Uporabne vsebine

Za brezskrben začetek najlepšega obdobja življenja - starševstva

Za brezskrben začetek najlepšega obdobja življenja - starševstva 


Tisoč in eno vprašanje. Tisoč in ena skrb. A hkrati tudi tisoč in ena radost, veselje in ljubezen. Vse to v obdobju starševstva. Za čim manj stresen vstop v leta, polna izzivov, izkušenj in spominov, je pomembno, da poskrbite za vašo varnost in za varno prihodnost novih družinskih članov.

Generali kot vseživljenjski partner svetuje, da mladi najprej poskrbite za osnovno zaščito družine. To lahko storite s klasičnim življenjskim zavarovanjem. Kakšen paket je najboljši za vas, je odvisno od življenjskega stila, finančnih zmožnosti in potreb celotne družine.

Kot mlada družina ste si že ali pa si še boste ustvarili svoj dom, ki vam bo nudil varno zatočišče. Da bo res tako, pravočasno poskrbite za pravodomsko zavarovanje, ki vas bo finančno razbremenilo v primeru požara, izliva vode, loma stekel …

Za finančno varna in udobna kasnejša življenjska obdobja je modro, da kot mlada družina vlagate že danes. Naložbena življenjska zavarovanja nudijo donosno obliko varčevanja – tako za šolanje otrok kot za dodatno pokojnino.

Hiter dostop do specialističnih zdravstvenih pregledov, diagnostičnih preiskav, operacij in fizioterapij pa si kadarkoli zagotovite s paketom Specialisti z asistenco. Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo - www.generali.si.

Za finančno varnost mlade družine


So pred vami leta vzgoje in skrbi za male nadobudneže? Imate tisoč in eno vprašanje in se počutite kot prvošolčki ob v vstopu v šolo – vznemirjeno, a ne vedoč, kaj vse vas čaka? Podobni občutki ob skrbi za varnost družine prevevajo večino mladih staršev.

Kot vseživljenjski partner Generali svetuje, da za brezskrbno uživanje v najlepšem obdobju življenja poskrbite za osnovno zaščito družine. Nudita jo klasično življenjsko in domsko zavarovanje. Naložbeno življenjsko zavarovanje vam bo kasneje pomagalo pri lažjem šolanju otrok ali zagotovilo dodatno pokojnino. Specialisti z asistenco pa vam stojijo ob strani v primeru specialističnih pregledov, diagnostičnih preiskav, operacij in fizioterapij. Poskrbite za varnost in brezskrbno prihodnost svoje družine. Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo - www.generali.si.