Uporabne vsebine

Veste, zakaj je BIO bolje?

Ekološki mlečni izdelki

»Pred 25 leti, ko smo pričeli z mlekarsko dejavnostjo, smo imeli enako vizijo in želje kot danes: proizvajati mlečne izdelke, ki bi si jih tudi sami želeli kupiti in ob vsakodnevnem uživanju z njimi ohranjali zdravje. To iskrenost so prepoznali tudi ljudje in v bistvu smo skupaj z našimi kupci razvili uspešno in zaupanja vredno blagovno znamko, Skrivnost uspeha je vedno pogojena s pogumom, da izstopiš iz ustaljenih vzorcev, ki jih narekuje potrošniška družba. Pri načinu proizvodnje smo si vedno izbirali težje poti, kot so na primer tradicionalni postopki predelave, ki so garancija za odličen okus, izdelavo svežih izdelkov z minimalno predelave brez konzervansov in ojačevalcev okusa.« Sandra Turnšek, direktorica mlekarne Krepko

EKOLOŠKI MLEČNI IZDELKI IN EKOLOŠKO PRIDELANO MLEKO


Darilo neokrnjene narave iz Slovenije

Zakaj izbrati ekološke mlečne izdelke? Vse, kar krava pojè, konča v mleku. Zato. V BIO pridelavi pa pojè le najboljše, brez sledi GSO, umetnih gonojil, pesticidov, antibiotikov.....

Zdrava prehrana vključuje vse skupine živil v ustreznih količinah, vodilno mesto pa pripada mleku in mlečnim izdelkom. Zaradi njihove pogoste uporabe je pomembno, da se zavedamo pozitivnih učinkov bio izdelkov na zdravje. Z rednim uživanjem ekoloških mlečnih izdelkov – pridobimo več koristnih naravnih vitaminov in mineralov, ter zmanjšamo vnos škodljivih snovi v svoje telo.

Visoki standardi in kotrola izvajanja standardov ekološke pridelave in predelave mleka jamčijo, da so BIO mleko in mlečni izdelki najvišje kakovosti in zato najbolj primerni za vse nas, posebej pa so priporočljivi za zdravje naših otrok in mladostnikov.

BIO mlečni izdelki Krepko so izdelani po tradicionalnih metodah, so sveži iz minimalno predelanega (nehomogeniziranega) slovenskega mleka, tako da ohranijo čim več mineralov in vitaminov, ki pripadajo našemu organizmu, ko se odločimo za nakup.

TELO NAM BO HVALEŽNO IN V KRATKEM NAM POVRNE Z ZDRAVJEM.

O izjemnem okusu se prepričamo v trenutku, ko se dotakne naših brbončic. Kot, da bi se v nas zbudilo prazavedanje o nečem, kar smo nedolgo nazaj še poznali. SVEŽE DARILO NARAVE.

Bio izdelke Mlekarne Krepko lahko naročite tukaj