Uporabne vsebine

Spoznajte novega Volkswagna T-Cross

Novi Volkswagen T-Cross


Novi T-Cross je več kot pričakuješ. Je funkcionalen, prostoren in raznolik. S svojim videzom SUV vozila, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Številni asistenčni sistemi pa še zvišujejo raven udobja pri vožnji.


Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: dolgi pokrov motornega prostora in široka mreža hladilnika mu dajeta markantno podobo.


Prilagodite novi T-Cross svojim lastnim predstavam in izbirajte med izvedbami opreme T-Cross, Life in Style. V izvedbi Style nudi visoko raven udobja in veliko serijskih funkcij, kot so na primer LED-žarometi, parkirni sistem, športno-komfortni sedeži in markantna 17-palčna aluminijasta platišča. V izvedbi Life vas bo takoj prevzel občutek ugodja: s posebnostmi, kot so klimatska naprava, velik prtljažnik, večfunkcijski volan in večfunkcijski prikazovalnik Plus, bo vsaka vožnja prijetno doživetje.


Z vodoravno poklopnim naslonjalom sovoznikovega sedeža in pomično zadnjo sedežno klopjo je prostoren in se odlično prilagaja vašim željam.

Vse o novem T-Crossu si lahko ogledate na povezavi