Uporabne vsebine

Z dekoracijo ustvarimo enkratno doživetje

Organizirate zabavo za nosečnice? Vas čaka praznovanje otrokovega rojstnega dneva ali piknik za dva? Na pomoč pri okrasitvi prostora in izbiri ustrezne dekoracije vam lahko priskočijo strokovnjaki iz Hiše vizij, ki že 14 let ustvarjajo celostne podobe dogodkov. Nudijo več kot 4215 artiklov za izposojo, svetujejo pri izbiri in izrišejo celotno postavitev opreme ter dopolnijo vaš dogodek do popolnosti.

Na porokah, praznovanjih abrahama, zabavah za nosečnice, rojstnodnevnih zabavah ... je pomembna tudi okrasitev prizorišča dogajanja. Zakaj je to pomembno? Kakšen vpliv ima to na slavljenca in goste?

Dekoracija je zelo pomemben element vsakega dogodka. Interier ustvarja razpoloženje gostov in slavljenca. Z izbiro dekoracije in stila dogodka lahko ustvarimo od precej sproščenega vzdušja do elegantne atmosfere dogodka.

Kako se okrasitev in opremljanje razlikuje od zabave do zabave? Je pomembno, da pred okrasitvijo veste, za kakšen tip dogodka gre?

Okrasitev in dekoracija sta odvisna od stila in namembnosti dogodka. Včasih ljudje menijo, da za njihovo intimno praznovanje ne potrebujejo dekoracije, vendar lahko že z nekaj kosi pripravijo svojim gostom unikatno čarobno doživetje. Za nas je pomembno, da izvemo za kakšen dogodek gre, lokacijo, na kateri se odvija, koliko gostov je povabljenih, o kakšnem stilu so razmišljali ter kakšen je znesek, ki ga je posameznik pripravljen odšteti za posamezen dogodek. Na podlagi vseh informaciji lahko pripravimo celosten koncept dogodka.

Kaj je prednost pri najemu dekoracije v primerjavi z nakupom?

Sprva se nam zdi, da je nakup enostavnejša in cenejša izbira, ampak kasneje pride do stroškov skladiščenja in čiščenja. Z najemom dekoracije imate večjo izbiro, vsakič lahko pripravite drugačno temo zabave, medtem ko ste pri nakupu omejeni na uporabo vedno istih izdelkov. Vredno je razmisliti, kaj kupiti in kaj najeti za vaš dogodek. Pri najemu dekoracije vam tudi strokovno svetujemo in tako skupaj z vami ustvarimo dogodek, ki bo navdušil vaše goste.

Ker celotna ureditev, kjer se bo odvijalo dogajanje, zahteva spretne roke in izkušnje, jim pri tem lahko priskočite tudi vi kot Hiša vizij na pomoč. Kaj vse nudite organizatorju dogodka?

Vsaki stranki nudimo brezplačno strokovno svetovanje in celostno pomoč pri dogodku. Svetujemo lahko pri izbiri pohištva, dekoracije, ozvočenja in osvetlitve. Če si stranka želi, ji pripravimo dogodek s svetovanjem lokacije, kreativnimi rešitvami in celostnim konceptom.

Imate idejo, kako bi prijateljica z okrasitvijo presenetila z vašo pomočjo nosečnico?

Poskrbeli bi, da je na dogodku dekoracija in da zagotovimo sladki kotiček, ki lahko služi tudi kot foto kotiček. Namen baby showerja je, da se nosečnica podruži s svojimi prijateljicami pred prihodom dojenčka, zato je pomembno, da lahko spomine ustvari v estetskem okolju. Z dekoracijo, prilagojeno tematiki in osebnim karakteristikam nosečnice, lahko vsakič znova ustvarimo unikatno doživetje.

Kakšna dekoracija bi prevladovala na praznovanju 1. rojstnega dneva?


Vse je odvisno od želje naročnika in teme zabave. Prostor bi okrasili z dekoracijo, ki je blizu otrokom, saj gre za otroško zabavo, dodali pa bi namizni dekor, trend je dekor v zlatih ali pastelnih barvah. S kombinacijo obojega bi poskrbeli za estetsko dovršenost.

Kako bi vi poskrbeli za nepozaben piknik v gozdu ali na jasi?

Vodilo piknika v gozdu bi bilo vračanje k naravi. Izbrali bi naravne materiale ter nizko sedeče pohištvo, kjer gostje sedijo na preprogah in so tako bližje naravi. Predlagali bi leseno namizno dekoracijo in naravno cvetje.