Uporabne vsebine

Z znanjem do prave izbire in do Bambo Nature

Blagovna znamka Bambo Nature, ki je del skupine ABENA, prihaja z Danske in že od samega začetka sledi nordijski tradiciji spoštovanja do sočloveka in narave. Zato pri Bambo Nature, kjer smo tudi sami starši, radi rečemo, da je za naše najmlajše le najboljše dovolj dobro in to živimo tudi skozi naše izdelke in ponudbo. 

 

Pleničke Bambo Nature so vpojne, mehke, zračne, udobne, predvsem pa prijazne do nežne otroške kože in narejene z mislijo na okolje. Kot prve otroške plenice na svetu so prejele prestižni okoljski znak Nordic Swan Ecolabel, na voljo pa so tudi v papirnati embalaži, iz skandinavskega papirja z oznako FSC®, ki je primerna za recikliranje z ostalimi gospodinjskimi odpadki iz papirja. Ne vsebujejo parfumov, parabenov, klora in so dermatološko testirane, s priporočilom združenja za astmo in alergije Asthma Allergy Nordic in oznako OEKO TEX Standard 100. Na voljo so v številkah od 0 (za nedonošenčke) pa vse do številke 6. Za večje raziskovalce so praktične tudi hlačne pleničke z elastiko okrog in okrog trebuščka.

 

Poleg pleničk so v ponudbi Bambo Nature še nepogrešljivi vlažni čistilni robčki (običajni in biorazgradljivi), ki so prav tako dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil. Zelo praktične so tudi zaščitne podloge: pri previjanju vam bodo v pomoč tudi previjalne podloge, za zaščito vzmetnic pred madeži pa posteljne podloge. Zaradi naravnih sestavin ter 0 % parfumov in barvil pa so vse že od rojstva naprej primerni za uporabo tudi vsi izdelki za nego kože Bambo Nature: baby olje za kopanje, masažo ali odstranjevanje temenc, losjon za telo za nego kože, gel za umivanje telesa in las s formulo brez solz in pomirjujoča krema, ki vsebuje kar 38 % maščob rastlinskega izvora ter tako pomiri in zaščiti nežno kožo na ritki, primerna pa je tudi za obraz in rokice v hladnejših mesecih, ko je zrak zunaj mrzel, v notranji prostorih pa suh. V poletnih mesecih pa bo vašo sončico ali sončka varno zaščitila sončna linija Bambo Nature.

 

Vendar vam ni treba verjeti le na besedo. O kakovosti in varnosti izdelkov Bambo Nature jamčijo številni certifikati neodvisnih certifikacijskih hiš, na njihovi spletni strani pa najdete tudi navedene vse sestavine izdelkov Bambo Nature. 

 

Ker vam je mar. In ker je mar tudi nam. 

#becauseyoucare ????