Uporabne vsebine

Tanja in Lea - ustanoviteljici Cool kids

Naša zgodba se začne pisati leta 2018 s prihodom novega družinskega člana Jana. Takrat se nama s hčerko rodi ideja o skupnem projektu. Kar nekaj časa premišljevanja, vendar dokončna odločitev pade, ko se pred tremi leti znajdem pred karierno prelomnico: iti naprej po znani in varni poti, vendar v tujini, ali ostati doma z družino ter začeti nekaj svojega. Odločim se za družino in za projekt, ki ga s hčerko sanjava že dolgo – otroška butična spletna trgovinica s kakovostnimi oblačilci www.cool-kids.si.

Vse kar je povezano z otroki, dojenčki in novorojenčki je najina strast. Zato k temu projektu pristopava z velikim srcem in skušava zagotoviti, da vsak kos oblačila, ki pride iz najine trgovinice, ustreza pričakovanjem staršev, predvsem pa, da spremlja otroka v njegovem pravljičnem svetu otroštva. Prav tako pa delava na tem, da naši izdelki prinesejo veselje in nasmeh na otroška lica.

Naše poslanstvo je ponuditi veliko izbiro prikupnih in kakovostnih oblačil ter starše osrečiti, malčke pa popeljati v svet kot aktivne, samozavestne in srečne osebe.