Dogodki

Okrogli trebuščki, 18. 3. 2021

Pridružite se nam na mreženju Okrogli trebuščki, 18. 3. 2021, ob 16. uri!

Minicity Ljubljana skupaj z ekipo Okrogli trebuščki organizira prvo letošnje mreženje Okrogli trebuščki za nosečnice iz vse Slovenije. Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 18. 3. 2021, na spletnem, ob izboljšanju epidemioloških razmer pa v živo, tradiconalnem mreženju za bodoče mamice.

Nosečnost je obdobje, ko se morate čim bolj posvetiti sebi in otročku, ki raste pod vašim srcem. Želite narediti najboljše za svoje in otrokovo zdravje? Želite biti opremljeni s številnimi informacijami, ki bodo pripomogle k dobremu počutju in zdravju? Želite vedeti, kaj vas čaka v obdobju materinstva? Ne brskajte po različnih spletnih straneh in knjigah. Vse to lahko izveste na enem mestu s pomočjo priznanih slovenskih strokovnjakov z različnih področij.

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem mreženju Okrogli trebuščki, ki vključuje niz predavanj in delavnic s kakovostno vsebino, dobrodošlo v obdobju pred in po porodu. Dobili boste priložnost, da naslovite svoja vprašanja na predavatelje in se posvetujete o številnih perečih temah. Preživite nepozabne štiri ure z nami in se naučite marsičesa novega. S prijavo in plačilom kotizacije omogočite, da vsa zbrana sredstva darujemo Porodnišnici Postojna.

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

PROGRAM MREŽENJA, KI BO V ČETRTEK, 18. 3. 2021   

V četrtek, 18. marca 2021, od 16. do 20. ure, se vam obeta zakladnica kakovostnih predavanj in delavnic, pokrili bomo resnično različne teme. Strokovnjaki bodo spregovorili o ustrezni prehrani prvih 1000 dni pred in med nosečnostjo ter po rojstvu in skrivnostih za prešeren nasmeh. Izvedeli boste, kako okrepiti mišice medeničnega dna in zakaj je koristno izvajati Keglove vaje. Dobili boste napotke, kako si urediti finance, saj vemo, da prihod dojenčka v družino botruje novim izdatkom, poleg tega pa tudi nasvete, kako varčevati. Predstavili vam bodo vse, kar ste želeli izvedeti o shranjevanju matičnih celic. Spregovorili bodo o ustrezni in kakovostni izbiri pleničk za dojenčka. Ne bo manjkalo idej za okrasitev na zabavi za nosečnice. Seznanili se boste tudi o ustrezni izbiri kozmetike za nego bradavic, učvrstitev kože po porodu, proti strijam in za krepitev las. Z vami bo spregovoril tudi Denis Baš, dr. med., specialist pediater. Na mreženju Okrogli trebuščki vas čakajo še mnoge dodatne vsebine, ki vam bodo služile kot odlična popotnica v svetu materinstva. Za vas je tudi specialni pedagog Marko Juhant pripravil poseben filmček, v katerem boste dobili napotke za vzgojo v prvem otrokovem letu. Nagovoril vas bo Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, in se dotaknil teme porodništva v času epidemije.

Rezervirajte si štiri ure in jih 'doživite' v družbi drugih okroglih trebuščkov in strokovnjakov kar iz svojega najudobnejšega naslonjača. Potrebujete le dobro voljo in možnost do spletne povezave, na kateri bo potekalo mreženje. Vse predstavljene podatke si lahko zapisujete v beležko, ki vam bo v pomoč, ko boste morali osvežiti znanje.  

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

BOGATO PRESENEČENJE

Naši partnerji bodo poskrbeli, da prvih 200 udeleženk, ki bo poravnalo kotizacijo, na dom prejelo bogato presenečenje, ki bo polno koristnih izdelkov tako za vas kot tudi vašega otročka. Razveselili vas bodo s paketom nepogrešljivih izdelkov pred in po porodu.

Do našega mreženja vas vabimo, da spremljate objave na spletni strani Okrogli trebuščki, kjer redno objavljamo kakovostne vsebine. Vse informacije pa dobite tudi na Facebooku Minicity.

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

Organizatorji dogodka se bomo potrudili, da boste z veseljem in popolnoma brzskrbno se pripravili na prihod dojenčka. Čas je, da izveste vse o nosečnosti in malem bitju, za katerega ste odgovorni. Čas je, da skozi nasvete, podrobne predstavitve in raznovrstne izkušnje vstopite skupaj z nami v svet materinstva. Niste sami, skupaj z našimi partnerji smo vam v oporo za vaš odločnejši korak.

PARTNERJI MREŽENJA OKROGLI TREBUŠČKI

Mreženje Okrogli trebuščki so podprli partnerji: Abena Helpi, Bambo Nature, Bayer, Biobanka, HIPP, NLB, Medisanus, Ortho Dental, Porodnišnica Postojna, Volkswagen, Hiša vizij, Cukr Biro, Fek's Bedding, Intim.me, Peg Perego, Mul'c, Tosama, Lapopsi, Zolli Pops Slovenija, Torres, Vodno mesto Atlantis, Medis, Makra kozmetika, Dotica, Mini pearls, Lux Baby, IBBA PLUS in DM. Medijska pokrovitelja mreženja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.

Veselimo se srečanja z vami na mreženju Okrogli trebuščki v četrtek, 18. 3. 2021, ob 16. uri!