Uporabne vsebine

Ujemite vsak trenutek

Ujemite vsak trenutek

Najbolj pogosto vprašanje, ko vidite oglas za fotografiranje ali ko pomislite na fotografiranje. Odgovor je preprost. Za spomin. Ne za tisti trenutek ampak za prihodnost. Za spomin, ki ga boste delili z vašimi bližnjimi in ga pokazali svojemu najmlajšemu čez nekaj let, ki bo radovedno opazoval fotografije in poslušal vaše zgodbe, ki jih boste
pripovedovali ob njih. Ko sta trenutka nežnosti in sreče v pričakovanju ujeta v objektiv, nastane krasen spomin. Večina se fotografira sama s telefonom, nekatere fotografira partner, ali pa preprosto sliko zajamejo v ogledalu. Pozabljamo pa da lepota, čustva in nežnost nastopijo, ko ste sproščeni, in ko mi mislimo na postavitev, svetlobo, držo in ostale pomembne dejavnike.


Prepustite se in uživajte v nosečnosti in v času pričakovanja ter prepustite fotografom, da ujamejo tisto, kar izžarevate. Fotografi smo stranski opazovalci, ki gledamo z umetniškim pogledom Vas, skupaj s partnerjem. Doma, v naravi ali studiu ponujamo ogromno možnosti zajema lepih fotografij, ki jih boste z veseljem hranili še dolgo časa.


Predstavil vam bom tudi kakšna je razlika, ko se fotografirate sami ter ko za to poskrbi profesinalni fotograf. Delavnica bo zajemala predstavitev poteka dela fotografiranja v naravi, pri vas doma ali v studiu.

Fotograf Aleksandar Domitrica