Uporabne vsebine

Pomanjkanje železa v nosečnosti

Pomanjkanje železa v nosečnosti je pogost pojav, saj so potrebe velike - železo namreč podpira rast in razvoj ploda. Sodeluje pri tvorbi hemoglobina, ki skrbi, da so tkiva zadovoljivo oskrbljena s kisikom. Pomanjkanje železa vodi v utrujenost in izčrpanost. Primanjkljaj je potrebno nadomestiti.

Dr. Steinberger - Tonik Eisenblut Plus vsebuje dvovalentno železo – v obliki glukonata, ki se dokazano učinkovito absorbira. Dodatno pri vezavi sodelujejo še vitamin C in vitamini skupine B. Tonik je prijetnega sadno-zeliščnega okusa, brez neželenih pojavov, kot so obarvanost zob, kovinski priokus, prebavne težave in podobno. Tonik lahko uživate med nosečnostjo, po porodu in v času dojenja. Kasneje ga lahko ponudite tudi malčku in ostalim družinskim članom.

V nosečnosti so okužbe sečil lahko pogosta težava. Spremenjena anatomija vpliva na izločanje seča, v katerem pa se lahko neželjene bakterije hitro razmnožijo. Vnetje pogosto vodi tudi do antibiotične terapije.

S tradicionalnim zeliščnim zdravilom Canephron lahko preprečimo akutno ali ponavljajoče se vnetje sečil. Uživamo ga lahko tudi kot podporno terapijo ob antibiotiku. Na sečila deluje blagodejno, poleg zgoraj naštetih učinkov tudi sprošča poti sečil in tako omogoča izločanje seča brez bolečin.

Naj nosečnost poteka ob podpori narave in njenih darov za zdravje.

Podjetniki


Z marketinškim sektorjem se ukvarjajo

Novice


Novice iz sveta marketinga