Uporabne vsebine

Z znanjem do prave izbire in do Bambo Nature

Drage bodoče mamice,

kmalu boste podarile dar življenja, kar je eden izmed najlepših trenutkov, ki se ga ne da opisati z besedami. Materinstvo poleg ljubezni in čutnosti prinaša tudi  odgovornost in skrb za vaše novorojenčke. Prepričani smo, da imate kar nekaj vprašanj, na katera še nimate popolnih odgovorov. Nič zato! Tukaj smo, da vam pomagamo odgovoriti na tisoč in eno vprašanje o pleničkah, negovalni kozmetiki, negi dojenčka in še bi lahko naštevali.

Glede na naravo dela, dolgoletne izkušnje in tudi dejstvo, da program Bambo Nature vodi mamica dveh otrok, vemo, da ko postanemo mame, za svojega malega sončka ali sončico želimo le tisto, kar je zanj ali zanjo najboljše. Prav tako pa iz izkušenj vemo, da je eno prebrati, kaj je dobro za našega otroka, drugo pa slišati, morda otipati, povonjati, preizkusiti, si ustvariti vtis. Šele takrat se lahko prepričamo in odločimo, ali je to res tisto najboljše za našega otroka.

Pri Bambo Nature si želimo čim več pristnih trenutkov, ki jih z uporabo naših izdelkov ustvarimo v povezavi z nego vaših najmlajših. Predvsem bi želeli izpostaviti Bambo Nature otroške pleničke, proizvedene na Danskem, s katerimi se začne nega občutljivih malih ritk že takoj po samem rojstvu. Prva izbira je zagotovo najpomembnejša, saj se le tako izognemo morebitni rdečini oz. iritaciji občutljive in nežne kože, mokrim in neprespanim nočem, iztekanju, nemirnosti, slabemu počutju in celo odporu do nošenja pleničke naših najmlajših.

Vsemu naštetemu se lahko izognemo, če smo prej pridobili znanje o izbranem izdelku. Zato smo tukaj mi, ekipa Bambo Nature, ki bo svoje znanje in izkušnje delila z vami, vam prisluhnila in odgovorila na vaša vprašanja na dogodku Okrogli trebuščki.

Skupaj bomo pogledali, kakšna je sestava in vsebnost pleničke, zakaj plenička nima vonja in tudi zakaj je prav, da ga nima, kako izberete pravo velikost že od samega rojstva in se prav s tem izognete mokrim in neprespanim nočem in, nenazadnje, kako z izbiro prave velikosti in posledično pravega prilagajanja pleničke našim najmlajšim omogočimo brezskrbno igro ter razigrano tekanje brez slabega občutka v predelu pleničke.

Na dogodku bomo pogledali, kako ugotovimo, ali je plenička zračna, kar pomeni, da posledično tudi otroška koža v plenički diha. Ali veste, da ob pravilni izbiri pleničk dosežemo tudi maksimalno vpojnost pleničke? In kako vedeti, kdaj preiti na novo velikost? Vse to in še več boste izvedele, če se nam pridružite na dogodku Okrogli trebuščki.

Da pa boste v kakovost in pravo izbiro za vaše najmlajše še bolj zaupale, bomo naše znanje in izkušnje podkrepili tudi s certifikati, kot so »dermatološko testirano«, »Nordic Swan Ecolabel« in FSC™, ki dokazuje, da puh v pleničkah prihaja iz sonaravnega gozdarstva, kjer več dreves posadijo, kot posekajo.

Ob vsem naštetem je zelo pomembno, da Bambo Nature ponuja tudi pleničke za prezgodaj rojene otroke in otroke z nižjo porodno težo. To so pleničke Bambo Nature Premature 1–3 kg. Pleničke rastejo naprej z vašim otrokom, zato naša ponudba vsebuje velikosti vse do številke 6.

Letos smo predstavili kar nekaj novosti, na katere smo izredno ponosni. V ponudbo smo dodali biorazgradljive čistilne robčke, ki so več kot primerni, ko greste od doma, inn prijazni do okolja. Še posebej pa smo veseli Bambo Nature negovalne kozmetike, ki vsebuje vse od gela za umivanje telesa in las pa do pomirjujoče kreme. Brez parfumov in barvil, kjer je edini dodatek ljubezen! To pa še ni vse – Bambo Nature pleničke so od sedaj v novi I´m Green™ embalaži iz polietilena – mehke plastike, ki se pridobiva na trajnosten način. Od sedaj imajo pleničke indikator vlažnosti, ki opozori na menjavo pleničke, ultra vpojne kanalčke, ravno tako pa smo prilagodili velikosti pleničk.

Veliko znanja in novosti imamo, ki jih z veseljem delimo z vami. Upamo, da se vidimo na dogodku Okrogli trebuščki!

Podjetniki


Z marketinškim sektorjem se ukvarjajo

Novice


Novice iz sveta marketinga