Uporabne vsebine

dm ugodnosti za nosečnice in starše

Knjižice z ugodnostmi za nosečnice in starše

Vse nosečnice lahko v dm prodajalnah prejmete knjižico Ugodnosti za nosečnice, pri čemer je potrebno predložiti active beauty kartico zvestobe. Knjižico z ugodnostmi za starše prejmete, če ste v preteklem mesecu nakupili izdelke iz otroškega programa v vrednosti nad 15 €. V tem primeru 10. v naslednjem mesecu prejmete spletni kupon za prevzem Knjižice ugodnosti za starše. Več informacij poiščite tukaj.

Redni nakupi vam prinašajo dodatne točke

Mesečni nakupi izdelkov za nego nosečnic, dojenčkov in otrok vam 10. v mesecu prinesejo dodatne active beauty točke na nakup izdelkov iz programa otrok.
Mesečni nakup izdelkov za nego nosečnic, dojenčkov in otrok v vrednosti nad 20 € prinaša 10X točke na otroške izdelke v naslednjem mesecu, mesečni nakup otroških izdelkov nad 50 € pa 20X točke na otroške izdelke v naslednjem mesecu. Kupon si je potrebno aktivirati v spletnem kupon centru. Več informacij poiščite tukaj.Vse, kar potrebujete ob prihodu novega člana

Za bodoče mamice imamo v prodaji tudi dm Baby Box, ki vključuje 15 izdelkov za dojenčka in mamico. Na voljo je ekskluzivno v dm prodajalnah v omejeni količini za samo 9,99 € in je tudi čudovito darilo! Več o vsebini preberite tukaj.