Uporabne vsebine

100 odstotno naravni, certificirani izdelki

Pravilna izbira v trgovini z živili je pogosto zastrašujoča naloga. Izbirate lahko med toliko izdelki, za katere se zdi, da služijo enakemu namenu. Ekipa Nest Kind verjame v moč naravnih, ekoloških sestavin in za vas smo sestavili seznam produktov, za katere verjamemo, da vam bodo pomagali na vaši poti k boljšemu zdravju in kvalitetnejšemu življenju.

Naši izdelki so 100% naravni, certificirani in ekološki

Proizvajalci in pridelovalci naših izdelkov izpolnjujejo pogoje za doseganje najvišjih standardov na področju EU. Vsi izdelki v spletni trgovini Nest Kind so izpostavljeni rednim kontrolam ustreznih institucij in so proizvedeni ter pridelani po strogih smernicah za pridobitev in uporabo ekološkega certifikata.

Portal je nastal z željo deljenja uporabnih informacij za ženske, ki si želijo zdravo nosečnost in porod, s podporo zdrave prehrane, gibanja, psihološke priprave, zdravih dodatkov in tudi podpore alternativne medicine. Ker pa se tukaj pot šele začenja želimo starše opremiti tudi z informacijami po porodu, o vzgoji in zagotavljanju zdravega okolja za razvoj otroka. Ob poslušanju svojega telesa in zdravem življenjskem slogu so koristna podpora tudi zbrane strokovne informacije.