Uporabne vsebine

Brezkrbno potovanje v sanje

Med nosečnostjo boste občutili tudi utrujenost, zato je prav, da si privoščite zadosti spanja, tudi ko ste na dopustu. Hormonske, čustvene in fizične spremembe lahko botrujejo tudi nespečnosti, zato je priporočljivo, da vzpostavite spalno rutino in optimalne pogoje za to.

Prisluhnite telesu in se spočijte.

 

Koliko ur spanja potrebujete, je odvisno od vsake posamezne nosečnice, njenega zdravstvenega stanja, trimesečja, v katerem je, in zunanjih okoliščin, vendar poskušajte ujeti vsaj osem ur dnevno. Prisluhnite svojemu telesu, ko vam sporoča, da ste utrujeni in potrebujete počitek. Zvečer odidite dovolj zgodaj v posteljo, med vikendom spite dlje zjutraj, če je le možno, pa si privoščite popoldansko dremanje.

 

V spalnici poskrbite, da imate čim boljše pogoje za sprostitev in odhod v sanje. Vzpostavite mirno vzdušje, v katerem boste napolnili baterije in se boste zbudili tako, da boste kos vsem izzivom, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju, ko boste postali mama.

 

Privoščite si udoben spanec tudi na oddihu.

 

Potem, ko izberete ustrezno vzmetnico, posteljo, pohištvo, odejo, blazino, se posvetite tudi posteljnini, ki vam bo poleg vsega nudila popolno udobje. Se vam poraja vprašanje: ''Kakšno pa naj izberem?'' Absolutno prednost dajte takšni, ki se ponaša z uporabnostjo, praktičnostjo, kakovostjo in znanim poreklom materialov, dizajnom in kakovostjo izdelave.

 

Ste vedeli, da lahko izbirate tudi med takšnimi, ki se prilagodijo posemeznemu ležišču? My dream journey vam omogoča prav to. Pomirjeno boste spali, ponoči se ne boste premetavali, ker vas ne bo žuljala rjuha.

 

Mislili so na vas tudi, ko se odpravite na oddih s počitniškim vozilom ali plovilom, saj si takrat resnično zaslužite popolno regeneracijo in počitek. Razvili so posebne napenjalne rjuhe, ki so oblikovane in narejene tako, da se prilagodijo velikostim in oblikam ležišč. Kaj vas čaka zjutraj? Rjuha bo ostala nameščena tako, kot ste to storili zvečer. Všita elastika in zatiča namreč omogočata, da se rjuha trdno oprime ležišča, tudi takšnega s krivinami in drugimi nepravilnimi oblikami.

 

Mislijo tudi na vaše želje in so v ponudbo vključili azlične barve in tri visokokakovostne bombažne materiale. Nikar ne skrbite, visokokakovostne tkanine so okolju prijazne in vsi materiali so izdelani v Evropi. Spali boste na zelo kakovostnih ročno izdelanih rjuhah in enobarvni ali potiskani kolekciji posteljnin, ki so udobne, zračne in zaradi lahke teksture zelo prijetne za kožo, ter tako odpluli na prijetno potovanje v deželo sanj.

 

Tudi vzdrževanje je povsem preprosto, lahko jih perete pri 60 stopinjah Celzija, priporočajo pa, da jih prvič operete pri 40 stopinjah Celzija, vendar se izogibajte mehčalcem in belilom. Prav tako jih lahko sušite v sušilnem stroju. Med likanjem poravnajte rjuho in nikar se z vročim likalnikom ne dotikajte elastike in zatičev. 

Vedno nekaj novega

 

Spomladi se kolekciji My Dream Journey pridružuje prav posebna otroška posteljninica, ki je izdelana in nebeljenega perkale bombaža in ima barvne detajle mavrice ali girlande, našite iz barvnega blaga. Barve so izbrane tako, da so prijazne do otrokovega razvijajočega vida, prav tako pa jih je zaradi všitja otrok lahko tipa in s tem krepi svojo zgodnjo čutno zaznavo sveta.

Kolekciji dodajajo tudi brisačke te odeje.

 

S svojimi izkušnjami svetujejo pri opremi notranjih prostorov ter izbiri tekstilov, ki bodo polepšali prostore in nudili maksimalno udobje.

 

Če ste v dvomih, kakšno posteljnino izbrati, da bo ustrezne velikosti, vam bodo z veseljem svetovali. Pokličete jih lahko na telefonsko številko 041 750 265 ali pošljete povpraševanje na elektronski naslov: info@mydreamjourney.eu.

 

My dream journey vam želi lahko noč in sladke sanje!

Avtor: N. K.