Uporabne vsebine

Spoznajte Nežo in Karmen

Kot večina mamic sta tudi prijateljici Neža in Karmen, ki stojita za blagovno znamko La Popsi, pri svojih sinčkih, izkusili naporno obdobje izraščanja prvih zobkov. Zmiksano in zamrznjeno sadje je bila edina priročna rešitev, a kaj, ko na trgu, produkta, ki bi jima ga lahko brez slabega občutka ponudili, ni bilo. Neža in Karmen sta sadje začeli pripravljati in zamrzovati sami. Zaradi izjemnih odzivov domačih, sta se odločili njun produkt ponuditi tudi drugim.
Nastala je blagovna znamka La Popsi, ki danes velja za eno najbolj prepoznavnih in zaupanja vrednih slovenskih blagovnih znamk.


Slovence, sta s svojimi sadnimi palčkami, prepričali tudi v oddaji Štartaj, Slovenija!. Po pridobljenem nazivu Hit produkt leta 2018 sta dekleti ponovno, z mislijo na mlade mamice in njihove najmlajše ustvarili nov izdelek La Popsi BonBon. La Popsi BonBon-i so brez sladkorja, brez umetnih barvil, ne vsebujejo želatine in so brez konzervansov, predvsem pa vsebujejo veliko vitaminov.


V letošnjem poletju pa se je sadnim ledenim palčakm La Popis in La Popsi Bon Bonu pridružil še La Popsi Sorbet. Še en zamrznjen sadni desert, ki si ga v kar štirih različnih okusih, lahko privoščimo, brez slabe vesti. In nič narobe ni, ko to storimo večkrat na dan.