Uporabne vsebine

KINETIC Reactor v vašem domu

Voda je naravna dobrina, brez katere ni življenja za nobeno bitje na našem planetu. Prav tako je edina dobrina na Svetu, ki ni nadomestljiva, kar pomeni, da jo moramo čuvati, spoštovati in ne onesnaževati! Zaradi tega je postala voda v sodobnem svetu zelo strateškega pomena.

 

Naš cilj je, da lahko pijemo čisto vodo iz domače pipe Vsi!

Zato smo v podjetju Kinetic reactor Slovenija raziskovali, kako bi lahko vodo očistili brez filtracije, na naraven način, kot je to možno v naravi.

 

Kaj je Kinetic reactor?

Kinetični reaktor je posebna mrežica nameščena na pipo, ki očisti in pripravi vodo brez kemije in filtriranja, da je voda iz pipe kvalitetna. To so izumili slovenski izumitelji, ki življenje posvečajo vodi in so dolga leta namenili razvoju pravega revolucionarnega odkritja, ki ga imenujemo Kinetic Reactor. S kinetično tehnologijo se odvijajo močni fizikalni pojavi v visokem podtlačnem okolju, ki vodo očistijo brez absorpcije, filtracije ali uporabe kemijskih dezinfekcijskih sredstev. Voda je zato čista, kvalitetna in nam vliva več moči ter svežine.

 

 

KINETIC REACTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo, kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih inštitutov doma in po svetu. KINETIC reactor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, odstranjuje neželene anorganske (npr. železo) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode, pa je precej manj prijazen.

 

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe, brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reactor navkljub svojemu delovanju ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reactor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo po enem letu uporabe.

 

KJE LAHKO KINETIK REACTOR KUPITE?

Na naši spletni strani so navedeni vsi trgovski centri, kjer lahko Kinetic reactor kupite takoj ali pa ga naročite na naši spletni strani www.kinetic-reactor.si.