Uporabne vsebine

Ljubki trenutki

Na trgu je že nekaj dnevnikov, ki so namenjeni otrokom, vendar so namenjeni zgolj obujanju lepih spominov, v zdravstvenem dnevniku pa je zajeto prijetno s koristnim. Vanj lahko zabeležimo otrokove mejnike v razvoju (kdaj je prvič pasel kravice, kobacal, sedel, jedel gosto hrano, šel v vrtec, kako je potekal razvoj govora itd..) in vse ostale zelo pomembne zdravstvene informacije, ki so koristne in je pomembno, da si jih zabeležimo.

Zdravstveni pregled obsega vse od otrokovega rojstva, družinske anamneze, vse o boleznih in zdravilih, ki jih je prejel, alergijah ter še mnogo več. V njem se skriva tudi dnevnik, ki poteka po dnevih in vanj beležimo bolezni za vsak dan posebej, tako nikoli ne bo zmede, ob kateri uri je otrok prejel katero zdravilo in kdaj ima naslednji odmerek.

Kaj je najboljše?
Dnevnik je namenjen ne samo za prvo leto, ampak vse od rojstva, pa do obdobja najstništva oz. kolikor dolgo ga boste želeli uporabljati. Verjetno si predstavljate kakšna zakladnica informacij o vašem otroku in njegovem zdravju bo čez nekaj let uporabe?

Odlično darilo
– ob rojstvu otroka
– za nosečke
– za Baby shower
– za rojstni dan

Lastnosti dnevnika:
–       format 16,5 x 22 cm ravno dovolj velik in priročen za v torbico in za obiske zdravnikov
–       trde platnice
–       elastika celoten dnevnik lepo poveže
–       na zadnji strani je priročen žepek za shranjevanje izvidov ali druge pomembne dokumentacije
–       128 strani
–       kakovostni listi
–       barvna notranjost
–       ljubek dizajn, primeren za oba spola
–       personalizacija.