Uporabne vsebine

Pomen ustne higiene

Pomen ustne higiene je znan že zelo dolgo. Vzrok verjetno leži v dejstvu, da je zobna bolečina na lestvici bolečin uvrščena med najhujše, kar jih lahko izkusimo. Tudi nekateri tradicionalni medicinski sistemi, kot je 5000 let stara indijska ajurveda, dajejo zelo velik poudarek ustnemu zdravju, saj naj bi stanje ust vplivalo na celoten organizem.


V Dentoteki verjamemo, da tako kot zdravila kupujemo v lekarni, je pomembno, da tudi pripomočke za ustno higieno kupujemo v specializiranih prodajalnah, saj te ponujajo najboljše, kar obstaja na tržišču. Zato smo se odločili, da na enem mestu ponudimo najboljše produkte, s katerimi boste izboljšali zdravje vaše ustne votline in posledično zdravje celega telesa.

Lahko jih izbirate kar iz domačega naslonjača na www.dentoteka.com, kjer se lahko naročite tudi na personalizirane Dentopakete, ki prihranijo vaš čas in denar. Za vprašanja in nasvete pa smo vam vedno na voljo tudi v poslovalnicah v Ljubljani na Nazorjevi 3 in v Novem mestu na Glavnem trgu 16.


Drage nosečke, mamice, želimo vam obilo srečnih trenutkov in trdno zdravje! Pri pripravi gnezdeca za vaše novorojenčke pa ne pozabite na kakovostne izdelke za nego mlečnih zobkov Splat.