Uporabne vsebine

Bellybee

Kot mama treh otrok, ki so stari od 5 – 12 let, sem hitro spoznala, da imajo naše mame in babice prav, ko rečejo, kako hitro otroci zrastejo. Ti drobni prstki, ki se jim kar ne moremo načuditi kako nežni in majhni so, že v nekaj mesecih zrastejo. Kasneje si vedno težje predstavljamo kako zares majhni so bili. Pri prvem in drugem otroku sem si v dojenčkov album beležila opise, shranjevala slike in si tako ustvarila spomin na obdobje, ko sta bila dojenčka. Ob rojstvu tretje hčerke pa sem si zaželela ohraniti še spomin na male nogice in rokice v realni 3D obliki. Od vseh shranjenih spominov nam odlitka rokice in nogice naše male Eve pričarata največ razneženih občutkov. Gre za realno obliko, odlitek, kopijo v dejanski obliki stopala in dlani, ki navduši tako starše, kot otroke.

Pri iskanju pravih materialov, ki so popolnoma varni za uporabo pri stiku z nežno dojenčkovo kožo in dovolj trdni, da se odlitek ne drobi, sem porabila precej energije. Po tednih raziskovanja različnih materialov sem našla prave sestavine, s katerimi je mogoče ustvariti natančno izdelan in trden odlitek. Na podlagi te raziskave, smo pripravili paket, ki vsebuje vse materiale, potrebne za izdelavo popolne 3D kopije in ga ponudili v naši spletni trgovini www.bellybee.si. Imamo že več kot 5000 zadovoljnih mamic in očetov, ki so ustvarili dragocen spomin na najnežnejše obdobje svojih otrok.

 

MAXI komplet za izdelavo 3D kopije rokic in nogic oz. 3D odlitkov vsebuje mešanico materialov, s katerimi boste lahko na popolnoma varen in enostaven način sami doma izdelali kopijo rokic in nogic vaših malčkov. Presenetila vas bo realna oblika odlitka z vsemi detajli (gubice na koži, prstni odtisi, vse drobne posebnosti). Tako boste ohranili trajen spomin na drobne prstke, dlani in stopala.  

Količina materiala zadostuje za izdelavo 4-6 odlitkov rokic/nogic (odvisno od starosti otroka).

Sestavina snovi, ki pride v stik z otrokovo kožo je narejena iz morskih alg. Gre za puder iz morskih alg v prahu, ki se uporablja v medicinske in kozmetične namene. Puder se zmeša z vodo in je popolnoma varen za uporabo tudi pri novorojenčkih.

V kompletu je material za izdelavo kalupa in material za vlivanje odlitka. Prav tako so kompletu priložena podrobna navodila, ki vas korak za korakom vodijo do izdelave čudovite kreacije. Vedno pa se lahko za pomoč ali nasvet obrnete na nas, z veseljem vam bomo pomagali. Z vami smo dokler vam ne uspe izdelati popolne kopije, ki vas bo navdušila.

Ustvarite spomin na drobne rokice in nogice preden zrastejo J

Dobrodošli v naši spletni trgovini www.bellybee.si.