Uporabne vsebine

Vadba za nosečnice z Izidoro

Vadba za nosečnice z Izidoro

Bodoča mamica na enem mestu dobi celovite kakovostne informacije o nosečnosti, porodu in dojenju. Na vadbi se varno razgiba z vajami, ki so posebej prilagojene za čas nosečnosti. Vadba vsebuje posebne dihalne tehnike, ki so v času pričakovanja otroka nepogrešljive in učinkovito delujejo med porodom. Nosečnica se nauči globokega sproščanja, kar lahko koristno uporablja v vsakdanjem življenju in seveda tudi v porodni sobi. Redna vadba poveča fizično in psihično vzdržljivost, zmanjša bolečine v ledvenem predelu hrbtenice, preprečuje težave s prebavo, krepi mišice medeničnega dna in ima še mnoge druge koristi.

Ob koncu vadbe se podamo na pot vizualizacije in meditacije, v kateri se nosečnica vedno globlje povezuje z otrokom, ki ga nosi pod srcem. Vse pridobljeno znanje bo izjemno učinkovito tudi med samim porodom.

Nosečnica na vadbi dobi celovit pogled na predporodno obdobje in dogajanja med porodom ter po njem. Na vadbi se žensko opogumi, opolnomoči in hrabri, da je ustvarjena in zmožna sprejeti ter preiti izzive, ki so pred njo. Že po nekaj obiskih vadbe in delavnic za nosečnice v živo ali preko spleta postaja samozavestnejša in pridobi prepotrebno notranjo moč. ​

Vadbo za nosečnice, katero Izidora vodi  že petindvajset let je obiskalo več kot 4000 zadovoljnih nosečnic. Od 2011 je tudi spremljevalka na porodu – doula in idejni vodja centra Sončna vila.

Sončna vila je prostor, kjer so nosečnice, mamice in cela družina podprti z delavnicami za bodoče starše, s pripravami na porod, masažo za dojenčke, razvojno gibalnimi uricami in predavanji strokovnjakov iz področja ginekologije, porodništva, pediatrije, fizioterapije in psihologije. Aktivnosti potekajo v živo, in po spletu,  možnost je dostopati tudi do posnetkov.

www.izidora.si

fb: https://www.facebook.com/vadbaizidora/