Uporabne vsebine

Z znanjem do prave izbire - Bambo Nature

Z znanjem do prave izbire – BAMBO NATURE


Drage bodoče mamice,

pred vami so najlepši trenutki v življenju, saj boste, če ste se prijavili na dogodek, kmalu iz stanja okroglih trebuščkov prešle v stanje čudovitih mamic, ki boste s posebnim čarom in sijajem v očeh občudovale majcena bitja, svoje novorojene otroke. Glede na naravo dela, dolgoletne izkušnje in tudi dejstvo, da program Bambo Nature vodi mamica dveh otrok vemo, da enkrat, ko postaneš mama za svojega malega sončka ali sončico, želimo le tisto kar je zanj ali zanjo najboljše. Prav tako pa iz izkušenj vemo, da je eno prebrati kaj je dobro za našega otroka, drugo pa slišati, morda otipati, povonjati, preizkusiti, si ustvariti vtis. Šele takrat se lahko prepričamo in odločimo, ali je nekaj res tisto najboljše za našega otroka.


Pri Bambo Nature si želimo čim več naravnih trenutkov, ki jih z uporabo naših izdelkov ustvarimo v povezavi z nego vaših najmlajših. Predvsem bi želeli izpostaviti Bambo Nature otroške pleničke proizvedene na Danskem, s katerimi se začne nega občutljivih malih ritk že takoj po samem rojstvu. Prva izbira je zagotovo najpomembnejša, saj se le tako izognemo morebitni rdečini oz. iritaciji občutljive in nežne kože, mokrim in neprespanim nočem, iztekanju, nemirnosti, slabemu počutju in celo odporu do nošenja pleničke naših najmlajših.


Vsemu naštetemu se lahko izognemo, če smo prej pridobili znanje o izbranem izdelku. In zato smo tukaj mi, ekipa Bambo Nature, ki bomo svoje znanje in izkušnje delili z vami, vam prisluhnili in odgovorili na vaša vprašanja.


Skupaj bomo pogledali kakšna je sestava in vsebnost pleničke, zakaj plenička nima vonja in tudi zakaj je prav da ga nima, kako izberete pravo velikost že od samega rojstva in se prav s tem izognete mokrim in neprespanim nočem, in nenazadnje kako z izbiro prave velikosti in posledično pravega prilagajanja pleničke našim najmlajšim omogočimo brezskrbno igro in razigrano tekanje brez slabega občutka v predelu pleničke.


Na dogodku bomo pogledali kako ugotovimo ali je plenička zračna, kar pomeni, da posledično tudi otroška koža v plenički diha. Ali veste, da ob pravilni izbiri pleničk dosežemo tudi maksimalno vpojnost pleničke? In kako vedeti kdaj preiti na novo velikost? Vse to in še več boste izvedele, če se nam pridružite na dogodku Okrogli trebuščki.


Da pa boste v kvaliteto in pravo izbiro za vaše najmlajše še bolj zaupale, bomo naše znanje in izkušnje podkrepili tudi s certifikati, kot so: »dermatološko testirano«, »skandinavski eko-znak belega laboda«, FSC znak, ki dokazuje, da puh v pleničkah prihaja iz sonaravnega gozdarstva, kjer več dreves posadijo kot posekajo«…
Ob vsem povedanem je zelo pomembno, da Bambo Nature ponuja tudi pleničke za prezgodaj rojene otroke, otroke z nižjo porodno težo…to so pleničke Bambo Nature Premature 1-3 kg. No, seveda pa pleničke rastejo naprej z nami in otrokom saj ponujamo velikosti vse do številke 6.
Ker pa občutljiva otroška koža potrebuje poleg pleničke tudi nekaj za čiščenje in ker je dejstvo, da v vsakem trenutku nimamo ob sebi možnosti tekoče vode, Bambo Nature priskoči na pomoč z vsestransko uporabnimi mehkimi čistilnimi robčki, ki jih enostavno morate preizkusiti. Za namig do srečanja naj povem, da so robčki pravzaprav nadomestilo vode in mila kar pomeni, da jih brez slabe vesti lahko uporabljamo tako na predelu pleničk, kot tudi na obrazu, rokah, skratka za vse občutljive dele telesa. In, ko jih enkrat imate verjemite z njimi se očisti še marsikaj. In to še ni vse: že konec leta bodo na voljo biorazgradljivi čistilni robčki.