Uporabne vsebine

MIXA – profesionalna kozmetika za občutljivo kožo celotne družine

MIXA – profesionalna kozmetika za občutljivo kožo celotne družine

Mixa je bila predstavljena kot farmacevtski proizvod na francoskem tržišču že davnega leta 1924. Prvi izdelki so bili zasnovani posebej za občutljivo, otroško kožo. Linija je izjemno hitro postala prepoznavna kot profesionalna nega za občutljivo kožo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj so kasneje nastali izdelki za ženske, namenjeni negi obraza in telesa. Mixa je zmeraj z vami za občutljive potrebe vaše kože.

Tisto, kar že skoraj celo stoletje kozmetiko Mixa postavlja v ospredje in njeni potrošniki opisujejo kot njeno glavno prednost, je izdelava vsakega izdelka. Od izdelkov za obraz, ustnice, telo, rok ali nego občutljive otroške kože. Vsi izdelki so zasnovani tako, da zmanjšujejo možnost pojava neprijetnih reakcij, ki so specifične za občutljivo kožo, ne glede na to ali je vaša koža suha, normalna ali mastna. 

Prav zaradi tega so vsi izdelki Mixa:

-          izdelani pod dermatološkim nadzorom

-          izdelani za zmanjševanje pojava neugodnih reakcij na koži,

-          dermatološko testirani na občutljivi koži

-          razviti z uporabo sestavin, ki so posebej prilagojene občutljivi koži.

Celoten asortima danes vsebuje visoko kakovostne izdelke, ki so na voljo po dostopnih cenah. V liniji izdelkov pa bo celotna družina našla izdelke zase – od nege otroške kože, do nege obraza, telesa, rok, skratka vsega, kar potrebuje družina za nego kože.

Novosti o izdelkih Mixa si lahko ogledate na povezavi.