Uporabne vsebine

BabyBirdy se predstavi

BabyBirdy so naravni izdelki, ki združujejo le najboljše, kar ponuja narava. Koloidni oves. Bio aloe vero. Bio karitejevo, mangovo in kakovovo maslo. Ter celo vrsto hranljivih olj, ki jih ljudje uporabljamo že tisočletja – mandljevo, kokosovo, avokadovo, kamilično in sivkino.

BabyBirdy družino predstavlja 8 izdelkov za popolno otroško nego, med drugim so to BabySharky, šampon in gel za umivanje 2-v-1, ki poskrbi za pomirjujočo in nežno kopel brez solza ter krepi zaščitno plast kože. BabyKoala je nežen losjon, ki poskrbi za večerno nego, njegov pomirjujoč vonj pa za sladke sanje. Popolnoma naravno, ročno izdelano milo BabyFrogy poskrbi, da je otroška koža po umivanju navlažena, gladka in mehka. BabyBirdy Care Set vsebuje negovalno olje BabyHippo, ki kožo intenzivno navlaži in jo pomirja. BabyPanda, krema za otroško ritko preprečuje pordelost in draženje kože na predelu plenic. Otroška krema za obraz BabyFoxy pa neguje kožo in ji zagotavlja dolgotrajno vlago.

Nad BabyBirdy so navdušeni tudi številni pediatri in dermatologi

‘’Naravna kozmetika BabyBirdy je odlična izbira za naravno nego občutljive kože novorojenčkov in malčkov. Je brez toksinov, hipoalergena, dermatološko preizkušena in z naravnim poreklom,'' pravi pediatrinja Andreja Krebs, dr. med. spec. ped. BabyBirdy je učinkovit in vsebuje formule najvišje kakovosti. To je naravna kozmetika, ki ji lahko zaupate, saj so njeni aduti 0% strupenih sestavin, nevtralen pH in bogata hranila'', pojasnjuje dr. Krebsova.