MIXIN KOTIČEK

Tri nove kreme Mixe, francoskega strokovnjaka za občutljivo kožo

Hipoalergeno, primerno za občutljivo kožo in formulirano pod zdravniškim nadzorom

Mixa, ki že 100 let skrbi za občutljivo kožo, je na svojem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani predstavila svojo novo linijo za navlaženo, prožno in gladko kožo. Izdelki so namenjeni vsej družini, so hipoalergeniformulirani pod zdravniškim nadzorom, primerni za različne tipe občutljive kože, njihova učinkovitost pa je klinično dokazana. Izdelki Mixa prinašajo kakovost, ki jo priporočajo neodvisni medicinski strokovnjaki, po dostopni ceni. Preproste formule, brez odvečnih sestavin, ki bi obremenjevale občutljivo kožo, zagotavljajo visoko učinkovitost in maksimalno toleranco.

Dogodek #LabProvenLifeProven

Mixa je v Sloveniji predstavila svoje učinkovite izdelke za občutljivo kožo na prvem dogodku, ki je potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani pod sloganom #LabProvenLifeProven. Na dogodku so sodelovali mediji, znane osebnosti in poslovni partnerji, ki so skupaj z ekipo Mixa razbijali mite in predstavljali strokovno znanje o občutljivi koži. Dogodek je moderirala radijska voditeljica Jana Morelj.

Dr. Tanja Prunk Zdravković, dr. med., specialistka dermatovenerologije, je na okrogli mizi dejala:

Občutljiva koža je stanje, ki lahko prizadene osebe z različnimi tipi kože – od suhe, normalne, mešane do mastne. Najpogostejši simptomi, ki spremljajo stanje občutljive kože, so srbečica, zategovanje, rdečina in neprijeten pekoč občutek. Zelo pomembno je, da občutljivi koži ustrežemo in za nego izberemo izdelke, ki so razviti pod dermatološkim nadzorom, testirani prav na občutljivi koži in ki vsebujejo negovalne sestavine, kot so ceramidi, maščobne kisline in pantenol.

Nove večnamenske kreme Mixa

MIXA OBNOVITVENA KREMA ZA OBRAZ, TELO IN ROKE ZA GROBO IN SUHO KOŽO – formula 10% [UREA + NIACINAMID] pomiri kožo in opravi nežen piling. Krema zmanjšuje grobost in hrapavost, kožo pa naredi mehko in gladko. UREA je znana po svojih gladilnih in regeneracijskih, NIACINAMID pa po zaščitnih lastnostih. Krema že po prvem nanosu zgladi hrapavost, zmanjša luščenje ter prinaša 48-urno zaščito in obnovo. Pomirjujoča tekstura zagotavlja lahek občutek na koži.


MIXA VEČNAMENSKA KREMA ZA KREPITEV ZAŠČITNE PREGRADE KOŽE je namenjena negi in zaščiti zelo suhe kože vse družine. Formula 10% GLICERIN + SKVALAN + CERAMIDI krepi kožno pregrado, ohranja vlažnost v koži in jo ščiti pred intenzivno suhostjo. Krema je brez vonja, njena nežna tekstura pa ni mastna in se hitro vpije. 


MIXA KREMA ZA OBNOVITEV ZAŠČITNE PREGRADE KOŽE je namenjena negi suhe in k atopiji nagnjene kože. Formula 13% [GLICERIN, OMEGA 6&9, PANTENOL] v hipu pomiri kožo. PANTENOL je znan po svojih pomirjevalnih lastnostih, GLICERIN po intenzivnih vlažilnih in zaščitnih, OMEGA 6 in 9 pa po gladilnih in hranilnih lastnostih. Rezultat: deluje na 4 simptome kože, nagnjene k atopiji: srbenje, rdečica, hrapavost in suhost. Krema je brez vonja, tekstura je nemastna, se hitro vpije ter ponuja 48 ur prijetnega učinka.

Foto: Rok Mlinar