Uporabne vsebine

Happy Kids

Happy Kids

V eko spletni trgovini HappyKids ponujamo eko, ročno izdelane, okolju prijazne in trajnostne proizvode. V naši ponudbi je trenutno 10 različnih blagovnih znamk, katerih ustanoviteljice so mamice z močno vizijo in znanjem ter izkušnjami pri izbiri produktov za otroke, ki so otrokom in okolju prijazni. Naše blagovne znamke izhajajo predvsem iz skandinavskih dežel, kjer je skrb za okolje in naravne proizvode res izjemnega pomena.

Nosečnost in rojstvo otroka sta čudoviti prelomnici v našem življenju. Materinstvo poleg ljubezni prinaša tudi različne izzive in čisto nove izkušnje. Za vse mamice pa velja, da si za naše sončke želimo le najboljše. Zato je izbira kakovostnih materialov, naravnih tkanin, trajnostnih igrač, eko obutve in okolju prijaznih produktov še kako pomembna.

Iz zgoraj navedenih razlogov in ljubezni do otrok in okolja sem ustanovila HappyKids. Sem mamica trem malim sončkom in sem večino proizvodov, ki jih ponujamo v naši trgovini tudi sama uporabljala in preizkusila in zato smo jih skrbno izbrali in dodali v našo ponudbo. Naš cilj je s ponudbo kvalitetnih, okolju prijaznih in eko proizvodov za otroke ustvariti zgodbo, ki bo pozitivno vplivala na skupnost, tako družbeno kot okoljsko in s tem olajšala ter popestrila življenje staršev in malčkov.

 

Iz ljubezni do otrok in okolja.

Žana

HappyKids