MIXIN KOTIČEK

Mixine ambasadorke

Ana P.

Ana je zdaj že mamica čudovite deklice, je od nekdaj aktivna vsestranska športnica, ki se je tudi med nosečnostjo ukvarjala z jogo in hodila na vadbo za nosečnice. Kozmetiko Mixa je začela testirati v zadnjih mesecih nosečnosti. 

"Ko sem postala nosečka sem se zavedala, da tokrat raziščem res vse, saj imam v sebi bitje za katerega sem odgovorna. V nosečnosti se moja koža se spreminja iz dneva v dan. Z dnevno Mixa kremo sem po 14 dneh že čutila, da je moja koža na obrazu navlažena celotni dan. Po enem mesecu MIXA dnevne kreme ne izpustim iz rok. Celotni dan imam občutek svežine. Nisem dobila nobenih neželjenih učinkov na obrazu in moja kožana obnrazu je postala gladka. Jaz te kreme ne izpustim več iz rok, hvala Okrogli trebuščki."

Nina S.

Nina je aktivna in polno zaposlena bodoča mamica, ki bo v tej vlogi zasijala prvič. Z izdelki Mixa se je srečala, ko se je sama soočila s težavami dermatitisa še pred nosečnostjo. Sama pravi, da bo prav zaradi tega še posebej pozorna na sestavine izdelkov, ki jih uporablja za svojega dojenčka, kakor tudi zase. 

Taša Š.

Taša je 30-letna mamica 1,5 leta staremu sinčku. Je ponosna lastnica drugega Okroglega trebuščka in že nestrpno pričakuje svoj mali zaklad.