Uporabne vsebine

Odori

Odori

Odori za vas pripravlja 100-odstotno naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, varni, zdravi, biorazgradljivi, prijazni do kože in narave. Ne vsebujejo fosfatov, barvil, encimov in drugih (alergenih) dodatkov. Vsi Odori izdelki so narejeni iz ekoloških sestavin, zato vsebujejo bio certifikat, večina tudi veganskega.

Predvsem pri novorojenčkih je pomembno, da pazimo kaj nanašamo na njihovo kožo ter smo pozorni s kakšnimi sredstvi peremo njihova oblačila (izogibajmo se intenzivno odišavljenim praškom, saj le te vsebujejo sintetične dišave, ki niso primerne za naše najmlajše). Z uporabo Odori pralnih praškov bodo skrbi povsem odveč, saj ne dražijo dojenčkove kože, ne povzročajo alergij ter ne vsebujejo sintetičnih dišav (po pranju ostane nežen naravni vonj po sivki/limonski travi). Hkrati mehčajo perilo in vodo, zato pri pranju ne potrebujete dodatnih mehčalnih sredstev. Druga nujna pomoč za nego otroških oblačil je naravni odstranjevalec madežev. Odori odstranjevalec madežev odstrani tudi najtrdovratnejše madeže, ki jih pridelajo otroci, hkrati pa ne draži njihove kože.

Pozornost je treba nameniti tudi ostalim čistilom, saj so lahko nekatere njihove sestavine dražljive oz. celo nevarne za otroke, če pridejo v stik z njimi. Z uporabo Odori čistil, se rešimo tega problema, saj vsebujejo le naravne sestavine. Ko bodo vaši novorojenčki zrasli v mulčke, bodo lahko brez skrbi pomagali čistiti z vami.

Odori čistila in praške si lahko natočite tudi v svojo embalažo na njihovih refilnih avtomatih v trgovinah Interspar ter nekaterih trgovinah z ekološkimi izdelki (seznam ponudnikov preverite na njihovi spletni strani).