Uporabne vsebine

Spoznajte Peg Perego

Že poznate najbolj dovršeno italijansko znamko za otroke Peg Perego? Peg Perego je italijanska blagovna znamka, ustvarjena za vse mamice in očke tega sveta, znana po izjemno kakovostnih, udobnih in varnih vozičkih, avtosedežeih in stolčkih.

 

Vodilo znamke Peg Perego:

  • Širok izbor otroške opreme, kjer boste zagotovo našli popoln kos za vas.

Inovativne rešitve, praktičnost, trpežno blago, varni materiali, izjemna kakovost. Izdelki Peg Perego so poznani kot vzor najboljšega italijanskega oblikovanja in proizvodnje.

  • Po vsem svetu preverjena varnost.

Vsak izdelek Peg Perego je varen v skladu z merili, ki presegajo državne meje. Po našem mnenju si starši in otroci vedno in povsod zaslužijo kar največjo skrbnost. Zato pri varnosti vedno sledimo najstrožjim predpisom.

  • Udobje na prvem mestu.

Pri vsem, kar oblikujemo in izdelujemo, nikoli ne pozabimo, da so tisti, ki vsak dan uporabljaljo naše izdelke, starši in njihovi malčki. Cilj vsakega izdelka Peg Perego je popolno udobje vso družino.

  • Vedno vrhunska storitev.

Izbira izdelka Peg Perego pomeni, da se počutite varne tudi po nakupu.

 

V specializirani trgovini otroške opreme in igrač Mami v Trzinu vam bodo pri izboru otroške opreme z veseljem pomagali. Poleg široke izbire izdelkov Peg Perego nudijo tudi osebno svetovanje.

 

Osebno svetovanje in podroben premislek je pri tako pomembni odločitvi, kot je nakup otroške opreme za prihajajočega dojenčka, izjemnega pomena. Svetovalci iz trgovine Mami v Trzinu, ki so v prvi vrsti starši več otrok, vam bodo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem z veseljem priskočili na pomoč in odgovorili na vse dileme.