Uporabne vsebine

Prvi čudež vam predstavlja dve novi blagovni znamki: Snuggle me in Lizy kids, ki sta novost na slovenskem trgu

Spoznajte Snuggle me in Lizy kids

Za začetek nekaj besed o edinstvenem gnezdecu Snuggle me, ki objame celotno telo vašega dojenčka. Velja za 1.senzorično gnezdece na svetu, kar pomeni da posnema dodaten par rok, tako da ima otrok občutek nošenja v naročju. Posebnost tega neobičajnega gnezdeca je neoblazinjeno in rahlo dvignjeno središče. Ko otroka položite na to mesto, se stranice gnezdeca potegnejo navznoter, kar mu daje občutek stisnjenosti, ki ga dobi v naročju. Želela bi izpostaviti, da je celotno gnezdece pralno v pralnem stroju, ali pa preprosto poleg gnezdeca uporabljate prevleko in po potrebi operete le-to.
Kot drugo blagovno znamko vam predstavljam Lizy kids, slovenske igralne podloge, ki so že požele navdušenje številnih mamic. Verjetno se sprašujete ali vaš otrok resnično potrebuje igralno podlogo? Ali vas mučijo vprašanja, da bo igralna podloga eden od tistih nakupov, ki se enkrat ali dvakrat uporabi preden se na njej nabira prah?

Ali se res splača vložiti v nakup “drage” igralne podloge? Bo mojemu otroku sploh všeč igralna podloga, ki jo kupim? Za začetek bi želela poudariti, da je igralna podloga varna saj ne vsebuje strupenih snovi, kot so BPA, formaldehidov, ftalatov, težkih kovin, živega srebra ter lateksa in PVC-ja. Ima mehko središče narejeno iz poliuretanske pene, ki je prevlečeno s TPU filmom, kar ji daje edinstveno lastnost vodoodpornosti in možnost razkuževanja. Predstavljajo odlično učno orodje, idealna pa je tudi za zagotavljanje prave senzorične stimulacije, ki jo potrebuje rastoči otrok. Vse podloge so dvostranske in oblikovane s svetlimi barvami ter živahnimi vzorci, ki naj bi spodbudili razvoj otrokovega telesa in možganov, hkrati pa navdihnili njegovo domišljijo in radovednost. Primerna je za otroke vseh starosti ter na voljo v različnih motivih,
primernih za vsak okus in prostor.