Uporabne vsebine

Predstavljamo najbolj strokovno Šolo za starše v Sloveniji

Biti starš je ena najlepših, a hkrati tudi ena najzahtevnejših vlog v življenju. Priprava na prihod novega družinskega člana in soočanje z izzivi starševstva zahteva znanje, podporo in razumevanje. V Sloveniji je na voljo vrsta izobraževalnih virov za bodoče starše, med katerimi izstopa nova Šola za starše.


Kaj je Šola za starše?

Šola za starše je najbolj strokovna spletna platforma, ki ponuja številne strokovne vsebine in podporo za nosečke in mamice. Zasnovana je tako, da pomaga bodočim in novim staršem na njihovi poti, od nosečnosti do prvih let starševstva.Kdo stoji za Šolo za starše?

Za Šolo za starše stoji ustanoviteljica Danaja Oblak, mamica dveh otrok in podjetnica. Med njeno kariero je zgradila več uspešnih poslov in nazadnje tudi Nosečko, ki je danes vodilen izobraževalni medij za mlade starše in največja skupnost mamic v Sloveniji. Njena strast je izobraževanje in podpora nosečkam in mamam, da bi jim pomagala pripraviti se na prihod novega družinskega člana in se spoprijeti z izzivi, ki jih prinaša starševstvo.


Kateri strokovnjaki predavajo na Šoli za starše?

V Šoli za starše sodelujejo številni strokovnjaki s področja zdravstva, psihologije in pedagogike. Med njimi so ginekologi, pediatri, babice, psihologi, pedagogi in drugi strokovnjaki, ki imajo bogate izkušnje in znanje o nosečnosti, porodu, dojenju, razvoju otroka, vzgoji in drugih temah, ki so pomembne za starše. 


Kaj ponuja Šola za starše?

Šola za starše ponuja široko paleto strokovnih vsebin, ki pokrivajo različne teme, povezane z nosečnostjo in starševstvom. Te vsebine vključujejo članke, video predavanja in e-knjige, ki jih pripravljajo strokovnjaki s področja zdravstva, psihologije in pedagogike. Izbirate lahko med več programi:

Šola za starše >

Priprava na porod >

Moj dojenček >

Lahko pa izbirate tudi med posameznimi učilnicami na različne teme >

_

KODA ZA POPUST!

Za vse bralke in udeleženke dogodka Okrogli trebuščki, smo odprle kodo za 30% popust na program Šola za starše. 

Tvoja koda je: OKROGLI30


Zakaj je izobraževanje za bodoče starše pomembno?

Prihod novega družinskega člana je velik dogodek. Zahteva pripravo in prilagajanje, ki lahko povzročita stres in negotovost. Z zanesljivimi informacijami in strokovnimi nasveti se lahko bodoči starši bolje pripravijo in se soočijo s temi izzivi z večjo samozavestjo.

Starševstvo prinaša svoje izzive. Od nočnega hranjenja in previjanja do soočanja z otrokovimi čustvenimi izbruhi in vzgojnimi vprašanji. Z dostopom do strokovnih vsebin in podpore skupnosti lahko starši dobijo odgovore na svoja vprašanja, pridobijo dragocene nasvete in se počutijo manj osamljene na svoji starševski poti.


Kako se lahko pridružite Šoli za starše?

Za pridružitev Šoli za starše obiščite spletno stran solazastarse.com in sledite navodilom za registracijo. Ne glede na to, ali ste bodoči starš ali že imate otroke, v Šoli za starše boste našli vsebine, ki so prilagojene vašim potrebam.

Šola za starše je neprecenljiv vir za bodoče in nove starše v Sloveniji. Z izobraževalnimi vsebinami, podporo skupnosti in dostopom do strokovnjakov je idealna platforma za vsakega starša, ki želi biti najbolje pripravljen na svojo starševsko pot.