljena cela vrsta dirkalnih in športnih avtov. Z rastjo podjetja je RECARO širil tudi število različnih proizvodov in tako, na primer, na njihove sedeže pogosto sedemo tudi na letalih. Med mladimi starši pa so najbolj poznani njihovi otroški avtosedeži in vozički, ki slovijo ne le po odlični varnosti, temveč tudi udobju in ergonomiji, ki jo nudijo malčkom, ki sedijo v njihovih avtosedežih in vozičkih.

Izvedite več >>>

Sivili

Ko sta pred 25 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Vse se je začelo z šivanjem oblekic za njuno Špelo v garažnih prostorih stanovanjske hiše. In tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo ter trgovino za mamice, ki si želijo nekaj več za svoje najmlajše.

Ob kreiranju in izdelavi je naš fokus na kvaliteti in uporabnosti, da je dan staršev in otrok čim bolj pozitivno obarvan in nasmejan. Oblačilca, ki jih ustvarjamo so nosljiva, udobna, barvno usklajena in trpežna, kar se kaže v 2x daljši življenjski dobi, s čimer smo do sedaj nasmejali in razveselili že kar nekaj mamic kot tudi njihovih najmlajših.

Izvedite več >>>

TA DAN

Ujemite trenutek! 

Zakaj? Najbolj pogosto vprašanje, ko vidite oglas za fotografiranje ali, ko pomislite na fotografiranje. Odgovor je preprost. Za spomin. Ne za tisti trenutek, ampak za prihodnost. Za spomin, ki ga boste delili z vašimi bližnjimi in ga pokazali svojemu najmlajšemu čez nekaj let, ko bo radovedno opazoval fotografije in poslušal vaše zgodbe, ki jih boste pripovedovali ob njih. Ko sta trenutka nežnosti in sreče v pričakovanju ujeta v objektiv, nastane krasen spomin.

Izvedite več >>>

Novi Volkswagen T-Cross


Novi T-Cross je več kot pričakuješ. Je funkcionalen, prostoren in raznolik. S svojim videzom SUV vozila, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Številni asistenčni sistemi pa še zvišujejo raven udobja pri vožnji.

Izvedite več >>>

Založba Morfem

Založba Morfem izdaja kvalitetne knjige slovenskih in tujih avtorjev. Da bi bila knjiga otrokom čim večkrat na dosegu, so pred petimi leti v zdravstvene domove namestili knjigomate. Slovenske avtorje vsako leto predstavljajo na sejmih v tujini. S svojimi izdajami tako razveseljujejo tudi otroke v Španiji, Italiji, Turčiji, Braziliji, Kitajski, Koreji, Portugalski, Belgiji, Rusiji, Maleziji, Romuniji, na Poljskem ... Počaščeni so, da imajo vsako leto več bralcev in kupcev, ki so jim všeč njihove knjige in trudili se bodo, da bodo zaupanje tudi v prihodnje upravičili.

Pridruženi strokovni podporniki

Klavdija Slapar je diplomirana babica in študentka zakonske in družinske terapije. Ker se je v času študija babištva velikokrat soočala s starši, ki so se soočali z diagnozo neplodnosti, izgubo otroka ali drugimi z nosečnostjo in porodom povezanimi izzivi, se je odločila, da poveže svoje znanje babištva z znanjem psihologije. Z namenom pomagati ljudem je ustanovila Inštitut Ataleya v okviru katerega nudi svetovanja in posebne programe priprave na porod in starševstvo. Že od nekdaj pa je prav posebno strast čutila do raziskovanja problematike spolnega nasilja in njenega vpliva na nosečnost, porod in starševstvo, saj je v kliničnem okolju pogosto opažala, da se zdravstveni strokovnjaki včasih zaradi neznanja ali neizkušenosti s področja prepoznavanja spolnega nasilja in njegovih posledic, izogibajo svetovanju ženskam s preteklo izkušnjo nasilja. Zaradi tega je v svojem diplomskem delu predstavila primerno babiško obravnavo žensk z izkušnjo spolnega nasilja, svoje delo pa je tudi predstavila na babiškem kongresu. Poleg nadaljnjega raziskovanja problematike spolnega nasilja s psihološkega in izkustvenega vidika žensk, pa vodi tudi šolo za starše, sodeluje pri vodenju terapevtske skupine za mamice in svetuje parom, ki se soočajo z izzivi v povezavi z zanositvijo, nosečnostjo ter starševstvom.

Medijski pokrovitelji dogodka

Medijska pokrovitelja dogodka sta Hitradio Center in Ringaraja.net

Hitradio Center

Hitradio Center je sodoben urbani radio, ki s sloganom »Prvi v Sloveniji za nove hite« predvaja najnovejše tuje in slovenske hite. Gre za eno prvih slovenskih radijskih postaj, ki se je razvijala s pomočjo tujih strokovnjakov, radio pa še naprej deluje v skladu z najnovejšimi smernicami, ki jih narekujejo razvita radijska tržišča. Z dinamično glasbo, energičnimi in zabavnimi radijskimi facami, kratkimi novicami in govornimi intervencijami je Hitradio Center pravi spremljevalec v času hitrega tempa življenja. Hitradio Center pa še zdaleč ni samo radio. Za svoje poslušalce (radio), sledilce (Instagram), naročnike (You tube) in oboževalce (Facebook) ustvarjalci redno pripravljajo tudi zabavne in odštekane digitalne vsebine z izjemnimi dosegi.

Ringaraja.net

Spletni portal Ringaraja.net bodočim staršem, nosečnicam ter staršem dojenčkov in otrok vsak dan prinaša aktualne in praktične vsebine s področja zanositve, nosečnosti ter nege in skrbi za dojenčka in otroka. Tu boste našli odgovore na vse izzive, povezane z družinskim življenjem - od družinske zakonodaje, financ in prehrane, do tega, kako poskrbeti za partnerski odnos ob otroku. S starši si lahko anonimno izmenjujete izkušnje, za strokovne nasvete pa so vam na voljo naši strokovnjaki. Portal Ringaraja.net je velika spletna družina, v kateri se zavedamo, da je starševski poklic najtežji in hkrati najlepši poklic na svetu.