Partnerji

Abena Helpi d.o.o.

Nosečnost in nenazdorovano uhajanje urina sta pogosteje povezana, kot bi si nosečnice in mamice želele. Zaradi pritiska in teže v maternici ter hormonskih sprememb pride do slabitve mišic medeničnega dna. Z vajami za trening mišic medeničnega dna (Keglove vaje) lahko neprijetnosti uhajanja urina omilimo ali celo preprečimo. Ščitniki in predloge danskega proizvajalca Abena pa so odlična izbira v primeru, ko pride do nenadzorovanega uhajanja urine in potrebujete visoko vpojno in zanesljivo zaščito, ki vam omogoča uživanje v brezskrbni nosečnosti.

ANAYA SMART COSMETICS

Se veselite srečnega dogodka in opazujete, kako malo bitje v vas raste in se razvija? Morda vas pri tem malo skrbi, ali bo vaša koža prenesla velike spremembe, ki se dogajajo v vas? 

ANAYA Smart Cosmetics je naravna dermo-kozmetika, ki kožo neguje na poseben »pameten« način.Smo slovensko družinsko podjetje, ki verjame, da smo kar damo v sebe in na sebe. Ročno izdelujemo naravno, popolno terapevtsko in negovalno linijo aktivnih in informativno prevodnih kozmetičnih izdelkov. Namenjena je tako mamicam za nego in preprečevanje strij v nosečnosti in po porodu, kot novorojenčkom in dojenčkom za nego in zaščito njihove občutljive kože. Temelji na sinergiji ekoloških zelišč, patentiranih sestavin na osnovi efektivnih mikroorganizmov EM® in bazičnega pH ionizirane vode. Obiščite nas na www.anaya.si

Več informacij


Bambo Nature

Pri Bambo Nature si želimo čim več pristnih trenutkov, ki jih lahko ustvarimo z vami in vašimi malčki. Z Bambo Nature otroškimi pleničkami, ki so proizvedene na Danskem, se začne nega občutljivih malih ritk že takoj po samem rojstvu. Prva izbira je zagotovo najpomembnejša, saj se le tako izognemo morebitni rdečini oz. iritaciji kože, mokrim in neprespanim nočem, iztekanju, nemirnosti, slabemu počutju ter celo odporu do nošenja pleničke. Ker vam želimo olajšati skrb za nego kože, smo letos predstavili novo linijo Bambo Nature negovalne kozmetike. Z naravnimi sestavinami, ki jim lahko zaupate, in kjer je edini uporabljeni dodatek ljubezen!

Več informacij

Bayer

Da bi nosečnica in njen otrok dobila potrebna hranila, je Bayer razvil linijo prehranskih dopolnil, posebej prilagojenih posameznim obdobjem nosečnosti. Elenatal® je posebej prilagojen obdobju prvih dvanajstih tednov nosečnosti in času načrtovanja nosečnosti. Elebaby® je celovito prehransko dopolnilo za nosečnice v drugem in tretjem trimesečju z omega-3 maščobnimi. Za premagovanje izčrpanosti novopečenih mamic in zdrav razvoj dojenega otroka pa je prehransko dopolnilo Elemama®.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Izvedite več >>>

Biobanka 

Popkovnica povezuje plod s posteljico, tvorita pa jo krvne žile, in sicer ena debela vena, po kateri dobiva kri, dobro oskrbljeno s kisikom in hrano, in dve tanki arteriji, polni deoksigenirane krvi z odpadnimi snovmi. Tako je otroček, ki se razvija in raste v maternici, povezan z mamo. Ob rojstvu se popkovnica prereže in stisne s posebno sponko, ostane pa popkovni krn, za katerega morate posebej nežno skrbeti. Veliko staršev se odloči za odvzem popkovnične krvi in popkovnice, ki je bogat vir matičnih celic, le-to izvedejo še v porodni sobi. Shranijo jih v BIOBANKI, saj matične celice omogočajo zdravljenje že skoraj 100 različnih bolezni v kasnejšem obdobju odraščanja.

Več informacij

CUKR BIRO 

Če se sprašujete kaj imava skupnega fizioterapevtka in notranja oblikovalka, je odgovor na dlani. CUKR BIRO. Dolgoletno prijateljstvo, strast in ljubezen do estetike, oblikovanja ter kulinarike sva združili v idejo o personalizaciji sladic in individulnem pristopu do vsake stranke. Pri svojem delu skrbno načrtujeva dizajn ter sestavine, ustvarjava rojstnodnevne ter poročne sladke mize, opremljava »baby shower« dogodke in puščava odprta vrata vsem kreativnim umom, ki imajo odlične ideje in poskrbijo, da rasteva in se razvijava tudi midve.

Več informacij

HIPP

Prehrana ima od zunanjih dejavnikov daleč največji vpliv na zdravje nosečnice in otroka. Hkrati je prehrana tudi tista, na katero same najlažje vplivamo oziroma imamo največjo moč, da jo spreminjamo! Že dolgo je mimo prepričanje, da mora nosečnica jesti za dva, saj količina v tem obdobju ni najpomembnejša. Ta se v drugem trimesečju poveča približno za skledico kosmičev. Veliko bolj kot količina je pomembna kakovost hrane, ki jo vnašamo v svoje telo in nabor hranil, ki ga s tem ponudimo svojemu še nerojenemu dojenčku. Me skupaj z našim partnerjem smo tiste, ki lahko izbiramo in s tem »programiramo« zdravje našega otroka, ki raste v nas. Za ključne spremembe imamo na voljo okrog 1000 dni. To obdobje vključuje 270 dni nosečnosti, prvo otrokovo leto in drugo otrokovo leto. Bodimo v tem obdobju pametni prehranski programerji zdravja našega otroka. Prvi ključen prehranski moment se dogaja, ko je otrok še v maternici. Naslednji prehranski moment in velika priložnost je čas dojenja in še naslednji je uvajanje goste hrane. Izkoristite prehranske priložnosti v času nosečnosti in porodniške in tako podarite najbolj bistveno doto svojemu otroku – to je trdno zdravje!

Več informacij

Hiša vizij

V Hiši vizij že 14 let ustvarjamo celostne podobe dogodkov, od manjših intimnih praznovanj do velikih poslovnih dogodkov. Vedno pristopimo na ravni celostnega pristopa, kjer pripravimo kreativno postavitev vašega dogodka in pri tem upoštevamo vase želje glede stila dogodka, specifike lokacije, števila oseb. Na voljo smo vam pri iskanju celostnih rešitev za vaš dogodek ali pa za izposojo nekaj kosov opreme. Svetujemo vam pri izboru opreme in dekoracije ter skupaj naredimo vaš dogodek unikaten. Našo ponudbo si lahko ogledate na www.hisa-vizij.com

SMILE CONCEPT STORE

SMILE je prostor kjer so doma kreativnost, izvirnost in dobra volja! Pri nas najdeš drobne pozornosti, unikatni nakit, dekoracije za dom in praznovanja ter vsakdanje lepe
reči. Ljubki predmet izpod spletnih prstov slovenskih in tujih ustvarjalcev našim obiskovalcem rišejo nasmeh na obraz. Želimo, da se počutiš dobro, razmišljaš pozitivno in nikoli ne pozabiš na dragocenost nasmeha. Skrbno izbrani izdelki so tukaj, da tebe in tvoje najbližje sproščeno nasmejijo v vseh malih trenutkih, ki tvorijo velike in nepozabne spomine.

Kotányi

Podjetje Kotányi je zraslo iz sanj mladega Janosa Kotányija, ki je sanjaril, da potuje po svetu in odkriva eksotična zelišča ter začimbe. Tako je na podlagi svojih sanj eksotične začimbe začel uporabljati v tradicionalni madžarski kuhinji, kar je pripeljalo do ustanovitve podjetja leta 1881. Ime podjetja je nastalo iz Janosovega priimka – Kotányi. Mešanica papirke z dveh območij, v katero so ljudje zaljubljeni še danes, je postala najprej priljubljena pri visoki dunajski družbi, nato pa se je razširila še širše. Poleg mlina za paprika je tako v kratkem nastal še mlin za za začimbe, oddaljeni kulinarični svetovi pa so se kar hitro pojavili tudi v domači kuhinji.

Več informacij

La Popsi

La Popsi sadni deserti so narejeni iz skrbo izbranega sadja. Izdelani so s postopki, pri katerih se ohranijo vsi vitamini in minerali sadja. Ne vsebujejo konzervansov, so brez umetnih barvil in brez ojačevalcev okusov ter nimajo dodanega sladkorja.
Za blagovno znamko La Popsi stojita prijateljici, Neža in Karmen. Dekleti sta s kakovostjo svojih izdelkov prepričali že mnoge, blagovna znamka La Popsi pa danes velja za eno bolj prepoznavnih in zaupanje vrednih znamk v Sloveniji. Prav z zamrznjenimi sadnimi palčkami, sta Neža in Karmen v oddaji Štartaj, Slovenija!, prepričale kupce in pridobile naziv Hit produkt leta 2018. Naziv pa ju ni ustavil, temveč jima je dal zagon za nove poslovne korake. La Popsi izdelki so tako svoj prostor dobili izven slovenskih meja, zamrznjenim sadnim palčkam, pa sta se pridružila tudi La Popsi BonBon in La Popsi Sorbet.

Več informacij

KINETIC Reactor

Omejite nalaganje vodnega kamna na vaši pipi s KINETIC Reactorjem, ki nevtralizira neželene anorganske in ogranske snovi v pitni vodi ter preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter varčuje s porabo vode. Iz vode odstranjuje tudi klor, ki je našemu zdravju okusu in vonju manj prijazen, vsekakor pa potreben za skladnost pitne vode. KINETIC Reactor za svoje delovanje uporablja novo tehnologijo, ki spreminja doslej uveljavljena pravila za obdelavo vode in čisti vodo brez dezinfekcije na vaši pipi. 

Več informacij

Medisanus d.o.o.

Podjetje Medisanus že 18 let skrbi za vaše dobro počutje. V pomoč smo vam tako pri prehladih, nespečnosti, težavah s sklepi in krči v mišicah kot tudi pri različnih manjših ali večjih težavah s kožo, presnovo,… Poskrbimo pa tudi za bolj prijetne, zdrave bivalne prostore s široko linijo difuzorjev in eteričnih olj. Posebnost sta dve sinergiji eteričnih olj, zasnovani posebej za otroke- ena je za lajšanje težav z nespečnostjo, druga pa za lajšanje težav prehladnih obolenj.
Vedno skrbimo, da so vsi naši izdelki najvišje možne kakovosti, priznanih proizvajalcev, učinkoviti ter kar se da naravni.

Več informacij

Nelipot

Izhajamo iz narave, jo poslušamo, dihamo, občutimo na lastni koži, preden najbolj naravne, zanesljive in nežne sestavine ročno zmešamo ter zapakiramo v embalažo.

Stremimo k misli “manj je več“. Manj sestavin, a te skrbno izbrane, so temelj naravne kozmetike Nelipot. Ker verjamemo v njihovo učinkovitost in nežnost kože, ne zapletamo zgodbe in sledimo načelu preprostosti.

Podpiramo minimalističen pristop. Zato imajo izdelki Nelipot več namenov uporabe in ne določamo vnaprej, komu so namenjeni. Pogled na minimalistično kopalnico z manj izdelki, ki si jih lahko delimo s partnerjem in otroci, je lahko pomirjujoč kot sprehod v naravi.

Sledimo trajnostnemu pristopu in ga postavljamo za temelj kozmetike Nelipot. Naša embalaža iz stekla in aluminija je ustvarjena za ponovno uporabo, bioplastika pa zaradi možnosti biorazgradnje manj obremenjuje okolje.

Verjamemo, da smo z naravnimi sestavinami v kozmetiki kos mestnemu vrvežu vsakdana. Zato Nelipot ustvarjamo v ravnotežju med naravo in urbanim okoljem. Navdih iz narave in učinkovitost njenih sestavin preslikamo v kakovostne in zanesljive izdelke.

Nelipot. Tvoj čar izvira iz narave.

Več informacij

NLB

Otroška posteljica, voziček, plenice, … nato vrtec, šola, … vse to so stroški, ki še včeraj niso bili vključeni v vaš proračun. Ne gre za enkraten znesek, temveč za stroške, ki po mnenju mnogih staršev rastejo skupaj z otrokom. Po raziskavi sodeč namreč starši otrokom namenimo od 20 do 30 odstotkov družinskega proračuna, zato je prav, da svoje finance še pred rojstvom pripravite na prihod novega člana. Pri tem vam bo na dogodku Okrogli trebuščki s praktičnimi nasveti in napotki pomagala Tanja Vidmar, finančna svetovalka iz NLB.

Izvedite več >>>

Porodnišnica Postojna

V bolnišnici Postojna je porodni blok srce, kjer se rodijo najlepši trenutki, trenutki sreče. V eni izmed štirih porodnih sob omogočajo tudi porod v vodi. Sobe so dodobra opremljene z aparaturami, imajo pa tudi operacijsko dvorano in enota za intenzivno pooperativno nego. Porodnice so vabljene, da že ob prihodu zaupajo svoje želje (ki se nanašajo na lajšanje porodnih bolečin način poroda - v vodi ali naravni porod), zaželeno pa je tudi, da imajo s seboj porodni načrt. Prijazno osebje se zmeraj trudi uresničiti želje vsake porodnice. 

Več informacij

OrthoDental

je zobozdravstvena ambulanta v Ljubljani. Lastnica Gordana Čižmek je specialistka zobne in čeljustne ortopedije ter otroškega in preventivnega zobozdravstva. Specializiramo se za nevidne zobne aparate Invisalign, ki so po naših izkušnjah najbolj uporabniku prijazen način za poravnavo zob in polepšanje nasmeha. Primerni so v vseh starostnih obdobjih, z njim lahko poravnamo zobe našim najmlajšim ter prav tako njihovim babicam in dedkom .

Storitve, ki jih zobozdravstvena ordinacija ponuja, si lahko ogledate na njihovi prenovljeni spletni strani

RECARO Slovenija

RECARO Slovenija je zastopnik nemške znamke avtosedežev najvišje kakovosti in varnosti, ki si je prestižno ime zagotovil v več kot 110 letih svojega delovanja. Še posebej velik sloves žanje med ljubitelji hitrosti in športnih avtomobilov, saj je z njihovimi sedeži opremljena cela vrsta dirkalnih in športnih avtov. Z rastjo podjetja je RECARO širil tudi število različnih proizvodov in tako, na primer, na njihove sedeže pogosto sedemo tudi na letalih. Med mladimi starši pa so najbolj poznani njihovi otroški avtosedeži in vozički, ki slovijo ne le po odlični varnosti, temveč tudi udobju in ergonomiji, ki jo nudijo malčkom, ki sedijo v njihovih avtosedežih in vozičkih. Med njihove večkrat nagrajene inovacije sodi med drugim tudi otroški avtosedež RECARO Salia Elite i-Size, ki je ’All-in-One’’ rešitev za otroka od rojstva pa vse do 105 cm njegove višine. Z v sedež vgrajeno, a hkrati snemljivo lupinico, ki tehta le 2,9 kg, notranjim snemljivim vložkom - blazinico in za 360° vrtljivo školjko sedeža nudi Salia Elite i-Size res popolno in varno rešitev dveh sedežev v enem do otrokovih 105 cm višine.

Več informacij

Pridruženi podporniki

ATALEYA

Čeprav sta nosečnosti in starševstvo eni lepših sprememb v življenju, pa se velikokrat v prvih tednih, mesecih po porodu starši znajdemo v stiski - lahko nas je strah poroda, težave nam povzroča uspavanje otroka, dojenje, navajanje na nov ritem... Zato je z namenom nudenja kakovostne, sočutne in strokovne podpore po vajini meri zaživel inštitut Ataleya. Vodi ga izkušena diplomirana babica, svetovalka za dojenje ter bodoča zakonska in družinska terapevtka.

Več informacij

Atlantis

Atlantis je res pravo vodno mesto. Svet nepozabnih doživetij ponuja kopico možnosti za preživljanje prostega časa za vso družino. Atlantis ponuja različne storitve za otroke in odrasle, na voljo je kar 17 bazenov, 14 savn, štirje tobogani, spray park in podzemna železnica, bazen z valovi in še marsikaj. ponuja pa tudi mnogo tečajev in različnih vadb za otroke, bodoče mamice in malčke. 

Porodbnosti si oglejte na njihovi spletni strani

Babymove

Smo Babymove – razvojno gibalna vadba za dojenčke od rojstva do prvih samostojnih korakov. S strokovnim pristopom in znanjem vas naučimo ustrezno rokovati z dojenčkom in pravilno izvajati številne vaje, dojenčku pa omogočimo varno raziskovanje in ga usmerjamo, da njegov razvoj poteka kot mora. Hkrati je to odlična pot do dobre socializacije dojenčka in pridobivanje na njegovi samozavesti ter super druženje in spoznavanje drugih dojenčkov in staršev. Poskrbite za zdrav razvoj vašega dojenčka in se nam pridružite na naših uricah!

dm

vam želi v razburljivem obdobju nosečnosti in starševstva stati ob strani z nasveti ter kuponi ugodnosti, s katerimi boste na svojo active beauty kartico prejeli dodatne točke in tako prihranili pri nakupu izdelkov v dm prodajalnah. Prav tako pa smo za vas pripravili ugodnosti pri nakupu drugih pomembnih pripomočkov in paket dobrodošlice dm Baby Box, ki ne sme manjkati ob prihodu novega člana. Več informacij o ugodnostih za nosečnice in starše poiščite na dm spletni strani.


Želimo vam obilico zabavnih dogodivščin!

Več informacij

Galanterije Bags&More in papirnice Office&More

Galanterije Bags/More in trgovine Office&More s svojimi poslovalnicami po vsej Sloveniji navdušujejo s celovito ponudbo, ki zajema asortimane od šolskih potrebščin, pa vse do potovanj in potrebščin za bodoče mamice. S svojimi letnimi promocijskimi aktivnosti, s katerimi pomagajo šolarjem po vsej Sloveniji, se postavljajo na prvo mesto med podobnimi podjetji, ki jim je resnično mar. Vsakoletno skrbijo za bogatejšo ponudbo in razširijo blagovne znamke pod svojim okriljem. Vsekakor prva izbira za šolo, potovanja in dom. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani

LEKOBEBA

Družina izdelkov Lekobeba je v prvi vrsti namenjena negi dojenčkov in otrok, po določenih izdelkih pa bodo z zadovoljstvom segali tudi odrasli in starostniki. Tu je še linija Lekovita s kozmetičnimi izdelki ter zeliščnimi čaji in sirupi. Gre za izdelke, ki smo jih z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in posluhom za želje uporabnika v podjetju Lekos ves čas razvijali in dopolnjevali. Temeljijo na enostavni sestavi, z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora. Pri kozmetičnih izdelkih so to predvsem rastlinski izvlečki, olja in maščobe ter voski. S kombinacijo različnih naravnih olj, zeliščnih izvlečkov, vitaminov in vode so izdelki prilagojeni različnim tipom kože. Osnovani so na načelu spodbujanja kože k proizvajanju in krepitvi lastnih strukturnih enot, kot so kolagenska in elastinska vlakna, vlažilci in lipidi. Naravne sestavine krepijo odpornost kože na zunanje dejavnike in ohranjajo njeno vitalnost, čvrstost in sijaj. Blagodejna skodelica zeliščnega čaja v užitek in podporo zdravju, merica zeliščnega sirupa z lokalnim delovanjem v žrelu pa nežno prekrije razdraženo sluznico. Slovenska modrost narave za vse generacije, primerna tudi za nosečnice in doječe mamice.

Makra kozmetika

Hladilno mazilo, ki ga že od leta 1993 izdeluje slovensko, družinsko podjetja Makra kozmetika je namenjeno vsakodnevni negi nežne in občutljive otroške kože pleničnega področja. Izdelano je po tradicionalni lekarniški recepturi in obogateno z vitamini ter naravnimi olji, ki nežni otroški koži nudijo dodatno ugodje in jo ščitijo ter negujejo. 

MEDIS

Že tri desetletja na police lekarn, bolnišnic in vaših domov prinašajo skrbno izbrana in preverjena zdravila, prehranska dopolnila in medicinsko opremo.

IMUNOGLUKAN P4H® JUNIOR- Odličen za večjo odpornost predšolskih otrok

Imunoglukan P4H® junior je prehransko dopolnilo v tekoči obliki z Imunoglukanom in vitaminom C, ki je:

  • primeren za krepitev odpornosti pred in med sezono prehladnih obolenj, ob povečanih potrebah se lahko odmerek podvoji
  • primeren za večmesečno uporabo brez prekinitev
  • nevtralnega okusa in enostavno enkrat dnevno odmerjanje.

WAYA® D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke poskrbijo za zadostni vnos vitamina D3, ki je potreben za rast in razvoj kosti ter normalno delovanje imunskega sistema, in koristno mlečnokislinsko bakterijo za uravnoteženo črevesno mikrofloro. Več o tem, si lahko ogledate tukajNovalac prenatalne kapsule in Novalac mlečne formule zadovoljujejo vse prehranske potrebe in zagotavljajo optimalno rast in razvoj dojenčka.

Na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. Vitamin C in cink prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mul'c

Ideja za Mul'ca se je začela v domači kuhinji. Starši si želimo, da bi svojim otrokom vedno uspeli pripraviti polnovreden in zdrav obrok, vendar nam za to pogosto zmanjka časa in se zadovoljimo s kakšno instant mešanico s prekomerno količino sladkorja, s čimer otrokom ne naredimo prav nič dobrega, naj se tega zavedamo ali ne.

Ker sva bila kot starša tudi sama soočena s tem izzivom, sva se odločila, da narediva naraven, zdrav in poleg tega tudi tako okusen obrok, da ga bodo otroci vsakič znova jedli z veseljem. Nič namreč ne pomaga, če je naravno in zdravo, če ni tudi odličnega okusa. Začela so se testiranja najrazličnejših visokokvalitetnih žit in ostalih surovin ter kombiniranje okusov in že v nekaj mesecih so nastali štirje okusi Mul'ca in sicer Oreh, Kokos, Kakav in Lešnik.

Več informacij si lahko ogledate na njihovi spletni strani

Nippon Sweets

Ste navdušeni nad japonsko kulturo? Majhno podjetje Nippon Sweets ponuja sladke dobrote z daljnega vzhoda. Ker želimo, da se sladkate skupaj z nami, vas vabimo, da si pogledate našo spletno trgovino in izberete izdelek, ki vam bo obogatil trenutek. Po šoli, fakulteti, službi, vrtcu, po napornem dnevu, kadarkoli in kjerkoli si zaslužite le najslastnejše! Koala no march, KitKat različnih okusov, brezalkoholna pijača (Melona soda, Ramune), Pocky palčke in še mnogo drugih dobrot vas že čaka. Dragi naši sladkosnedi, sledite nam na Facebooku, sproti vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, srečanjih in prireditvah, ki vključujejo japonsko kulturo, kulinariko in pop kulturo.

PINKFIT - ustvarjena za žensko

Blagovna znamka ProAction posveča ženskam prav posebno linijo izdelkov. ProAction Pink Fit je linija izdelkov, ki vključuje široko izbiro prehranskih dodatkov za uspešno uravnavanje telesne teže vsake ženske. Linija je namenjena ženski, ki se zaveda pomembnosti zdravega življenjskega sloga, ki prosti čas nameni gibanju in skrbi za telo ter stremi k uravnoteženi prehrani, vendar mora zaradi sodobnega tempa pogosto sklepati kompromise. Na tem mestu Pink Fit razmišlja o mamici po porodu in ji priskoči na pomoč pri enostavni izbiri visoko kakovostnih prehranskih dodatkov, ki ji pomagajo pri izgubi telesne teže ter ohranjanju le te. Pink Fit ponuja izdelke za hujšanje ter odpravo nadležnega celulita, drenažni napitek za izločanje odvečnih tekočin in toksin iz telesa, dodatek Multienergia za energijo in odpornost, šumeče tablete z železom, vitaminom C in magnezijem, veganske ovsene proteine brez laktoze, obrok tablice, zajtrk tablice, ostale prigrizke v obliki beljakovinskih tablic ter čokoladni namaz s hrustljavimi lešniki za sladkanje brez slabe vesti.

PreMama Duo

Premama Duo je prehransko dopolnilo, ki vsebije 11 vitaminov in 9 mineralov ter omega 3-maščobni kislini DHK in EPK, in je namenjeno ženskam, ki načrtujejo nosečnost, nosečnicam in doječim materam. Dvojno pakiranje sestavljajo tablete, ki med ostalimi vitamini vsebujejo 400 µg folne kisline in 10 µg vitamina D, in kapsule z 200 mg DHK. Več o tem si oglejte tukaj

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Uvoznik: ALKALOID INT d.o.o., Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija

Torras

Sanjarite o čokoladi? Brez slabe vesti si jo privoščite! Uživajte čokolado iz prvovrstnih naravnih sestavin! Resnična zgodba o najbolj slastni čokoladi se je začela daljnega leta 1890 v Španiji, kjer je vzniknila tovarna čokolad Torras, ki so z leti postale priljubljene tako med mlajšimi kot tudi starejšimi generacijami, ki prisegajo na zdravo različico posladka. Čokolade Torras nam obljubljajo ravno tisto, kar je zapisano na embalaži – so brez glutena in dodanega sladkorja. Vsi artikli vsebujejo sončnični in ne sojin lecitin, del linije bio čokolad pa je obogaten s trsnim sladkorjem. Linije Classic, Zero, Organic in Stevia dokazujejo, da so pravzaprav božanskega okusa, kljub temu da so brez sladkorja in glutena. Izbirate lahko prav tako med temnimi čokoladami, ki se ponašajo z znakom, da so veganske. Palačinke vam bodo teknile v slast, če jih boste namazali z njihovim lešnikovim namazom brez palmovega olja.

Tosama

Široka izbira izdelkov v otroškem programu to.to ponuja mamicam izdelke za nego dojenčka od rojstva naprej ter izdelke, ki jih bodo po rojstvu potrebovale same za svojo intimno nego in zaščito. Nežno in občutljivo otroško kožo je potrebno skrbno negovati. Zato so izdelki, ki pridejo v stik z otrokovo kožo, narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin, to.to vate, robčki in plenice so izdelane iz čistega bombaža, mazila, mila in šamponi pa iz najboljših rastlinskih olj in naravnih izvlečkov. Izdelki so dermatološko testirani.

Izdelki to.to s svojim mehkim in varnim objemom nežno pobožajo dojenčkovo kožo, izbrane naravne sestavine pa jo zaščitijo in nahranijo.

ZoliPops

Spoznajte zdrave skladkarije Zolipops. Izdelki Zolipops so brez glutena, kar pomeni, da so varni tudi za osebe s celiakijo, brez sladkorja in se lahko ponašajo s certifikatom Sugarwise, prav tako ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov in laktoze ter so varno za osebe, ki so alergične na oreščke. V bogati paleti izdelkov boste našli tako lizike, kakor tudi bonbone. 

Več informacij

Digifot - shranjujemo vaše spomine

Za vas ustvarjamo zgodbe v obliki tiskanih izdelkov, ki vam jih pomagajo ohranjati. Spomini, katere boste obujali še leta, so sedaj lahko varno shranjeni. Le tako ne boste pozabili na male trenutke, ki pomenijo največ in pričarajo nasmeh. Velika ponudba personaliziranih foto izdelkov na enem mestu. Foto knjige / digitalne fotografije / koledarji / foto povečave.


Več na www.digifot.com.

Casual Stuff

Znamka CasualStuff, je pod vodstvom podjetja Irena Žagar s.p.. V sklopu projekta Casualstuff organiziramo podjetniške delavnice za otroke, online igralnice, v katerih se preko video klica igramo različne didaktične igre za spodbujanje podjetništva in v katerem v sodelovanju z otroci nastajajo izdelki. Skupaj z otroci razvijamo vsestransko uporabne izdelke narejene za družine. Cel proces gre od ideje otrok, do kvalitetnih in uporabnih izdelkov. Ker so glavni pri ideji ravno otroci, so naši izdelki zagotovo nekaj, kar imajo otroci radi.

Medijski pokrovitelji dogodka

Medijska pokrovitelja dogodka sta Hitradio Center in Ringaraja.net

Ringaraja.net

Spletni portal Ringaraja.net bodočim staršem, nosečnicam ter staršem dojenčkov in otrok vsak dan prinaša aktualne in praktične vsebine s področja zanositve, nosečnosti ter nege in skrbi za dojenčka in otroka. Tu boste našli odgovore na vse izzive, povezane z družinskim življenjem - od družinske zakonodaje, financ in prehrane, do tega, kako poskrbeti za partnerski odnos ob otroku. S starši si lahko anonimno izmenjujete izkušnje, za strokovne nasvete pa so vam na voljo naši strokovnjaki. Portal Ringaraja.net je velika spletna družina, v kateri se zavedamo, da je starševski poklic najtežji in hkrati najlepši poklic na svetu.

Hitradio Center

Hitradio Center je sodoben urbani radio, ki s sloganom »Prvi v Sloveniji za nove hite« predvaja najnovejše tuje in slovenske hite. Gre za eno prvih slovenskih radijskih postaj, ki se je razvijala s pomočjo tujih strokovnjakov, radio pa še naprej deluje v skladu z najnovejšimi smernicami, ki jih narekujejo razvita radijska tržišča. Z dinamično glasbo, energičnimi in zabavnimi radijskimi facami, kratkimi novicami in govornimi intervencijami je Hitradio Center pravi spremljevalec v času hitrega tempa življenja. Hitradio Center pa še zdaleč ni samo radio. Za svoje poslušalce (radio), sledilce (Instagram), naročnike (You tube) in oboževalce (Facebook) ustvarjalci redno pripravljajo tudi zabavne in odštekane digitalne vsebine z izjemnimi dosegi.