Partnerji

Abena Helpi d.o.o.

Nosečnost in nenadzorovano uhajanje urina sta povezana pogosteje, kot bi si nosečnice in mamice želele. Pritisk in teža v maternici ter hormonske spremembe slabijo mišice medeničnega dna, kar lahko vodi do nosečniške inkontinence. Za te težave so odlična izbira predloge Abena Light, danskega proizvajalca Abena. Posebej za nosečnice in mamice po porodu pa so zasnovane tudi vpojne predloge Abena Maternity Padski so odlične za poporodno čiščo. Za večje udobje in zaščito se priporočajo v kombinaciji z mrežastimi hlačkami.

Več informacij

Bambo Nature

Pri Bambo Nature si želimo čim več pristnih trenutkov, ki jih lahko ustvarimo z vami in vašimi malčki. Z Bambo Nature otroškimi pleničkami, ki so proizvedene na Danskem, se začne nega občutljivih malih ritk že takoj po samem rojstvu. Prva izbira je zagotovo najpomembnejša, saj se le tako izognemo morebitni rdečini oz. draženju kože, mokrim in neprespanim nočem, iztekanju, nemirnosti, slabemu počutju ter celo odporu do nošenja pleničke. Obenem imamo za nego nežne dojenčkove kože tudi linijo Bambo Nature negovalne kozmetike. Z naravnimi sestavinami, ki jim lahko zaupate, in kjer je edini uporabljeni dodatek ljubezen!

Več informacij

Biobanka 

Popkovnica povezuje plod s posteljico, tvorita pa jo krvne žile, in sicer ena debela vena, po kateri dobiva kri, dobro oskrbljeno s kisikom in hrano, in dve tanki arteriji, polni deoksigenirane krvi z odpadnimi snovmi. Tako je otroček, ki se razvija in raste v maternici, povezan z mamo. Ob rojstvu se popkovnica prereže in stisne s posebno sponko, ostane pa popkovni krn, za katerega morate posebej nežno skrbeti. Veliko staršev se odloči za odvzem popkovnične krvi in popkovnice, ki je bogat vir matičnih celic, le-to izvedejo še v porodni sobi. Shranijo jih v BIOBANKI, saj matične celice omogočajo zdravljenje že skoraj 100 različnih bolezni v kasnejšem obdobju odraščanja.

Več informacij

Curaprox

Nosečnost je za ženske posebno obdobje in čas velikih telesnih sprememb, med katere sodijo tudi tiste v ustni votlini. Zato je toliko bolj pomembno, da bodoče mamice svoji ustni higieni posvetijo več pozornosti. Le z vestno skrbjo za svoje ustno zdravje lahko dobre navade prenesejo na otroke.

Njihove zobe je treba še posebno dobro negovati, saj so zaradi tanjše sklenine dovzetnejši za nastanek zobne gnilobe. Gre za najbolj razširjeno bolezen ustne votline in je najpogostejša kronična bolezen prav v zgodnjem otroštvu. In čeprav mlečni zobje v nekaj letih izpadejo, je njihovo zdravje ključno, saj so osnova za zdrave stalne zobe. Ti se začnejo razvijati takoj, ko izraste prvi mlečni zob. Najboljša izbira za nego je zelo mehka zobna ščetka z gostimi in mehkimi ščetinami, ki je nežna do dlesni in nepopustljiva do zobnih oblog.

Več informacij

HIPP

Prehrana ima od zunanjih dejavnikov daleč največji vpliv na zdravje nosečnice in otroka. Hkrati je prehrana tudi tista, na katero same najlažje vplivamo oziroma imamo največjo moč, da jo spreminjamo. V nosečnosti si torej privoščimo izbrano, kakovostno, lokalno pridelano in pestro prehrano, saj je to eden najboljših načinov, ki vodi do »zdravega« izražanja genov.  Veliko bolj kot količina je pomembna kakovost hrane, ki jo vnašamo v svoje telo in nabor hranil, ki ga s tem ponudimo svojemu še nerojenemu dojenčku. Ne pozabimo, da imata poleg prehrane zelo velik vpliv na izražanje genov tudi telesna aktivnost in stres. Skupaj z našim partnerjem smo tiste, ki lahko izbiramo in s tem »programiramo« zdravje našega otroka, ki raste v nas. Za ključne spremembe imamo na voljo le okrog 1000 dni. To obdobje vključuje 270 dni nosečnosti, prvo otrokovo leto in drugo otrokovo leto. Bodimo v tem obdobju pametni prehranski programerji za zdravje našega otroka. Izkoristite prehranske priložnosti v času nosečnosti in porodniške in tako podarite svojemu otroku najbolj bistveno doto –  trdno zdravje!

Več informacij

Favn

Skrb za otroka se začne s skrbjo za mamo – to velja že v času nosečnosti. Nosečnost zaznamujejo velike fiziološke spremembe – poleg vseh drugih telesnih sistemov se mora prilagajati tudi koža. Da bi se nosečke dobro počutile v svoji koži in da jim ta ne bi bila prav nič pretesna, smo razvili bogato mazilo Natali, ki bo koži vedno bolj okroglega trebuščka pomagalo, da se lažje prilagodi. Mazilo je povsem naravno, sestavine so izbrane tako, da kožo nahranijo, ji povrnejo prožnost in čvrstost.

Izvedite več >>>

Inštitut Ataleya, Klavdija Slapar

Ker si vsak zasluži mirno rojstvo.
Priprava na porod je priprava na nove začetke. Kot že vesta so novi začetki vedno polni raznih izzivov, novih spoznanj in lepote odkrivanja sebe ter drugih. Zato vama z veseljem ponudim sočutno roko podpore na tej poti in vama pomagam preko poglobljenih priprav na porod, spremljanja pri porodu ter poporodnih obiskov do tega, da bosta v svojih novih vlogah še samozavestnejša in mirnejša. Inštitut Ataleya je edino mesto v Sloveniji, kjer se združita babištvo in psihoterapija z namenom podpore ter celostne obravnave družin po njihovi meri. Je plod dolgoletnih sanj ter truda babice Klavdije Slapar, da v Sloveniji družinam ponudimo celostno babiško in psihoterapevtsko obravnavo.

Več informacij

Malinca


Nastja Kramer Pesek je ustanoviteljica in solastnica podjetja Malinca – blagovne znamke z zdravo prehrano, prehranskimi dopolnili najvišje kakovosti in preverjeno naravno kozmetiko. Gre za podjetje, ki ozavešča o zdravem načinu življenja in uporabi čim bolj naravnih izdelkov že od leta 2013. Življenje pa je Nastjo v letu 2021 zaznamovalo še z eno čudovito vlogo. Postala je mamica sinčku Mateu. Zaupala nam je, kako je doživljala svojo nosečnost, kako se je spopadala z nosečniško slabostjo in kaj vse je bilo zanjo v tem obdobju nepogrešljivo. Verjamemo, da bodo nasveti v pomoč marsikateri bodoči mamici …

Več informacij

Mixa

Mixa je bila predstavljena kot farmacevtski proizvod na francoskem tržišču že davnega leta 1924. Prvi izdelki so bili zasnovani posebej za občutljivo, otroško kožo. Linija je izjemno hitro postala prepoznavna kot profesionalna nega za občutljivo kožo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj so kasneje nastali izdelki za ženske, namenjeni negi obraza in telesa. Mixa je zmeraj z vami za občutljive potrebe vaše kože.

Tisto, kar že skoraj celo stoletje kozmetiko Mixa postavlja v ospredje in njeni potrošniki opisujejo kot njeno glavno prednost, je izdelava vsakega izdelka. Od izdelkov za obraz, ustnice, telo, rok ali nego občutljive otroške kože. Vsi izdelki so zasnovani tako, da zmanjšujejo možnost pojava neprijetnih reakcij, ki so specifične za občutljivo kožo, ne glede na to ali je vaša koža suha, normalna ali mastna. 

Več informacij

NLB

Otroška posteljica, voziček, plenice, … nato vrtec, šola, … vse to so stroški, ki še včeraj niso bili vključeni v vaš proračun. Ne gre za enkraten znesek, temveč za stroške, ki po mnenju mnogih staršev rastejo skupaj z otrokom in do njegove polnoletnosti kar dobro izpraznijo denarnico staršev. Zato je prav, da svoje finance še pred rojstvom pripravite na prihod novega člana. Pri tem vam bo na dogodku Okrogli trebuščki s praktičnimi nasveti in napotki pomagala finančna svetovalka iz NLB. Pomagala vam bo tudi z nasveti, kdaj in kako otroka učiti varčevati in ga vpeljati v svet denarja, ter zakaj je dobro, da otrok dobiva žepnino.

Izvedite več >>>

Pedosana

Prvi center gibalnega razvoja dojenčkov in otrok v Sloveniji. Pedosana sta leta 2012 ustanovili Janja Kramar in Vesna Cerar. Pedosano obiskujejo starši pa tudi varuške, vzgojitelji ali stari starši. Na skupinskih ali individualnih obravnavah sledijo usmeritvam, vajam in napotkom, lahko pa nas spremljajo tudi z on-line programom Pedosanček. Izjemno pomembno je, kako se bo dojenček gibalno razvijal v 1. letu življenja, saj si bo v tem času zagotovil dobre temelje za razvoj do konca življenja. 

Obiščite nas: https://www.pedosana.com

Že poznaš Pedosanin 7-dnevni nosečkin izziv? Hitro klik na povezavo in izvedi več.

Več informacij

Philips Avent

Učinkovito za mamice in ispirirano s strani dojenčkov. Zahvaljujoč tehnologiji Natural Motion prsne črpalke Philips Avent oponašajo naravni vlek dojenčka, da bi se vzpostavilo hitrejše in bolj sproščeno črpanje mleka, kar pa mamici omogoči bolj naravni občutek med črpanjem. Z napredno stekleničko za preprečevanje kolik, pa lahko mamice brezskrbno uživajo v komibiranju dojenja in hranjena po steklenički, saj se nastavki stekleničke prilagodijo tako, da otrok med sesanjem zajame manj zraka. Zmanjšanje količine zraka med sesanjem, pa za otroka pomeni manj možnosti za nastanek kolik, napetosti in morebitnega refluksa. 

Več informacij

Porodnišnica Postojna

V bolnišnici Postojna je porodni blok srce, kjer se rodijo najlepši trenutki, trenutki sreče. V eni izmed štirih porodnih sob omogočajo tudi porod v vodi. Sobe so dodobra opremljene z aparaturami, imajo pa tudi operacijsko dvorano in enota za intenzivno pooperativno nego. Porodnice so vabljene, da že ob prihodu zaupajo svoje želje (ki se nanašajo na lajšanje porodnih bolečin način poroda - v vodi ali naravni porod), zaželeno pa je tudi, da imajo s seboj porodni načrt. Prijazno osebje se zmeraj trudi uresničiti želje vsake porodnice. 

Več informacij

Pridruženi podporniki

Ars Pharmae®

V Ars Pharmae® za vas in vaše otroke kreiramo vrhunska prehranska dopolnila. Naše vodilo je narava. Učinkovine v prehranskih dopolnilih so klinično preizkušene in visoke kakovosti, sestavo pa določajo svetovni trendi in dobre prakse. Naši izdelki ne vsebujejo glutena, laktoze in umetnih sladil.

BetaCold® Junior je številka 1 za odpornost otrok v Sloveniji. Hitro in močno podpre imunski sistem vašega otroka. Otrok ostane v vrtcu ali pa se tja hitro vrne.

OmegaMulti® Junior vsebuje ključne minerale, vitamine in omega-3 za rast in razvoj v eni mehki pastili. Poskrbi za možgane, dober vid, močne kosti, zdrave zobe in mišice.

Oba izdelka se nahajata v obliki mehkih pastil. Otroci te okusne »želejčke« obožujejo. Še več pa si preberite na naši spletni strani.

Več informacij

Poskrbljeno za oba

Zdrava prehrana in zdrav življenjski slog sta pomembna že v času pred nosečnostjo, še bolj pa med nosečnostjo in v času dojenja. Da bi nosečnica in njen otrok zagotovo dobila vsa potrebna hranila, je Bayer razvil prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama, ki so posebej prilagojenih načrtovanju nosečnosti ter posameznim obdobjem nosečnosti in dojenja.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

CH-20220316-73

Več informacij

Bepanthen mazilo

Redna nega dojenčkove kože z mazilom Bepanthen preprečuje vnetje ritke, v primeru, da je ritka že vneta, pa omili težave in pripomore k hitrejši obnovi kože ritke . Mazilo se nanese ob vsaki menjavi plenice.  Mazilo vsebuje dekspantenol (provitamin B5), ki hitro prodre v plasti kože. Vitamin B5 je nenadomestljiv pri tvorbi in obnovi kože. Dekspantenol kožo vlaži in ji tako pomaga, da ohranja svojo obrambno funkcijo pred dražečimi vplivi (urin, blato). Mazilo je klinično preizkušeno  in ne vsebuje konzervansov, barvil in parfumov.

Mazilo Bepanthen pomaga tudi doječim mamicam negovati bradavice na dojkah, saj celi bradavice in odpravlja razpoke na njih.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

CH-20220316-73

Več informacij

Boom Box

Boom Box prinaša praktične izdelke na rastlinski osnovi, brez dodanega sladkorja in umetnih arom. Dodatki kot so sadje, čokolada in oreščki ter različne kombinacije okusov naredijo Boom Box izdelke mamljive in neustavljivo okusne. Vsi izdelki so bili razviti v sodelovanju z nutricionisti, v ponudbi pa lahko vsak najde nekaj zase: ovseni kosmiči, granole, napitki in piškoti v popolnoma čokoladnih ali sadnih kombinacijah – poslastica ampak brez dodanega sladkorja.

Več informacij

Butters

Butters je slovenska znamka kozmetičnih izdelkov, v asortimanu pa imajo tudi prehranska dopolnila. Že več kot desetletje mamice v veselem pričakovanju in v obdobju dojenja razveseljuje njihova najbolj nežna linija za mamice in otročke. V času nosečnosti so nepogrešljivi izdelki Belly (olje, losjon in maslo), ki s premišljenimi naravnimi formulacijami, v kateri je visok delež sestavin organskega izvora, pripomorejo k povečanju prožnosti kože in zmanjšanju tveganja za pojav strij. V obdobju dojenja in starševstva pa si mlade mamice tegobe povezane z dojenjem lajšajo z balzamom za nego prsnih bradavic, svoj zakladek pa razvajajo z nežno kopeljo za dojenčke in maslom Mama & baby. Vabljeni v svet dišeče naravne kozmetike za vso družino na butters.si.

dm - Več kot 500 ugodnosti za nosečnice in starše!

dm vam želi v razburljivih obdobjih nosečnosti in starševstva stati ob strani s številnimi nasveti in ugodnostmi. Od 1. marca vas v dm prodajalnah čakata nova knjižica Ugodnosti za nosečnice in nova knjižica Ugodnosti za starše.

Knjižici skupaj vsebujeta več kot 500 kuponov z ugodnostmi:

  • kupone z večkratnimi točkami, ki jih boste prejeli na dm active beauty kartico in z njimi dodatno prihranili;
  • posebne kupone 1 + 1 gratis in 2 + 1 gratis;
  • kupone s popusti ob nakupu drugih izdelkov, ki jih potrebujete za novega družinskega člana.

Kako si zagotovite svojo knjižico z ugodnostmi, preberite na www.dm.si/otrok.

Več informacij

Frida

je blagovna znamka, rojena na Švedskem in dovršena v Ameriki, katere namen je priprava na realnosti starševstva preko preprostih, a inovativnih rešitev. Frida direktno in iskreno, brez ovinkarjenja in olepševanja nagovarja starše in rešuje njihove najbolj primarne in ranljive probleme v prvih tednih starševstva. Frida vas razume in je tukaj za vas. Frida je tu, ko vaša vagina gori in vas spodaj vse boli, ko je malčkova ritka zaprta, ko so smrklji dolgi in trdovratni. Frida vam ne stoji ob strani samo takrat, ko je vse idealno in ustvarjate popolne trenutke za Instagram. Frida je z vami ob vsakem krvavem vložku, zamašenem nosu, pokakani plenici in vam pomaga s takojšnjo ter učinkovito rešitvijo.

Več informacij

GLS

GLS Slovenia je mednarodni paketni distributer, ki je na slovenskem trgu prisoten že več kot 20 let. S svojimi Depo centri, Paketnimi trgovinami in GLS Paketomati pokriva področje celotne Slovenije na več kot 850 lokacijah.

Na slovenskem tržišču zastopajo večinski delež na področju B2C dostave. Fleksibilen, drugačen in osebni partner, ki uporabnikom omogoča fleksibilne oblike dostave, tja in takrat, ko uporabniku najbolj ustreza.

Na trgu nastopajo z naprednimi logističnimi storitvami in rešitvami, kot sta dostava v treh urah in organizirana vračila za nakupe v spletnih trgovinah. Edini slovenski distributer z lastnim Fulfillment centrom. Omogočajo distribucijo tako podjetjem, kot fizičnim osebam.

Več informacij

Kotanyi

Ste vedeli, da je podjetje Kotány zraslo iz sanj mladega Janosa Kotányija? Sanjaril je, da bo potoval po svetu in odkrival različna eksotična zelišča ter začimbe. In prav to je botrovalo temu, da je eksotične začimbe začel uporabljati v tradicionalni madžarski kuhinji. A to mu ni bilo dovolj, naredil je še večji korak in leta 1881 v Szegedu ustanovil podjetje. Zanj je izbral izvirno ime – svoj priimek.  Zagnal je svoj prvi mlin za papriko in začel proizvajati madžarsko papriko po svojem receptu. Ljudje so se preprosto zaljubili v mešanico s papriko, postala je priljubljena pri visoki dunajski družbi, zato se je odločil za širitev še v avstrijsko prestolnico. Osvojil je srca cesarskih in kraljevih kuharjev in dosegel vrtoglavi mednarodni uspeh. Začimbe, pa so izjemna izbira tudi pri nosečniškem jedilniku. Katere je najbolje uporabiti?

Več informacij

Magnesium-Diasporal®

Vsi izdelki Magnesium-Diasporal® vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva. Linija vključuje 10 izdelkov v različnih oblikah: šumeče tablete, vrečice za uživanje z vodo, granule za direktno uživanje brez vode, ki so zelo primerne tudi za na pot, in najnovejši, patentirani izdelek Magnesium-Diasporal® DEPOT, 2-fazni magnezij z vitamini B-kompleksa.

Vsi izdelki Magnesium-Diasporal® so brez laktoze, glutena, konzervansov in umetnih barvil. Več na www.magnezij.si.

Makra kozmetika

Je slovensko družinsko podjetje, ki že 28 let izdeluje Hladilno mazilo za novorojenčke, dojenčke, otroke… Mazilo je namenjeno zaščiti nežne in občutljive otroške kože pleničnega področja. Izdelano je po tradicionalni lekarniški recepturi in obogateno z vitamini ter naravnimi olji, ki kožo še dodatno negujejo. Uporabljamo ga lahko za vsakodnevno nego tako pri otrocih kot pri odraslih. Kožo odlično globinsko navlaži, jo ščiti pred zunanjimi vplivi ter jo naredi mehko in gladko. Je dermatološko testirano, brez parfumov in parabenov. Primerno tudi za občutljivo kožo.

Plastična kirurgija Zorman

Estetska kirurgija v več pogledih popolnoma odstopa od ostalih vej medicine. Zelo pomembna razlika je v tem, da ne obravnava pacientov, ki jih je treba ozdraviti, ampak zdrave ljudi, ki si želijo izboljšav. Ta razlika nam nalaga dodatno težo, da ravnamo varno, odgovorno in zmerno, saj je glavni cilj pacienta in kirurga v vlogi zdravnika, izboljšati kakovost življenja. To načelo dr. Zormana vodi pri njegovem delu od pregledov, izbiri kirurških tehnik in materialov, kakor tudi skrbi za paciente po posegih.

Dr. Zorman je medicino doštudiral leta 2002 v Ljubljani. Specializacijo iz plastične rekonstruktivne in estetske kirurgije je zaključil s pohvalo leta 2009. Izobraževal in izpopolnjeval se je je v Združenih državah Amerike in največji evropski kliniki za estetsko kirurgijo Akademikiniken v Stockholmu. Leta 2012 sta s partnerjem ustanovila kliniko za estetsko kirurgijo v Ljubljani. Po štirih letih sodelovanja sta se odločila za samostojni poti in tako je bila leta 2016 ustanovljena Plastična kirurgija Zorman.

Izvedite več >>>

Pharmagea

V Pharmagei se zavedamo, da je nosečnost poseben čas v življenju vsake ženske in da je v tem času nujno skrbeti zase.  Predani smo podpori dobrega počutja nosečnic z našimi visokokakovostnimi izdelki za nego kože, intimne nege in še več.

Naša Rilastil Stretch marks krema proti strijam je št. 1 na tem področju in zvesta spremljevalka vsake nosečnice. Formulirana z mislijo na nosečnice za preprečevanje in zmanjšanje videza strij. Poleg tega pa povečuje tudi elastičnost kože in poskrbi, da se koža po raztegu hitreje in bolje povrne v prvotno stanje.

Poleg tega pa ponujamo tudi širok izbor izdelkov za intimno nego znamke Vidermina, ki so posebej zasnovani za podporo ženskega intimnega zdravja, ki je tekom nosečnosti izrednega pomena. Linija Vidermina CLX (specifično izdelki za čiščenje) je posebej primerna za uporabo tekom nosečnosti, ker je v tem času pričakovano neravnovesje pH intimnega predela in, kot vemo, so vnetja v tem obdobju skoraj neizogibna.

Zavedamo se, da je nosečnost le ena faza ženskega življenja, zato so naši izdelki zasnovani tako, da spremljajo ženske v vseh življenjskih obdobjih, od mladosti do menopavze in naprej. V našem izboru se najde vse od kozmetičnih izdelkov za nego kože, izdelkov za zdravje nosne votline za naše najmlajše (in odrasle seveda), do intimne nege, nege kože telesa dojenčkov in otrok in še več.

Več informacij

Premakni se

Že poznate Andrejo Obal? Mamico dveh fantkov in osebno trenerko, ki je posebej usposobljena za treniranje žensk v nosečnosti in po porodu? Prehransko svetovalko z veseljem do kuhe in peke zdravih sladic? Spoznajte jo na Okroglih trebuščkih! Trenutno tudi sama uživa v zadnjih dveh mesecih 3.nosečnosti, poleti pa je posnela nosečniški vadbeni program, ki bo na voljo predvidoma od meseca oktobra. 

Več informacij

Rolly

Starši skrbno izbiramo čevlje in pazimo da so primerni, udobni in mehki, morda pa se ne zavedamo, da so naši otroci večino dneva v vrtcu ali doma obuti v copatke. Zato je še toliko bolj pomembno, da so copati izdelani iz naravnih materialov. Blagovna znamka Rolly, del družinskega podjetja Ibba Plus, je na slovenskem tržišču prisotna že več kot 20 let. Iz materialov evropskega porekla oblikujemo in izdelujemo usnjene copate z nedrsečimi podplati in mehko usnjeno notranjostjo. Otroški copati so narejeni po priporočilih pediatrov in fizioterapevtov. Prožen podplat omogoča občutek bosonogega koraka, udobna notranjka pa blaži stike noge s površino. Naši otroški copati so primerni za kobacanje, prve korake, varno igranje in tekanje. Nogi se dobro prilegajo, ne ovirajo gibanja in omogočajo naravno hojo.

Več informacij

ZolliPops

Spoznajte zdrave skladkarije Zolipops. Izdelki Zolipops so brez glutena, kar pomeni, da so varni tudi za osebe s celiakijo, brez sladkorja in se lahko ponašajo s certifikatom Sugarwise, prav tako ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov in laktoze ter so varno za osebe, ki so alergične na oreščke. V bogati paleti izdelkov boste našli tako lizike, kakor tudi bonbone. 

Več informacij

Medijski pokrovitelji dogodka

Medijski pokrovitelji dogodkov so Mama.over.net,  Hitradio Center in Ringaraja.net

Ringaraja.net

Spletni portal Ringaraja.net bodočim staršem, nosečnicam ter staršem dojenčkov in otrok vsak dan prinaša aktualne in praktične vsebine s področja zanositve, nosečnosti ter nege in skrbi za dojenčka in otroka. Tu boste našli odgovore na vse izzive, povezane z družinskim življenjem - od družinske zakonodaje, financ in prehrane, do tega, kako poskrbeti za partnerski odnos ob otroku. S starši si lahko anonimno izmenjujete izkušnje, za strokovne nasvete pa so vam na voljo naši strokovnjaki. Portal Ringaraja.net je velika spletna družina, v kateri se zavedamo, da je starševski poklic najtežji in hkrati najlepši poklic na svetu.

Hitradio Center

Hitradio Center je sodoben urbani radio, ki s sloganom »Prvi v Sloveniji za nove hite« predvaja najnovejše tuje in slovenske hite. Gre za eno prvih slovenskih radijskih postaj, ki se je razvijala s pomočjo tujih strokovnjakov, radio pa še naprej deluje v skladu z najnovejšimi smernicami, ki jih narekujejo razvita radijska tržišča. Z dinamično glasbo, energičnimi in zabavnimi radijskimi facami, kratkimi novicami in govornimi intervencijami je Hitradio Center pravi spremljevalec v času hitrega tempa življenja. Hitradio Center pa še zdaleč ni samo radio. Za svoje poslušalce (radio), sledilce (Instagram), naročnike (You tube) in oboževalce (Facebook) ustvarjalci redno pripravljajo tudi zabavne in odštekane digitalne vsebine z izjemnimi dosegi.

Mama.Over.Net

Mama.Over.Net je spletna skupnost, ki z edinstveno kombinacijo izbranih vsebin podpira sodobno starševstvo.

Bodoči starši, nosečnice in starši dojenčkov ter malčkov lahko na portalu poiščete strokovne nasvete, koristne članke in odgovore na pogosta

vprašanja kot so:

  • kako se pripraviti na porod,
  • kakšne dejavnosti in prehrana so primerni za posamezna obdobja,
  • kako se spoprijeti z izzivi, ki jih prinaša poporodno obdobje,
  • kaj vse je treba, da bodo prvi meseci skupnega življenja lepi in brezskrbni in da bo vse teklo gladko,
  • kaj vse nas čaka tudi ko bo malček ali malčica že malo starejša …

 

Vabljeni k branju: Mama.Over.Net!