Uporabne vsebine

Malincini imunobiotiki in multivitamini za otroke

Otroci za zdrav razvoj telesa in možganov ter za trden imunski sistem porabijo 2-krat več vitaminov in mineralov kot odrasli. Za lažjo predstavo … 5-letnik potrebuje kar polovico energije, ki jo zaužije, samo za normalno delovanje možganov! Dovolj hranil je torej tisto, kar je ključno za spodbujanje rasti, kognitivnih funkcij ter vzdrževanje zdravih kosti in kože. Od njih pa je odvisno tudi, kako zdrav bo otrok v odraslosti.

Dobro razvit imunski sistem otrokom omogoča …
• Boj proti okužbam in preprečevanje bolezni – močan imunski sistem pomaga telesu prepoznati in se spopasti z okužbami, kar zmanjšuje resnost in trajanje bolezni ali pa prepreči, da bi se določene okužbe sploh razvile.
• Podporo rasti in razvoju – pravilno delujoč imunski sistem je ključen za pravilno rast in razvoj.
• Dolgoročna imunost in osnova za zdravje v odraslosti – ko v otroštvu premagamo določene okužbe, to lahko zagotavlja dolgotrajno imunost, močan imunski sistem pa zmanjšuje tveganja za nekatere bolezni v odraslosti.
In če tudi tebi svojih otrok še ni uspelo prepričati, da pojedo vse sadje in zelenjavo, ki jim jo ponudiš, brez skrbi.
Da bi staršem in otrokom olajšali vnos pomembnih hranil, smo v Malinci razvili visokokakovostne izdelke za otroke – Multivitamine in Imunobiotike za otroke.

Multivitamini za otroke so mešanica vseh 10 ključnih vitaminov, kot so vitamini D, B, A, E, in C ter mineral cink, ki prispevajo k delovanju imunskega sistema, k ohranjanju zdravih kosti in zob ter so pomembni za zdravje otroških možgančkov in za lažje učenje.

Unikatna formulacija vsebuje strogo preverjeno razmerje vitaminov (prilagojeno slovenskemu trgu), ki ustreza vsem potrebam otroka in mu zagotavlja vso potrebno podporo.

Vitamini so v aktivni obliki, kar pomeni, da so pripravljeni za neposredno absorpcijo in najboljšo učinkovitost.
Ne smemo pa pozabiti, da ima pri delovanju imunskega sistema otrok ključno vlogo tudi črevesje, saj lahko le zdravo črevo uspe absorbirati vse vitamine in minerale, ki jih otrok zaužije.

Zato je poleg vitaminov za otroka pomemben tudi razvoj pestrega črevesnega mikrobioma, za katerega poskrbimo z dodajanjem dobrih probiotičnih kultur – probiotikov.
Ti so še posebej pomembni, ko otrok jemlje antibiotike (saj zaščitijo organizem) ali je izpostavljen prebavnim težavam (napenjanje, zaprtje ali driska, trebušne viroze).
Zato smo v Malinci razvili preizkušen trio prijaznih bakterij za otroke, Imunobiotike (probiotike) za otroke, ki dokazano podpirajo delovanje prebavnega trakta, uravnavajo zdravo črevesno floro in podpirajo zdravje imunskega sistema.

Ker pa našim otročkom nismo želeli zagotoviti le zdrave, ampak tudi okusno izkušnjo, smo vitaminčke in probiotike zapakirali v slastne gumi bonbončke z naravnimi okusi jagode, pomaranče in maline, ki ne vsebujejo živalske želatine, so brez sladkorja, alergenov ter brez drugih umetnih dodatkov in z največjo skrbnostjo narejeni v Sloveniji.
Dobro je vedeti, da je zdrav razvoj in trden imunski sistem nekaj, na kar lahko vplivamo že v zgodnjih letih otroka in tako poskrbimo tudi za njegovo zdravo odraslost.
Vsekakor se splača, je tako?