Uporabne vsebine

Včlanite se v Klub Lumpi in uživajte v ugodnostih

Dobrodošle mlade družine! Mercatorjev Klub Lumpi vam prinaša številne ugodnosti, in to vse od nosečnosti mamic pa do dopolnjenega 7. leta otroka. Poleg ugodnosti pri nakupovanju člani kluba prejemate tudi pike in Lumpi točke za vrednostne kupone v višini 5 in več EUR. Te lahko unovčite pri nakupu izdelkov otroškega sveta: nege, hrane in tudi igrač. Ob včlanitvi v klub pa vam podarimo kupone s popusti dobrodošlice.

Nudimo tudi strokovno podporo. Z Zbornico zdravstvene in babiške nege Slovenije nudimo babiško podporo za nosečnice in mlade starše, ki je na voljo na brezplačni telefonski številki. Ob včlanitvi v klub pa boste prejeli knjižice z nasveti strokovnjakov glede razvoja otroka za različne starostne skupine. Nastali sta v sodelovanju s strokovnjakoma dr. Anjo Radšel in Urbanom Praprotnikom.

Včlanitev v klub je brezplačna in enostavna preko aplikacije Moj M, ki si jo naložite na svoj mobilni telefon in v njej poiščete ikono Klub Lumpi. S slednjem preprostim navodilom v aplikaciji je članstvo v klubu hitro in enostavno. Za pomoč sta na voljo info@mercator.si ter brezplačna telefonska številka 080 20 80. Več na lumpi.si.