Uporabne vsebine

Naravna kozmetika Nelipot

Nelipot naravna kozmetika je nastala iz lastne potrebe, ko je življenjska okoliščina pripeljala do tega, da se je bilo potrebno vprašati o kozmetiki, ki jo uporabljamo in sestavinah v njej. Raziskovalno popotovanje, ki je prineslo pretresljiva odkritja, predvsem v smislu, kaj vse nanašamo na svoje telo in na to sploh ne pomislimo. Povprečna Evropejka tako po raziskavi na telo dnevno v povprečju nanese 515 kemikalij, brez da bi se tega v resnici zavedala.

Med našimi produkti boste tako našle izdelke, ki so popolnoma naravni, ekološko certificirani, narejeni iz skrbno izbranih sestavin ter ročno zamešani, v želji, da vam zagotovimo izdelke, ki so vašemu zdravju najprijaznejši, hkrati pa izredno učinkoviti. Brez zdravju škodljivih sestavin, v obliki parabenov, sulfatov, mikroplastike in umetnih dišav. Pomembno nam je, da skrbimo zase in za naravo, zato so izdelki na voljo v embalaži, ki jo je mogoče popolnoma reciklirati oziroma je biorazgradljiva. Verjamemo, da nam narava ponuja vse, kar potrebujemo za osnovno dnevno nego.

Najbolj poznani smo po dezodoratnih kremah, ki so leta 2016 v okviru projekta Štartaj, Slovenija! osvojile naziv Hit produkt leta. To so BASIC, z vonjem kokosa, SHAC z vonjem limonske trave in čajevca, IROF z vonjem frangipanija in bergamotke ter MAMICHKU, ki je brez vonja, narejen z mislijo na vas, nosečnice in doječe mamice, ki vas vonj lahko moti ali pa vašega dojenčka ob dojenju. Letošnje leto smo jih predstavili v stik izvedbi, ki omogoča lažji nanos in s trajnostjo v mislih, saj je na voljo v biorazgradljivi plastiki, narejeni iz t.i. mlečnokislinske plastike, narejeni iz sladkornega trsa, ki se v celoti razgradi na koncu življenjskega cikla.

Nadvse smo veseli, da se vam bomo lahko kmalu predstavili tudi v živo!