Uporabne vsebine

Bodite dobrodelni in pomagajte otrokom!

Drage nosečnice, tradicionalna mreženja Okrogle trebuščke si je zamislila Jasna Žaler Culiberg, ki je tudi mamica. Ker v ospredje vedno postavlja srečno življenje, zdravje in ljubezen otrok, se pri novem projektu osredotoča tudi na njih. Z možem Miho in petimi otroki (2many4granny) se oktobra odpravlja v Afriko. Ampak pred svojim odhodom organizirata veliko dobrodelno akcijo Za lepši otroški svet.

 

Jasna Žaler Culiberg in njen mož Miha v okviru svojega popotniškega bloga 2many4granny skupaj s Slovensko karitas organizirata dobrodelno akcijo Za lepši otroški svet. Vabijo vas, da se ji pridružite in po svojih močeh pomagate otrokom iz Serowa, v Bocvani. Na pettedenskem potovanju po Afriki bosta namreč z zbranimi sredstvi pomagala zgraditi zavetišča, v katerih hranijo svoje dokumente, predvsem izpise iz matične knjige, in se skrijejo pred dežjem. Ne zatiskata si oči in vesta, da tudi v Sloveniji živi veliko družin v pomanjkanju, zato nenehno pomagata in sodelujeta z različnimi humanitarnimi društvi in organizacijami tudi pri nas. Tokrat bosta na svojem potovanju skupaj z vami ponudila roko v Afriki in z majhnim dejanjem poskušala izbrisati vsaj eno njihovo skrb med številnimi. Tamkajšnemu prebivalstvu bosta odnesla tudi materialne dobrine (mila, volno, šolske torbe, kalkulatorje, vložke, pisala ...), ki jih zbirata s pomočjo slovenskih in tujih podjetij.

 

Pokažimo, da skupaj zmoremo in da smo skupaj močnejši. Pokažimo, da nam bo uspelo zbrati sredstva za izgradnjo zavetišč, ki jih nujno potrebujejo. Svoj prispevek lahko donirate na telefonsko številko 1919 s SMS CLOVEK1 (1 EUR), CLOVEK5 (5 EUR) ali na številko tekočega računa, ki je odprt pri Slovenska karitas: Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 02140-0015556761, sklic: SI 00 220, namen: Pomoč Bocvana.