Uporabne vsebine

Čistkjut.si predstavlja - Cam Cam Copenhagen

Ker mlade mamice za svojega dojenčka zmeraj iščejo ogromno izdelkov, smo v naši butični spletni trgovini poiskali nekaj takšnih, ki zadovoljijo najmanjše in največje potrebe za mlade mamice. Ker sem mamica majhnemu navihancu sem izhajala predvsem iz tega, kar sem iskala sama. Če bi za svoje prince in princeske rade poiskale visoko kakovostne, stilsko oblikovane izdelke, smo vam v pomoč pri iskanju pripravili spodnji seznam.

Tokrat smo se osredotočili na izdelke priznane blagovne znamke Cam Cam Copenhagen. Blagovna znamka se je rodila iz ljubezni do dojenčkov in otrok ter prepričanja, da si zaslužijo le najboljše. Cam Cam Copenhagen izdeluje kakovostne, brezčasne in skrbno oblikovane izdelke za otroke. Njihova ponudba zajema izdelke, s katerimi ustvarimo mirno in harmonično okolje za malčke. Starši opremljanju otroške sobice namenimo veliko časa, saj želimo, da je malčku v njej prijetno in udobno, da je sobica zračna in svetla ter istočasno dovolj priročna in uporabna, da je lažje nam, mamicam:). Pri tem večina prisega na odlagalne površine in predalčke, namenjene shranjevanju malih in velikih izdelkov, ki jih potrebujemo za nego najmlajših. Če je pri roki, je najbolj priročno, kajne?


Previjalna podloga priznane blagovne znamke Cam Cam Copenhagen je popolna izbira za vašega dojenčka. Govorimo o stilsko oblikovani podlogi z velikimi robovi, ki zagotavlja pravilno oporo otroku in vam. Blazina iz stisnjene pene ima snemljivo prevleko, ki je odporna na vodo in umazanijo.

Za najbolj udobno spanje, v našem spletnem kotičku najdete tudi kakovostno posteljnino za male in malo večje posteljice:). Posteljnine narejene iz 100-odstotnega organskega bombaža in satena bodo vašega malčka ponesle v najlepši spanec. Pri negi in udobju pa ne smemo pozabiti niti na tetra pleničke – v naši trgovinici prisegamo na kakovost, zato so pleničke v naši ponudbi skrbno izbrane in iz 100-odstotnega organskega bombaža. Spalna gnezdeca omenjene blagovne znamke so sestavljena iz mehke žimnice, obdane s še mehkejšim robom z vrvico, s katero lahko velikost spalnega gnedeca med rastjo regulirate. Spalno gnezdece lahko uporabljate doma na sedežni garnituri, primerno pa je tudi za potovanje ali v jasli – s svojim lesenim dnom in štirimi praktičnimi trakovi gnezdece zagotavlja trdnost in stabilnost, zato ga lahko enostavno premikate tudi med malčkovim spanjem. Seveda tudi tukaj govorimo o organskem bombažu in pralnem izdelku.

Za lažje potepanje in zato, da ima mamica zmeraj pri roki vse kar potrebuje, pa smo tokrat izbrali stilsko in modno previjalno torbo Cam Cam Copenhagen. Zelo priljubljena, elegantna in prešita previjalna torba z vodoodbojnim premazom je zasnovana za vsakodnevne aktivnosti. S kar 16 litri prostornine in veliko priročnimi žepki, boste imele s seboj vse kar potrebujete za nego svojega malčka – vlažilne robčke, pleničke in ostale drobne potrebščine, ostalo pa bo dovolj prostora tudi za vaše pripomočke – od telefona, do ličil.

Vaš butični spletni kotiček, Čistkjut