Uporabne vsebine

JOHNSON'S® za malčke in otroke

Ali ste vedeli, da so lasje in koža otrok dvakrat tanjši kot pri odraslih in da se razvijajo do 12. leta? Zato smo razvili nabor izdelkov za nego las in kože, posebej zasnovan tako, da je nežnejši od običajnih izdelkov za odrasle, vendar še vedno nudi napredne koristi, ki jih potrebujejo lasje in koža rastočih otrok. Naš izbor klasičnih izdelkov je odličen za otroke in odrasle! Od našega ikoničnega otroškega šampona do našega priljubljenega losjona za dojenčke, vse izdelke lahko uporablja vsa družina. Naši izdelki zagotavljajo učinkovitost, ki jo potrebujete za razvozlavanje vozlov, močnejši sijaj in krepitev las ter nežno nego otroške kože, brez kompromisov pri blagosti. 100-odstotno nežni, brez ftalatov, sulfatov in barvil.

Osnove kopeli za malčke

Čas kopanja pomaga pri socialno-čustvenemu in telesnemu razvoju vašega malčka ter njegovim učnim in miselnim sposobnostim. Vaš nežen, ljubeč dotik med kopanjem ter crkljanjem po njem podpira zdrav razvoj. Pravzaprav raziskave kažejo, da vaš dotik vzpodbuja zdrav socialno-čustven razvoj ter krepi motorične sposobnosti vašega malčka.

Kaj lahko naredite?

  • Zabavajte se in se veselite dosežkov vašega otroka, kot so stiskanje vode iz gobice ali lebdenje igračke.
  • Raziskujte in se igrajte igre, kot je trepljanje po vodi naprej in nazaj, da ustvarite pljuskanje.
  • Po kopanju se stisnite in pocrkljajte ter delite trenutek povezanosti.

Česa se malček s tem nauči?

  • da je pameten in sposoben in da z veseljem delite njegova odkritja, ko se igrate skupaj.
  • spretnost menjavanja pri aktivnostih in skupnega ukvarjanja z dejavnostmi je zabavno in koristno.
  • da je ljubljen, kar krepi njegovo samozavest.

Ne umivajte samo z vodo

Voda kot čistilo ne odstrani v maščobi topnih nečistoč, ki ostanejo pod pleničkami in oblačili in lahko povzročijo, da se občutljiva kožna bariera* poruši. In sama voda lahko dejansko izsuši kožo vašega dojenčka. Ponavljajoča uporaba samo vode, zlasti kadar je le-ta trda ali klorirana, dokazano povzroči izgubo vlage iz kožnih celic, zaradi česar je lahko otroška koža razdražena ali pordela. Za učinkovito čiščenje priporočamo nežno sredstvo za čiščenje, namenjeno otroški koži.

* Kožna bariera je zgornja plast kože, ki deluje kot vitalna ovira za zunanje dražilne snovi, bakterije in alergene ter pomaga zaščititi telo pred boleznimi. Kožna pregrada dojenčkov se edinstveno razlikuje od kožne pregrade pri odraslih in se še razvija, zato potrebuje posebno nego.

Ali ste vedeli?

Igra v kadi z vašim malčkom in veliko rekvizitov, kot so vrči, skodelice in knjige, pospeši njegovo učenje in neguje njegovo vez z vami.

Izdelki za otroke tudi za odrasle? Seveda!

Odstranite ličila z otroškim oljem

Pomembno je, da pred spanjem odstranite ličila, da preprečite suhost kože in nabiranje bakterij na njej. Vam primanjkuje časa? Vse, kar potrebujete, je bombažna blazinica in kanček otroškega olja, da počistite sledi dneva. Ličila, ki so odporna na vodo, čudežno in brez grobega drgnjenja odstrani kosem vate, namočen v olje za dojenčke.

Očistite čopiče za ličenje z otroškim šamponom

Ali ste vedeli, da se lahko na vaših čopičih za ličenje nabirajo bakterije? Vsak teden jih očistite z nežno peno naših otroških šamponov. Potem jih obesite s ščetinami navzdol, da se posušijo na zraku. Dobili boste sveže lepotilne pripomočke, ki tudi odlično dišijo!

Navlažite vašo kožo z otroškim losjonom ali oljem

Dober losjon vlaži.  Izjemen losjon pa ohranja kožo navlaženo ves dan. Nahranite svojo kožo s katerim koli od naših losjonov za dojenčke, za 24-urno mehkobo, po kateri bo vaša koža dišala kot edinstvena dišava Johnson’s®, ki jo poznate in jo imate radi.

Podarite koži zdrav lesk

Da bo vaša koža navlažena in sijoča, uporabite JOHNSON'S® Baby olje. Ko stopite izpod tuša, se osušite z brisačo in nato na vlažno kožo nanesite olje, s čimer boste v njej zadržali desetkrat več vlage1.

1 Na mokri koži v primerjavi z drugimi losjoni na suhi koži.

Otroško olje pa lahko uporabite tudi pri blaženju in olajšanju suhih predelov telesa (komolci, kolena). Nežno vtrite v vlažno kožo po topli kopeli ali prhi ter preprečite izgubo vlage, koža pa bo po uporabi otroško mehka.

Johnson's® - izberite nežnost za vso družino

Do 96% sestavin naravnega izvora*, 0% barvil, ftalatov, sulfatov

*VSI LOSJONI VSEBUJEJO 96% SESTAVIN NARAVNEGA IZVORA, ŠAMPONI, BALZAMI, KREME & MILA >90%, VSI OSTALI IZDELKI <90%, OSTALE SESTAVINE SO NAMENJENE OHRANJANJU STABILNOSTI FORMULE.