Uporabne vsebine

Čistkjut.si predstavlja trendovske kitke za otroško posteljico

Mamice so navdušene nad fotografijami na družbenih omrežjih, katere razkrivajo čudovito opremljene otroške posteljice. Velik aplavz so požele prav ročno izdelane trendovske pletene kite v nežnih pastelnih barvah, primernih tako za dečka kot deklico. So čudovita mehka, obenem pa elegantna obroba za otroško posteljico. Od klasičnih obrob se razlikujejo v tem, da ne prekrijejo celotne stranice posteljice in staršem omogočajo, da lažje opazujejo dojenčka, medtem ko spi. Niso samo elegantna dekoracija, temveč ščitijo tudi pred morebitnimi poškodbami dojenčka od rojstva dalje, povrh vsega pa nudijo veči pretok zraka v posteljici.


Ne veste, kje kupiti tako priročno, a obenem moderno obrobo za otroško posteljico? Vse več slovenskih mamic se odloča za pletene kite pri Čistkjut.si, ker so narejene iz najkakovostnejših bombažnih tkanin, proizvedenih v Evropski uniji in imajo certifikat OEKO Tex 100 Standard. Tudi notranjost kitke je napolnjena z antialergijskimi silikonskimi vlakni najvišje kakovosti, prav tako pa se ponaša s certifikatom OEKO Tex 100 Standard. Ko se dojenček s svojimi nežnimi ročicami dotakne kite, bo občutil mehkobo in toplino. Ne glede na to, ali ste za novega družinskega člana izbrali košek, zibko, klasično ali ovalno posteljico, se bo kita odlično prilegala vanjo. Še več, primerna je tudi za večjo posteljo, v kateri spi vaš malček.


Mamice ne skrbite, kljub temu da je kita ročno izdelana, jo boste lahko oprali ročno ali v pralnem stroju pri temperaturi do 30 stopinj Celzija, pazite le, da pri stroju nastavite največ 80 obratov/minuto in tako preprečite njeno morebitno deformiranje. Po pranju jo preprosto raztegnite na ravni površini in pustite, da se posuši.


Stilsko dovršene pletene kite, ki so dolge 240 cm ali 350 cm in imajo na zaključku eleganten trakec, so popolna izbira za vašega dojenčka. Najdete jih v spletni butični trgovini Čistkjut.si, kjer imajo, drage mamice, čisto kjut ponudbo različnih izdelkov za dojenčke in malčke.