Uporabne vsebine

Spoznaj BIBS

Materinstvo je neverjetno potovanje in novopečene mamice pogosto ne vedo, katero dudo izbrati. Ko gre za cuclje, nobena velikost ali oblika ni pravilna ali napačna, ker se zahteve dojenčkov razlikujejo. Zato smo pri BIBS-u poskrbeli, da imamo v ponudbi več različnih cucljev. Od takih, ki spominjajo na materino bradavico, do ortodontskih in ne nazadnje tudi ploskih.

Ali poznate znamko BIBS?

BIBS je danska premium blagovna znamka za dojenčke, ki je bila ustanovljena v 70-ih letih 20. stoletja. Že od samega začetka si prizadevamo za proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov iz najboljših možnih materialov. Vse skupaj pa predstavlja estetsko prijeten dizajn. Naše dude so dodelane že nekaj desetletij in vedno stremimo k odličnosti. Leta 2021 se še vedno osredotočamo na naše priljubljene dude, ob enem pa nadaljujemo z našo ponudbo izdelkov za dojenčke, starih od 0 do 3 let. Prva novost v ponudbi so zagotovo ljubka grizala, ki so v obliki srčka in zvezde.

Z velikim spoštovanjem do funkcionalnosti in varnosti se naša široka paleta izdelkov združuje v barvito vesolje. Naše barve vsem našim kupcem zagotavljajo, da se najde nekaj za vsak okus.

www.luxbaby.si