Uporabne vsebine

Spoznajte ANAYA SMART COSMETICS

Spoznajte Anaya Smart Cosmetics

ANAYA Smart Cosmetics je slovenska naravna dermo-kozmetika s popolno terapevtsko in negovalno linijo aktivnih in informativno prevodnih kozmetičnih izdelkov.  Namenjena je vsem,  tako novorojenčkom kot odraslim in vsem tipom kože. Temelji na sinergiji ekoloških zelišč, patentiranih sestavin na osnovi efektivnih mikroorganizmov EM® in bazičnega pH ionizirane vode. Za svojo inovativnost in kvaliteto je prejela številna zlata odličja na sejmih v tujini in doma.

 

Medicinska stroka že dolgo in v zadnjem času tudi vse bolj poudarja pomembnost človekovega mikrobioma. Človekov mikrobiom, za vsakega človeka edinstvena skupina “dobrih“ in “slabih“ mikroorganizmov, ki sestavljajo vsako človeško telo, je namreč odločilnega pomena za njegovo zdravje. Tako kot naša prehrana preko mikrobiote črevesa vpliva na naše zdravje, tako efektivni (dobri) mikroorganizmi v posebni, patentirani obliki skupaj z ostalimi sestavinami delujejo na zdravje kože.

 

Sestavine na osnovi efektivnih mikroorganizmov EM® učinkovito uravnavajo kožno mikrobioto, kar poleg nege in obnove omogoča tudi reševanje številnih kožnih nepravilnosti in pomoč pri vzpostavljanju porušenega ravnovesja kože na obrazu in telesu. Zato za bodoče mamice in za preventivno nego kože v nosečnosti ter po njej priporočamo ANAYA LOTUS, z EM® aktivirano suho olje za obraz in telo. V kombinaciji s kremo ANAYA VITANAYA za obnovo kože na telesu ob redni uporabi preprečuje nastajanje strij, po porodu pa odlično pomaga učvrstiti tudi kožo trebuščka.

 

Nepogrešljiva je tudi krema  ANAYA DERMASAN, ki globinsko neguje in ščiti občutljivo kožo. Regenerira in deluje vsestransko: pri novorojenčkih in dojenčkih v kombinaciji z oljem LOTUS neguje in preprečuje plenični izpuščaj, mamicam pa nudi dodatno pomoč pri procesu zmanjševanja brazgotin po carskem rezu. DERMASAN priporočamo tudi za nego aknaste/mozoljaste kože v kombinaciji s suhim oljem ANAYA KRISTALL.

 

V družinski ekipi ANAYA Smart Cosmetics smo zbrani strokovnjaki, ki vsak na svojem področju delujemo s srcem in dušo. Na vseh področjih delujemo holistično, saj smo prepričani, da je človekovo zdravje in splošno dobro počutje odraz prav vsega, kar od rojstva naprej vpliva na nas – kakovostna prehrana, celostna nega in zdravo okolje, v katerem živimo. Naše poslanstvo je ljudem ponuditi vse naše znanje in izkušnje v njihovo dobro in s tem v dobro celotne družbe.

Kot dodatna zanimivost - izbira besede ANAYA ni naključna, saj v hebrejščini pomeni božji odgovor, v nekaterih drugih jezikih pa varovanje, skrb in zaščita. Zato se še posebej veselimo deliti naše ročno pripravljene izdelke z vami in vašimi malčki!

 

Obiščite nas na www.anaya.si.