MIXIN KOTIČEK

Dobrodošli v Mixinem kotičku! 

Mixin kotiček je namenjen vsem bodočim mamicam in mamicam, ki iščete nasvete povezane z otroško in odraslo kožo, in tistim, ki želite z ostalimi mamicami deliti izkušnje in nasvete o starševstvu. Na teh strahen bomo s pomočjo priznanih strokovnjakov pomagali z nasveti za nego kože, pri atopijskem dermatitisu in mnogih drugih izzivih, povezanih z otroško in odraslo kožo. 

Iščemo (bodoče) mamice, ki bi želele postati ambasadorke kozmetike MIXA

Vse, ki imate poleg nosečniškega trebuščka tudi nekaj ustvarjalne žilice, ki rade nastopate in z veseljem kaj napišete, to je vaša priložnost! Iščemo namreč ambasadorke Mixa Slovenija smiley. Skupaj z vami bomo vsakomesečno ustvarjali blog Mixa Slovenija, ki bo gostoval na spletni strani Okrogli trebuščki in z ostalimi nosečnicami in mamicam delili nasvete o negi kože iz prve roke, iz vaših izkušenj. 

Če si se našla v zgornjem opisu, potem nam na elektronski naslov okroglitrebuscki@minicity.si hitro pošlji: enlightened

- kratek video o sebi, kjer nam sporočiš, zakaj si prav ti prava za ambasadorstvo - video nam naloži na WeTransfer povezavo, ki jo boš dodala sporočilu,

- kratek sestavek o svoji nosečnosti in sporoči, v katerem mesecu nosečnosti si,

- fotografijo.  

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali deset srečnic, ki bodo lahko z nami vse leto preizkušale izdelke Mixa. Naša naloga je, da vas vsak mesec opremimo z enim izdelkom Mixa, vaša pa, da z nami delite uporabniške izkušnje, tako ob uporabi izdelkov za ženske, kakor tudi za novorojenčka.