Uporabne vsebine

BB Bio.si d.o.o. - Weleda in Bio Vegane

V tem življenjskem obdobju vam priporočamo, da si vzamete nekaj časa za razvajanje samega sebe. Vaše telo potrebuje čas, da se prilagodi nosečnosti in tudi porodu. Vaša koža bo največ pridobila z dodatno nežno in ljubečo nego. V liniji WELEDA MAMA najdete izdelke za mamice kot bodoče mamice. Od vsakodnevne nege, kot je Weleda olje za nego v nosečnosti, ki preprečuje nastanek strij in omili njihovo opaznost, ter nege za doječe matere, kot je Weleda olje za dojke , katerega dopolnjuje Weleda čaj pri dojenju . Weledin heroj med izdelki pa je prav gotovo Weleda olje za nego presredka, s katerim si bodoče mamice  lahko zmanjšate tveganje reza presredka.

Seveda v Weledi verjamemo, da je za kožo vašega dojenčka najboljša naravna nega. Z linijo WELEDA BABY - OGNJIČ nežna otroška koža dobi kar potrebuje od rojstva dalje. Blaga formula je razvita s pomočjo babic in vsebuje več kot 100 let znanja na področju nege kože ter je narejena tako, da podpira naravne funkcije kože. Vsaka mama si želi na začetku preproste nege, zato je nepogrešljivo med mamicami Weleda neparfumirano negovalno olje. Olje lahko uporabljate na 4 načine: za dnevno nego, kot kopel, za masažo ali za čiščenje v predelu plenic. Kratek nasvet za previjanje:

Za otroško ritko je najbolj prijetno čiščenje s pomočjo vode in olja. Bombažno krpico namočite v toplo vodo in nanjo kapnite nekaj kapljic olja. Z njim nežno obrišite otroško ritko. To bo veliko bolj prijetno zanj, kot brisanje s hladnimi robčki. Za nadaljevanje nege uporabite Weleda negovalno kremo iz ognjiča. V primeru vnete in pordele ritke uporabite Weleda zaščitno kremo iz ognjiča, ki pomaga sušiti pordele predele.

Za nas je kakovost ključnega pomena. Kadarkoli je mogoče so v izdelkih sestavine, ki so biodinamično gojene ali iz certificiranih divjih zbirk. Teme kot so trajnost, pravična trgovina in projekti za zaščito vrst so za nas samoumevne.