Dogodki

Okrogli trebuščki, 28. maj 2019

Okrogli trebuščki, 28. maj 2019, 16h do 20h v Minicityju Ljubljana

Drage srečke nosečke, ponovno vas vabimo na Okrogle trebuščke! Okrogli trebuščki so mreženja za bodoče mamice, na katerih boš spoznala 150 novih prijateljic, s katerimi boš lahko brezskrbno hodila na sprehode, istočasno pa si boš s pomočjo strokovnjakov odgovorila na vsa vroča vprašanja! Med interaktivnimi delavnicami bo poskrbljeno za pogostitev, garantiramo pa tudi nepozabno zabavo. Podrobni program dogodka si oglej spodaj, prijaviš pa se lahko TUKAJ! Prijava na dogodek je obvezna za udeležbo. 

Predavanja

Nega popka pri novorojenčku je izjemnega pomena. Da vas ne bo skrbelo, kako rokovati z majhnim "gumbkom", se boste lahko pogovorile z izurjenimi babicami.

Lepo je biti mama!, kajne? Če ste srečke nosečke prvič, boste to prav kmalu spoznale, z nami pa se boste zabavale med odličnim kvizom! (kviz, Bayer)

Resnica o mleku - jo poznate? Pogovor z direktorice Mlekarne Krepko, go. Sandro Turnšek vam bo izdal vse skrivnosti in razodel zakaj prisegati na bio izdelke.

Izbirate primerni avtosedež? Veste na kaj morate biti pozorne pri preverjanju varnostnih parametrov pomeznih izdelkov? Pogovorite se s strokovnjakinjo z dolgoletnimi izkušnjami, Tejo Oblak (Recaro)

Zakaj je pomembno izbrati pravilno zavarovanje in katera znana mamica bo vaša sogovornica:)? (Karla Pišek, zavarovalnica Generali in gostja presenečenja)

PRIJAVA NA DOGODEK >>>

Interaktivne delavnice

Pripravite svoje finance na prihod otroka, Tanja Vidmar, NLB 

Naučimo se namestiti lupinico v avto in se brezskrbno odpravimo na pot! (Teja Oblak, Recaro)

T-Cross - sem več, kot pričakuješ - Volkswagen

Kaj je vzrok, da se moj dojenček ponoči zbuja? Je morda kriva plenička? (Urša Čerček, Bambo)

Ujemite trenutek in ne zamudite niti enega trenutka. (fotografska delavnica, Aleksandar Domitrica, Ta Dan)

Natisnimo fotografije v udobju svojega doma - Epson

Dentoteka pripne nasmeh - Tanja Bregar, Dentoteka

Praktični primeri nege dojenčka - Gordana Njenjić, mag. zdr. nege, dipl. m. s., Bayer

Brezskrbno dojenje oziroma kako se bova crkljala z malo štručko. Kaj pa, če dojenje ne steče? Seveda, ni konec sveta! ( Anja Špari - Leben, Hipp)

Četudi je vaš zaklad na prvem mestu ne smete nikdar pozabiti nase. Veste kakšno kozmetiko boste izbrale za vašo kožo? (Nina Peček, mag. farmacije, Afrodita)

Zakaj se odločimo za matične celice? In kakšno korist lahko ima to zame? (Marko Strbad, Biobanka)

PRIJAVA NA DOGODEK >>>

Ponudba in pogostitev za bodoče mamice

Z vami na dogodku bodo  Čistkjut.si, Sivili, Založba Morfem, Bambo, Brainobrain, Afrodita, Bayer, Dentoteka, Party Shop, Cukrbiro. Poskrbeli bodo za bogato ponudbo izdlkov za bodoče mamice in dojenčke in za nepozabno razvajanje z okusi. 

PRIJAVA NA DOGODEK >>>

Izmenjevalnica oblačil za otroke do 2. leta starosti

Prinesi en kos - vzemi en kos. Preprosto, kajne? Preostanek oblek, ki jih bomo zbrali na dogodku, bomo podarili mamicam, ki si nakupa ne morejo privoščiti, v sodelovanju z go. Anito Ogulin, Zveza prijateljev mladine Moste- Polje. Bodite dobrodelne z nami!

Bogat paket presenečenja

Vsako mamico, ki se bo udeležila dogodka, čaka prav poseben paket presenečenja! Prijavite se na dogodek >>>

Le kaj vse se skriva v njem:)?

Kotizacija za dogodek znaša 10 EUR. 

S kotizacijo 10 EUR na majskem dogodku pomagate Porodnišnici Postojna k nakupu novega ultrazvoka!