Uporabne vsebine

Spoznajte Brainobrain

Spoznajte Brainobrain

Brainobrain je  mednarodno priznani program za razvoj življenjskih veščin pri otrocih od 4. do 14. leta starosti. Razširil se je že v 38 držav po vsem svetu. Pred kratkim smo prejeli prestižno nagrado »Best Kids Education Brand Award« za leto 2017.

Brainobrain je program za razvoj sposobnosti in spretnosti otrok z dvema glavnima ciljema:

  • Celosten razvoj možganov s pomočjo abaka (staro azijsko računalo), kar povečuje otrokovo koncentracijo, osredotočenost, spomin, hitrost, natančnost, vizualizacijo, kreativnost in matematične veščine.
  • Razvoj osebnosti s pomočjo NLP tehnik, kar se odraža na otrokovi odličnosti, vodstvenih veščinah, samozavesti, vztrajnosti, solidarnosti in veselju.

Najbolj paradna veščina, ki jo otrok osvoji z metodo Brainobrain, tako da ničkolikokrat vzame sapo marsikateremu staršu, je računanje v mislih, vendar pa je dota programa za otroke veliko večja. Otroci se v programu Brainobrain umirijo, postanejo bolj motivirani, samozavestnejši, pogumnejši, znajo si postavljati osebne cilje, razvijajo vztrajnost in vedo, da je za uresničevanje ciljev treba tudi dalj časa delati.

 

Metoda BRAINOBRAIN pomaga razviti otroku naslednje spretnosti:

- Koncentracija in fokus

- Izvrstne matematične veščine

- Samozavest

- Hitrost in točnost

- Fotografski spomin

- Vizualizacija

- Kreativnost

- Spomin

- Odločnost