MIXIN KOTIČEK

Mixina ambasadorka Nina o kremah za nego kože obraza

Mixa kremi za obraz sem sedaj že dodobra stestirala in sta postali del moje vsakodnevne jutranje in večerne rutine. Kot novopečena mamica si je težko zjutraj in zvecer vzeti več kot 10 minut za nego obraza, zato sta Mixa kremi prava izbira za vse mamice, ki kot sama, pred ogledalom ne preživi več kot 5 minut.

Izjemno mazljiva tekstura, ki pusti kožo nežno in nahranjeno. Po samem nanosu kreme na obrazu ni občutka teže saj se krema hitro vpije v kožo.

Sama sem imela priložnost kremi testirati v času nosečnosti in po porodu. Če sem med nosečnostjo bila ena tistih srečnic, ki s kožo ni imela nobenih tezav (stara vraža pravi, da če nosimo fantka smo med nosečnostjo še bolj sijoče), pa je bilo po porodu drugače.


Že kot najstnica nisem imela tezav s kožo. Po porodu pa sem se počutila kot najstnik v najhujšem obdobju pubertete. Akna pri akni in izjemno srbeča koža. Ker zaradi srbečice kože nisem želela izpostavljati različnim preparatom, sem jo negovala samo z dnevno in nočno kremo Mixa.

V dobrih 2 tednih se je moja koža “resetirala” v stanje pred porodom, prav tako pa je ob nanosu kreme srbečica izginila.