Uporabne vsebine

Zaupamo modrosti Alfreda Vogla

Podjetje Farmedica zaupa modrosti Alfreda Vogla, ki pravi: »Človek sicer pomaga, a samo narava nas lahko pozdravi.« Darove narave v obliki registriranih zdravil zeliščnega izvora in preparatov brez recepta vam tako približamo v lekarnah ter specializiranih prodajalnah.


Na majskih Okroglih trebuščkih se bomo predstavili z izdelkoma za zdravo nosečnost in popotnico v materinstvo. Izdelki so primerni tudi za otroke in seveda očete.


Tonik Eisenblut Plus vsebuje dvovalentno železo, ki se lažje absorbira, k čemer prispeva tudi vitamin C. Izjemno je priljubljen tudi zaradi blagodejnega učinka, saj ne ponagaja razmeram v zaobljenem trebuščku. Ne povzroča ne prebavnih motenj ne obarvanosti zob. Tonik ne vsebuje glutena in laktoze in je dobrodošel v »železnem« repertoarju tudi najbolj občutljivih nosečnic, ki jim ponagaja okus.


Za dober glas in udobje v grlu poskrbijo pastile Isla® z islandskim lišajem. Raztopijo se v blagodejno sluz, obnavljajo sluznico in ublažijo tudi siljenje h kašlju. Isla® Junior z okusom jagode za najmlajše in Isla® Medic hydro+ z okusom višnje za odrasle. Pastile Isla® so brez sladkorja in so prijazne tako prvim mlečnim zobkom kot tudi zdravim stalnim zobem.


Veselimo se druženja z vami!

Lepo vas pozdravlja ekipa Farmedice.