Uporabne vsebine

Dobrodelna nota mreženj Okrogli trebuščki

Drage nosečnice in mamice, iskrene čestitke za materinski dan. In kot pravi Tone Pavček: ''Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.'' Ob materinskem dnevu smo predali Porodnišnici Postojna donacijo, zbrano pod okriljem naših tradicionalnih mreženj Okroglih trebuščkov.

 

Ob materinskem dnevu smo v Minicity povabili pokrovitelja in podpornika Okroglih trebuščkov, prejemnika naziva „Moj ginekolog leta 2019 po izboru revije Viva“, gospoda Aleksandra Merla, dr. med., spec. gin. in porod., ki je v svoji več kot 40-letni delovni praksi na svet pospremil 15 tisoč novorojenčkov v porodnišnici Postojna in velja za enega največjih strokovnjakov za porode v tem delu Evrope.

Direktorica Jasna Žaler Culiberg mu je v imenu ekipe Minicityja in Okroglih trebuščkov predala donacijo za Porodnišnico Postojna. Na tradicionalnih mreženjih Okroglih trebuščkov, ki vključujejo niz predavanj in delavnic s kakovostno vsebino, dobrodošlo v obdobju pred in po porodu, podano s strani priznanih strokovnjakov, smo skupaj z udeleženimi nosečnicami zbrali sredstva za nakup aparatur za novorojenčke.

 

Ste tudi vi v veselem pričakovanju? Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednjem mreženju Okrogli trebuščki, ki bo potekalo prek spleta 14. maja 2021. Za vas pripravljamo zanimiva predavanja, delavnice, strokovnjakom boste lahko zastavili vprašanja, dobili boste zakladnico nasvetov, promocijskih kod, presenečenje in še in še. Dobrodošli v našo družbo!