Uporabne vsebine

Konec neprespanih noči

Pridružite se zadovoljnim staršem, katerih otroci končno mirno spijo. KipKep grelec je super rešitev, saj toplota sprosti dojenčkov trebušček in črevesje ter posledično krčenje.

Za krče ali kolike se še danes ne ve natančno, kaj je vzrok njihovega nastanka. Eden izmed njih je gotovo nerazvitost prebavil ali prevelik vnos laktoze. Med pogostejše dejavnike štejejo strokovnjaki še prekomerno hranjenje, težave pri dojenju in neustrezna luknjica na cuclju stekleničke, vpliva pa lahko tudi prehrana doječe mame.

Naše babice so za blaženje krčev uporabljale tople krpe, ovite vreče s semeni ipd. Prav takšen pa je tudi KipKep grelec proti krčem, napolnjen z lanenimi semeni. Toplota v trenutku olajša bolečine in blaži krče.  

Segreje se v mikrovalovni pečici ali na radiatorju. Dokler je blazina topla, se položi na otroški trebušček kar med spanjem ali dojenjem.

Grelec pa ni namenjen le za blažitev krčev dojenčkov, koristen je tudi med dojenjem, saj toplota sprosti in spodbuja mlečne žleze, hkrati pa se lahko uporabi kot obkladek pri zatrdlinah in oteklih prsih.

KipKep grelnik je certificiran medicinski pripomoček, medical class I.