Uporabne vsebine

Algena

Magnezij

Antistresni mineral za mišice, živce, krče. Prispeva k energiji, pomaga pri nespečnosti, utrujenosti, depresiji, prebavi,…

Magnezij je čudežni mineral, naš je najmočnejši 900mg, tri citrat.

Magnezijev citrat je eden od najpomembnejših hranil v obdobju nosečnosti. Preprečuje krče pred prezgodnjim porodom. V prvem trimesečju je magnezij zelo učinkovit pri blaženju slabosti, v nadaljevanju pa odlično vpliva na prebavo in izboljšanje pogostih težav z zaprtostjo.
Magnezijev citrat sodeluje pri 300 presnovnih procesih, zato so strokovnjaki in zdravniki skupnega mnenja, da je najpomembnejše hranilo za zdravje ljudi, saj ga potrebuje vsaka celica.

Tri magnezijev citrat od Henry Bloomsa, je EDINI v evropi.

Omega 3

O OMEGA 3  nenasičenih maščobnih kislinah so sodobne raziskave dokazale toliko dobrega, da strokovnjaki svetujejo, da bi moral ta čudež narave izkoristiti vsak in OMEGO 3 vključiti v vsakodnevno prehrano.

Omega 3 za zdravo srce, vid in možgane. 80% omega 3 je v možganski skorji otrok. Omega 3 znamke Algena, ne vsebuje ALERGENOV (brez glutena, laktoze, sladkorja…), ima dodan E-vitamin, ki je največji antioksidant. Ima formulo LOW REFLUX (se ne izpahuje), vsebuje mastne ribe. Poreklo rib: Norveška (najbolj čista morja)

Omega 3 maščobne kisline so zelo pomembne za razvoj otrokovega vida in možganov. Imajo tudi pomembno vlogo pri mentalnem zdravju matere in znižujejo tveganje za razvoj poporodne in nosečniške depresije.

Omega 3 združuje 3 besede: ljubezen, zdravje, sreča.